Samsung Window Fit 2022 un nou aparat de aer condiționat

312
Samsung Window Fit 2022 un nou aparat de aer conditionat
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe 16 mai Samsung a lansat „Window Fit”, un model de aparat de aer condiționat pentru fereastră pentru anul 2022. Samsung Windows Fit 2022 oferă o experiență avansată de instalare și utilizare. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat generale, Window Fit, introdus pentru consumatorii care doresc răcire individuală în fiecare cameră fără restricții de mediu de instalare, este proiectat cu o unitate exterioară integrată, astfel încât este convenabil de mutat sau instalat.

Samsung și Younglim Prime Chassis, o marcă de ferestre premium, au studiat diverse moduri de instalare. Puteți alege un „tip montat pe fereastră” care poate fi instalat pe pervaz pentru a închide fereastra de interior. Există și tipul care poate fi încorporat într-o șină de fereastră și aliniat cu fereastra pentru a crea un aspect subțire. A fost adăugată și o funcție inteligentă care permite consumatorilor să gestioneze comod produsele.

Samsung Window Fit 2022 – un nou model de aparat de aer condiționat tip fereastră

Aparatul de aer condiționat Samsung Window Fit 2022 poate fi pornit sau oprit prin aplicația „SmartThings”. Funcția „Welcome Cooling & Away Care (notificare de economisire a energiei)” aplicată aparatelor de aer condiționat Samsung existente este, de asemenea, instalată. Cu funcția de răcire de bun venit, puteți porni aparatul de aer condiționat înainte de a ajunge acasă. Funcția de îngrijire la distanță poate reduce consumul de energie prin primirea unei notificări de oprire a aparatului de aer condiționat chiar dacă ieșiți și aparatul este pornit. Această funcție va fi disponibilă din iunie după actualizarea aplicației SmartThings.

Pentru a utiliza Welcome Cooling & Away Care (Notificare de economisire a energiei), trebuie să descărcați aplicația Samsung SmartThings și să vă conectați la Wi-Fi din casa dvs. Unele dispozitive mobile, cum ar fi cu mai puțin de 2GB de RAM, pot avea restricții de utilizare. Samsung Window Fit 2022 are și funcție de geofencing și GPS cuplată la un smartphone. În acest fel poate determina dacă proprietarul este aproape sau nu de casă, pentru a regla temperature prestabilită.

Geofencing a fost inventat la începutul anilor 1990 și brevetat în 1995 de inventatorul american Michael Dimino. Folosește tehnologia GPS și GSM pentru urmărirea și localizarea oriunde pe glob în orice locație îndepărtată.

Prin funcția ‘SmartThings Energy Service‘ puteți verifica și cantitatea de energie electrică utilizată. În acest fel vă puteți gestiona mai  eficient consumul de energie electrică. Noul model 2022 are și zgomot redus, astfel încât să poată fi folosit confortabil în dormitor. Atinge un nivel de 35 dB (decibeli) atunci când este utilizat în modul de zgomot redus. Puteți dormi confortabil fără să vă faceți griji despre zgomot.

Multe culori pentru noul model de aparat de aer condiționat

În plus, performanța unică de răcire Windows Fit de la Samsung a fost aplicată așa cum este. „Lamele duble de vânt” trimit aerul rece în fiecare colț al încăperii, cu o răcire rotativă puternică care circulă rapid aerul. Lama dubla de vânt este situată în centrul produsului, astfel încât poate fi dirijată în orice direcție a ferestrei pentru a oferi aer condiționat răcoros.

În plus, la funcția „Îngrijire ușoară” a fost adăugată „Diagnoza AI”, care diagnostichează starea de la sine și oferă soluții, cum ar fi o funcție care usucă automat umiditatea interioară ori de câte ori aparatul de aer condiționat este oprit și un filtru care poate fi ușor separat și spălat

Samsung Windows Fit 2022 este disponibil în patru culori: alb mat, bej, gri și albastru, iar panoul poate fi înlocuit. Conform Samsung Newsroom, prețul este de 949.000 (aproximativ 700 de euro).