Windows 11 pe Galaxy Book evidențiază legăturile cu telefoanele Galaxy

528
Windows 11 pe Galaxy Book evidentiaza legaturile cu telefoanele Samsung
Sursa Foto: prin intermediul slashgear.com

Odată cu lansarea Windows 11, câțiva producători de PC-uri au anunțat deja noile modele vor fi livrate cu cel mai recent sistem de operare Microsoft. Cu toate acestea, alți producători se mulțumesc doar să anunțe că produsele existente vor fi eligibile pentru actualizarea gratuită.

Samsung profită de ocazie pentru a reaminti clienților săi că se pot bucura deja de integrarea cu telefoanele lor mobile chiar înainte ca Windows 11 să primească acel suport nativ promis pentru aplicațiile Android. Samsung se bucură de un tratament preferențial de la Microsoft de câțiva ani încoace. Cele două companii au un parteneriat care a dus la anumite caracteristici utile telefoanelor Samsung Galaxy.

Galaxy Book Pro 360 5G va fi primul laptop livrat cu Windows 11

În timp ce Windows 11 vă permite să rulați direct aplicații Android, ar putea fi totuși mult mai convenabil să vă accesați telefonul de pe desktop fără a vă atinge telefonul. Asta, desigur, dacă telefonul dvs. se întâmplă să fie un telefon recent Samsung Galaxy.

Anunțul Samsung de actualizare Windows 11 se concentrează, în mod surprinzător pe caracteristicile care sunt deja disponibile pe Windows 10. Link to Windows, de exemplu, nu numai că vă permite să accesați notificările telefonice și mesajele de pe Windows, dar vă permite, de asemenea, să rulați aplicații Android de pe desktop sau laptop. Diferența esențială cu ceea ce Windows 11 va avea în curând este că rulați aplicațiile care sunt deja instalate și configurate pe telefonul dvs., mai mult ca acces la telefon la distanță decât asistență nativă pentru aplicații Android.

Microsoft cea mai mare companie producătoare de software din lume. S-a născut în 26 noiembrie 1976. Părinții sunt Bill Gates și Paul Allen. Este una dintre cele 5 mari companii de tehnologia informației din USA (Big Five).

Compania planifică, de asemenea, lansarea noului sistem de operare Microsoft Windows cu actualizări și noi caracteristici proprii. Suportul Live Wallpaper și Dynamic Wallpaper vine de la telefoanele Galaxy către Galaxy Books, de exemplu. Pentru cei cu adevărat cufundați în ecosistemul Samsung, Bixby va fi disponibil oficial pe Windows. În acest fel aveți controlul vocal al casei dvs. inteligente pe laptop. Bixby pe Windows este compatibil numai cu Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey, Galaxy Book Go, Galaxy Book Pro 360 și Galaxy Book Pro.

Galaxy Book Pro 360 5G va fi primul Galaxy Book livrat cu Windows 11 din cutie. Conform Slashgear, celelalte modele vor trebui să treacă prin procesul de actualizare la Windows 11 odată ce actualizarea devine disponibilă.