Aplicația Samsung SmartThings actualizată cu o nouă interfață

436
Samsung SmartThings actualizat cu o noua interfata
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat lansarea următoarei generații de SmartThings. Noua actualizare oferă utilizatorilor experiențe mai simple și mai robuste pentru a-și controla locuințele conectate. Aplicațiile SmartThings pentru desktop și Windows includ acum actualizări îmbunătățite. Ca parte a angajamentului continuu al SmartThings de a simplifica experiența conectată la domiciliu, noua interfață oferă o călătorie mai ușoară, mai robustă a utilizatorului și timpi de încărcare mai rapizi cu o interfață nouă.

Suntem încântați să vă prezentăm noua experiență SmartThings.” A spus Jaeyeon Jung, vicepreședinte corporativ la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Ne-am ascultat clienții și am investit în tehnologia noastră pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, pentru a o simplifica. Pe măsură ce casele inteligente continuă să crească în popularitate, SmartThings este platforma ideală care permite tuturor să se bucure de o viață mai inteligentă cu dispozitivele conectate.”

Nouă interfață pentru aplicația Samsung SmartThings

Noua interfață SmartThings face mai ușoară descoperirea experiențelor conectate la domiciliu. În același timp asigură o tranziție perfectă de la versiunea anterioară a Samsung SmartThings. Designul îmbunătățit al SmartThings împarte aplicația în cinci secțiuni diferite – Favorite, Dispozitive, Viață, Automatizări și Meniu.

  • Favorite – este noul ecran de pornire din SmartThings. Adună dispozitivele, scenele și serviciile utilizate cel mai mult pentru un acces mai rapid.
  • Dispozitive – permit utilizatorilor să vizualizeze și să controleze toate dispozitivele, conectând televizoare, becuri, electrocasnice și multe altele.
  • Viața – este un loc pentru a explora lumea în creștere a vieții conectate. Aici utilizatorii pot descoperi noi servicii SmartThings care transformă produsele fizice în experiențe semnificative ale utilizatorilor.
  • Automatizări – conectează dispozitivele și le permite să lucreze împreună și să răspundă la condițiile specifice din casă, cum ar fi deschiderea ușii și aprinderea luminii.
  • Meniu – va găzdui caracteristici suplimentare SmartThings, inclusiv laboratoare SmartThings, notificări, istoric și setări.

Noua interfață este disponibilă pentru dispozitivele Android începând din 09.06.2021, iar iOS va urma imediat. Această actualizare urmează anunțului recent al SmartThings cu privire la aplicația Windows, care oferă o experiență similară chiar de pe un Galaxy Book și orice alt computer Windows.

SmartThings continuă să lucreze la îmbunătățirea tehnologiilor sale. Recent, SmartThings a anunțat integrarea protocolului Matter în ecosistemul său, deținând locul de lider ca platformă cu cele mai flexibile moduri de conectare a dispozitivelor, inclusiv Wi-Fi, Z-Wave, Zigbee și acum Matter. Platforma deschisă SmartThings reunește dispozitive, dezvoltatori și servicii pentru a oferi unul dintre cele mai mari ecosisteme integrate. Cu sute de mărci certificate și milioane de utilizatori activi platforma Samsung facilitează inovațiile în viața conectată în mai multe cazuri de utilizare.