Camera Samsung cu ​​zoom 10x poate reveni pe Galaxy S23 Ultra

415
Samsung galaxy S23 Ultra
Sursa foto: androidauthority.com

Samsung a debutat anul trecut o cameră periscopică de 10x cu rezoluția de 10MP pe Samsung Galaxy S21 Ultra. Camera zoom a oferit o îmbunătățire notabilă a calității imaginii pentru zoom pe distanță lungă. Compania a păstrat această cameră și pentru Galaxy S22 Ultra, dar cu software îmbunătățit. Conform informațiilor, acum această camera va trece pe Galaxy S23 Ultra.

Samsung îmbunătățește mereu calitatea camerelor sale mai ales pe telefoanele emblematice și în special pe modelul de top Ultra. Acesta primește an de an tot ce are mai bun Samsung în domeniul foto. Dar, conform AndroidAuthority, Galaxy S23 Ultra de anul viitor va avea în dotare o cameră de doi ani la data lansării. Este vorba despre camera tip periscop cu zoom de 10x, despre care am scris mai sus.

Galaxy S23 Ultra cu aceeași cameră cu zoom 10x ca S22 Ultra

Deci, Samsung Galaxy S23 Ultra va folosi și o cameră periscopică de 10MP cu zoom 10x. Sigur că gigantul coreean va îmbunătăți calitatea imaginii acestei camera în alte moduri, chiar dacă folosește aceeași cameră de 10x. Acest lucru credem că se va întâmpla, deoarece Samsung ar putea, teoretic, să îmbunătățească procesarea imaginii; să ofere o calitate superioară a obiectivului; sau să folosească o deschidere mai mare pentru a oferi imagini mai bune. Multe minuni va face în special software-ul care se va ocupa de departamentul foto.

Zoom-ul optic și zoom-ul digital sunt diferite. Zoom-ul optic folosește camera optica pentru a mări obiectul, pentru a aduce mai aproape obiectul de fotografiat, în timp ce zoom-ul digital apropie obiectele pixelând imaginea.

Cu toate acestea, specialiști sunt de părere că această cameră cu zoom 10x a dat rezultate bune pe S22 Ultra. Utilizatorii au fost foarte mulțumiți de fotografiile și videoclipurile înregistrate și Samsung nu ar avea motive să o schimbe. Să o mai îmbunătățească, da. Așa că așteptăm să vedem ce poate oferi Samsung cu următorul telefon Galaxy S23 Ultra în privința acestei camere.

Deocamdată nu știm dacă Galaxy S23 Ultra va oferi o a doua cameră cu zoom, așa cum am văzut pe precedentele două telefoane Ultra. Cu toate acestea, credem că o cameră cu zoom 3x va reveni, permițând imagini de calitate superioară la intervale de zoom scurte sau intermediare. Până acum Huawei și Samsung sunt singurele companii care oferă camere tip periscop cu zoom de 10x.