YouTube Music este acum disponibil pe seria Galaxy Watch 4

385
YouTube Music este acum disponibil pe seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: prin intermediul tizenhelp.com

Pentru a anima competiția de streaming muzical, Google și-a lansat în cele din urmă aplicația YouTube Music pe ceasurile Wear OS 3. Aplicația vine imediat după ce Spotify a lansat o actualizare majoră a aplicației pentru dispozitivele Wear OS.

În versiunea principală a aplicației, Spotify le-a permis utilizatorilor să asculte melodiile lor preferate în modul offline. Și acum, Google și-a introdus aplicația de streaming muzical pentru sistemul de operare Wear. Utilizatorii de Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic pot descărca acum aplicația YouTube Music din Magazin Play folosind un smartphone și pot urmări muzică de pe noile ceasuri Galaxy Watch 4.

YouTube Music disponibil pe seria Galaxy Watch 4

Deși a fost lansată aplicația YouTube Music, aceasta va suporta doar ceasurile care rulează sistemul de operare Wear OS 3. Ultimul duo Galaxy Watch 4 sunt singurele modele de pe piață care rulează pe noua versiune Wear OS, conform TizenHelp. Viitoarele TicWatch Pro 3, TicWatch E3, Fossil Gen 6 și posibil Oppo Watch 2 vor primi OS 3, deci YouTube Music.

Vorbind acum despre versiunea curentă a aplicației, vă permite să ascultați melodii în modul online și offline. Puteți să sortați muzica preferată, să creați o listă de redare și să utilizați melodiile recomandate. Serviciul Google oferă, de asemenea, un nivel premium, care permite redarea fără anunțuri, redarea numai în fundal audio și descărcarea melodiilor pentru redarea offline.

YouTube Music este un serviciu de streaming muzical dezvoltat de YouTube, o filială a Google. Serviciul a fost lansat în 12 noiembrie 2015. Serviciul Google este disponibil în 95 de țări și teritorii începând cu ianuarie 2021.

Aplicația de muzică YouTube acceptă, de asemenea, 256aac pentru o calitate superioară a sunetului. Puteți alege setările pentru ambele versiuni LTE sau Wi-Fi. De asemenea, puteți salva melodii de calitate 256aac în modul offline pentru a le asculta mai târziu. Aplicația YouTube Music este acum disponibilă pentru instalare în toate țările. Dacă folosiți cele mai noi ceasuri din seria Galaxy Watch 4 de la Samsung, atunci o puteți încerca înaintea altora.