Nu puteți asculta YouTube Music pe ceasurile Galaxy mai vechi

372
Nu puteti asculta YouTube Music pe ceasurile Galaxy mai vechi
Sursa Foto: prin phonearena.com

YouTube Music tocmai a fost pus la dispoziție pentru a fi utilizat pe noua linie de ceasuri inteligente Samsung. Modelele recent lansate sunt: Samsung Galaxy Watch 4 mai sportiv și Galaxy Watch 4 Classic cu aspect tradițional. Ambele sunt piese remarcabile de tehnologie în sine și disponibile într-o varietate de dimensiuni. Aceste două ceasuri sunt singurele care au Wear OS 3, cel mai nou sistem de operare portabil Samsung.

Când Samsung a anunțat că, împreună cu Google Maps, YouTube Music va fi disponibil doar pe dispozitivele Wear OS 3, unii proprietari de modele anterioare, care nu intenționau să facă upgrade imediat, nu erau prea îngrijorați. Mulți utilizatori se gândeau că Samsung va include în cele din urmă asistență Wear OS pentru aplicații în viitor. Unii au presupus că vor putea să descarce și o versiune neoficială a aplicației YouTube Music și se vor bucura de ea.

Nu veți putea reda niciodată YouTube Music pe ceasurile Galaxy mai vechi

După cum a remarcat Phone Arena, ceva de genul acesta a funcționat cu Spotify în 2018. Atunci un dezvoltator a modificat versiunea smartphone-ului pentru a funcționa pe Wear OS înainte ca acesta să fie efectiv acceptat. Dar, de data aceasta, nu există soluții posibile care să vă permită să utilizați YouTube Music pe niciun sistem de operare mai vechi decât Wear OS 3.

Acest fapt a fost confirmat de un experiment efectuată recent de 9to5Google. Colegii noștri de acolo care a încercat toate modalitățile de a descărca aplicația YouTube Music pe un dispozitiv Wear OS. Au folosit un model Motorola Moto 360, dar toate încercările au fost sortite eșecului.

Au copiat APK-ul (pachetul de aplicații Android) de la Wear OS 3 de pe Galaxy Watch 4 și au încercat să-l încarce pe smartwatch-ul mai vechi. Au fost mai multe încercări, toate au dat eroare. Este clar că YouTube Music poate rula numai pe Android 11 sau o versiune ulterioară.

YouTube a fost creat în februarie 2005 și are sediul în San Bruno, California, SUA. Google a cumpărat site-ul în noiembrie 2006 pentru 1,65 miliarde USD. Primul videoclip postat pe YouTube a fost „Eu la grădina zoologică”.

Un analist de securitate mobil a reușit să treacă peste acest obstacol inițial. După ce a modificat codul aplicației a reușit în cele din urmă să instaleze YouTube Music pe Moto 360. Dar, imediat au apărut alte probleme. Când a deschis aplicația, a descoperit că aproape nimic nu funcționa corect, făcând aplicația inutilizabilă.

Acest efort de grup eșuat arată că YouTube Music nu va funcționa pe ceasurile mai vechi. Deci veți putea profita de serviciul popular de streaming de muzică numai dacă cumpărați unul din noile ceasuri cu Wear OS 3.