Zvonuri nefondate despre lansarea lui Galaxy S23 FE înainte de Fold și Flip

178
Galaxy S23 FE posibila lansare înainte de Fold 5 si Flip 5
Sursa foto: via gsmarena.com

Vânzările seriei Galaxy S23 au scăzut în această lună, potrivit mai multor surse din domeniu. Zvonurile spun că vânzările seriei S23 pentru Q2 2023 (aprilie-iunie) vor scădea cu 20% în comparație cu seria Galaxy S22 anul trecut. Acest lucru pare să se reducă la cererea mai mică decât se aștepta din partea „consumatorilor generali”. Scăderea cererii poate fi pusă pe faptul că unii cumpărători așteaptă modelul Fan Edition al acestei serii: Galaxy S23 FE.

Acest lucru se presupune că a determinat Samsung să impulsioneze lansarea lui Galaxy S23 FE. Zilele trecute au fost zvonuri intense că acest model va ajunge pe piață înainte de Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, care ar trebui să fie prezentate în 26 iulie. Dar, aceste zvonuri au fost infirmate chiar de cel care le-a lansat, acesta a afirmat că „a greșit”!

Galaxy S23 FE va fi lansat mai târziu în acest an

Informația cu lansarea lui Galaxy S23 Fan Edition înaintea celor două pliabile a apărut pe Twitter postată de @Tech_Reve. Acum, acesta a confirmat pe Twitter că a greșit. „Deoarece producția de masă a modelului S23 FE va începe în august, este imposibil din punct de vedere fizic ca acesta să fie lansat mai devreme decât modelele Fold/Flip”, a spus acesta.

Deloc surprinzător, un alt cunoscut tipster, Max Jambor, a negat categoric posibilitatea ca Galaxy S23 FE să sosească înaintea noilor pliabile. „Nu”, a răspuns Max, citând tweet-ul original de pe Twitter de la @Tech_Reve. Deci, Galaxy S23 FE nu va sosi prea curând.

Twitter a fost fondat în 21 martie 2006 și lansat în iulie 2007. Are sediul în San Francisco, California. În luna martie 2023 avea peste 450 de miloane de utilizatori activi. Logo-ul cu pasărea albastră a fost creat de Martin Grasser.

Chiar dacă nu va fi lansat în perioada următoare, cel mai probabil va fi lansat în toamnă, știm că dispozitivul este într-adevăr în lucru. Primele firmware-uri de testare pentru Galaxy S23 FE au apărut pe serverele de firmware ale Samsung. Dispozitivul poartă numărul de model SM-S711B. Apariția primelor firmware-uri este un semn puternic că dispozitivul este în curs de dezvoltare, potrivit GalaxyClub.

Despre Galaxy S23 FE sunt zvonuri încă de la începutul acestui an și știm că va fi o versiune „buget-friendly” a seriei Galaxy S23. Doar câteva specificații vor fi modificate, având astfel nevoie de o perioadă de dezvoltare mai scurtă decât în ​​mod normal.

Galaxy S23 Fan Edition va avea procesorul Exynos 2200 însoțit de 6/8 GB RAM și opțiuni de stocare de 128/256GB. Potrivit GSMArena, o cameră principală de 50MP va fi la bord, iar o baterie de 4.500 mAh va ține luminile aprinse.