YouTube Music va afișa versurile în timp real pe telefonul Galaxy

216
YouTube Music poate afisa versurile in timp real pe telefonul Galaxy
Sursa foto: via sammobile.com

Cele mai populare aplicații de streaming de muzică pe Android — Apple Music și Spotify — au capacitatea de a afișa versuri în timp real de ceva timp. Cu toate acestea, YouTube Music nu are această funcție crucială. Este capabil să arate numai versuri statice pe care trebuie să le derulați singur. Ei bine, acest lucru s-a schimbat zilele trecute. Google a lansat o actualizare a YouTube Music pentru Android, care adaugă versuri în timp real aplicației de streaming de muzică.

Google a început o actualizare majoră a YouTube Music pentru a afișa versuri în timp real pe dispozitivele mobile. Această funcție este implementată în etape, așa că poate dura timp până când toată lumea primește actualizarea, potrivit SamMobile. Acum poți să cânți oricare dintre melodiile tale preferate fără să-ți faci griji că vei pierde ritmul. Posesorii de telefoane și tablete Samsung Galaxy vor avea parte și ei de această facilitate.

YouTube Music va afișa versurile pe telefoane Galaxy

Noua caracteristică evidențiază versurile care sunt redate în acel moment. După cum v-ați putea aștepta, derulează și versurile automat. Una peste alta, versurile în timp real din YouTube Music arată mai mult sau mai puțin la fel ca și în Apple Music și Spotify. Versurile vor fi evidențiate într-o linie albă, iar dimensiunea textului și spațiile dintre rânduri din fila Versuri vor crește. Culoarea de fundal se schimbă în funcție de stilul muzical, așa că va fi mai ușor să urmăriți versurile.

YouTube Music este un serviciu de streaming muzical dezvoltat de YouTube, o companie deținută de Google. Serviciul a fost lansat în 15 noiembrie 2015 și este disponibil în 101 țări la nivel global, printre care și România.

Utilizatorii nu trebuie să activeze nimic. Această caracteristică va fi activată în mod implicit. Asigurați-vă că ați actualizat la cea mai recentă versiune de Muzică YouTube. Iată cum să folosești versurile în timp real pe YouTube Music:

  • Deschide YouTube Music și redă orice melodie.
  • Atingeți butonul Versuri care apare în partea de jos a ecranului.
  • Acum, versurile vor apărea pe ecran în timp real.

O mică atenționare! Nu toate cântecele au versuri. Doar un număr limitat de melodii au această funcționalitate de versuri. De asemenea, Spotify și Apple Music nu au versuri pentru unele melodii. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați Spotify pe ceasurile inteligente Samsung Galaxy!

Anul trecut, Google a colaborat cu MusixMatch, iar la scurt timp după aceea, compania a început să testeze versuri în timp real în aplicația YouTube Music pentru Google TV/Android TV. Acum este în sfârșit disponibil pentru Android și iOS. Până acum, doar câțiva utilizatori au primit actualizarea care permite versuri în timp real pe Android. Cu toate acestea, ne așteptăm la o lansare pe scară largă în perioada următoare.