Ziua Internațională a Pisicii cu Samsung Galaxy Note 10+

662

De două zile Samsung a lansat la New York City o impresionantă serie Note 10. Samsung Electronics a subliniat printre altele modul în care Galaxy Note 10+ a fost echipat în departamentul foto. Camerele sunt de cea mai mare calitate și capacitatea acestora de a filma și edita videoclipurile realizate.

Samsung Galaxy Note 10+ are patru camere la spate. Cu o combinație de tehnologie imagistică avansată și software, Note 10+ duce nivelul fotografiilor și videoclipurilor la un nou nivel. O cameră principală de 12 MP cu deschidere variabilă F/1,5 – F/1,8 – F/2,4, pentru fotografii în orice condiții de lumină. O cameră de 16 MP F/2,2 Ultra-Wide cu un unghi de 123°, una de adâncime de 12 MP cu F/2,1 și una DepthVision. Frontal are pentru autoportrete și apeluri video una de 10 MP cu diafragma F/2,2. Filmează video la 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR. Spectaculoase și extraordinare!

Videoclip filmat de Galaxy Note 10+ cu ocazia Cat Day

Cu ocazia sărbătorii Zilei Internaționale a Pisicilor, Samsung ne demonstrează ce poate camera de pe Samsung Galaxy Note 10+. Modul Super Steady pentru filmare este acum îmbunătățit în comparație cu cel de pe seria Galaxy S10. Funcția AR Doodle poate fi folosită pentru a desena ceva și a-l urmări pe fața subiectului. Live Focus pentru video este, de asemenea, pe lista de funcții noi de pe Note 10. Funcția Live Focus poate fi rezumată cel mai bine ca un mod Portret pentru videoclipuri, conform NewsSamsung.

Ziua internațională a pisicii este o sărbătoare care are loc în fiecare an în 8 august. A fost creată în 2002 de Fondul internațional pentru bunăstarea animalelor. Majoritatea țărilor au această sărbătoare neoficială pe 8 august. Rusia sărbătorește Ziua Națională a Pisicilor la 1 martie iar SUA pe 29 octombrie.

Ziua internațională a pisicilor este o zi de sensibilizare a pisicilor și de a afla modalități de a le ajuta și de a le proteja. Ziua pisicilor este originară din Japonia unde se sărbătorește pe 22 februarie. Samsung Prin acest videoclip filmat de Samsung Galaxy Note 10+ o celebrează.

În acest videoclip puteți vedea calitățile incontestabile de filmare aflate pe Note 10+. Smartphone-ul permite utilizatorilor să înregistreze videoclipuri, fără a fi nevoie de echipament suplimentar. Pentru cei care au nevoie de și mai mult control asupra materialelor video, Adobe Rush de pe Samsung Galaxy Note 10+ oferă o suită sofisticată de instrumente de editare.