Samsung 40F6400 3D Smart Tv

Samsung Seria 6 - LED 3D Smart Full HD Tv

3463

Vă prezentăm modelul de 40 de inch din gama 6 Series F6400 – Samsung 40F6400 3D Smart Tv, care este disponibil şi în varianta 32 inch (32F6400), 46 inch (46F6400), 50 inch (50F6400), 65 inch (65F6400) şi 75 inch (75F6400). Toate modele au caracteristici identice cu excepţia dimensiunii  şi a consumului de energie electrică. Suntem încrezatori că se va păstra aceeaşi calitate a imaginii indiferent de dimensiune.  Această dimensiune, de 40 de inch, full HD TV cu active 3D, Wifi incorporat, poate accesa o diversitate de servicii Samsung prin intermediul unei interfeţe Smart Hub uimitoare. De aseamenea are un aspect foarte plăcut datorită unui suport cu 4 picioare din aluminiu.

Totuşi, gamei 6400 îi lipsesc câteva dintre opţiunile gamelor F7000 si F8000. Îi lipseşte opţiunea Freesat HD tunner, camera integrată şi orice formă de backlight Micro Dimming, funcţionând doar cu un procesor dual core în locul unui  quad-core. În realitate, aceste lucruri fac ca interfaţa Smart Hub sa fie puţin mai înceată, dar făra ca experiența utilizatorului să fie afectată.

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă Samsung 40F6400 3D Smart Tv:[sociallocker id=”707″]

Primul lucru pe care îl vedeţi când deschideţi F6400 este Smart Hub. Fiecare din cele 5 ecrane se împart în TV, Filme, Apps, Social şi Multimedia, au shortcut-uri şi servicii la doar un buton distanţă indiferent dacă folosiţi o telecomandă standard sau telecomanda Pebble. Sistemul Wifi incorporat vă permite să vă conectaţi la internet fără a avea nevoie de un cablu de la router, folosind portul de Ethernet al lui F6400.

Samsung 40″F6400 3D Smart Tv -1- ilovesamsung.ro

Samsung UEF6400 are 3 porturi HDMI, port SCART şi porturi de intrare componentă video, ieşire audio optică şi analogică 3,5 mm pentru căşti .  Puteţi vedea toate filmele de pe un stick, inclusiv MKV şi filme Quicktime, sau le puteţi descărca de pe PC sau NAS folosind DLNA. Adăugând un hard disk extern la unul dintre porturile USB puteţi înregistra Live TV deşi va trebui să formaţi disk-ul pentru un format specific Samsung.

Aşteptându-ne la o scădere a calităţiii audio (având în vedere cât este de accesibil televizorul), am fost plăcut surprinşi de sunetul 40F6400 al  boxelor downfiring. Acest lucru a fost evident încă de la montarea televizorului cu ecran plat: mesajul de întâmpinare Samsung a fost însoţit de un bass consistent, iar muzica care s-a auzit pe parcursul instalării a continuat să ne gâdile simţurile cu o rezoluţie bună şi o gamă dinamică.

Calitatea imaginii este mult mai bună, deşi va fi nevoie să schimbaţi manual setările mult prea agresive de procesare a imaginilor pentru a obţine cea mai bună variantă. Setarea standard  arată rezonabil. Imaginile HD au aratat superb după calibrare. Sistemul de reglare al culorilor este foarte diversificat, dând posibilitatea de a seta culorile, contrastul şi corecţia gama.  Cu puţin timp şi efort, veţi obţine rezultate excelente, deşi în lipsa opţiunii backight Micro Dimming nu veţi putea obţine acelaşi nivel de negru ca la modele mai scumpe LCD sau plasma. Chiar şi aşa, nu am văzut  momente de backlight clouding, panoul fiind iluminat în întregime.

Samsung 40″F6400 3D Smart Tv -2- ilovesamsung.ro

În ceea ce priveşte active 3D, Samsung F6400 este din nou mai bun decât ne-am fi aşteptat. După ce vă puneţi una dintre cele 2 perechi gratuite de ochelari 3D , veţi fi uimiţi de bogăţia şi luminozitatea imaginilor 3D. Nivelele Sharpness şi ele bune pentru un set 3D atât de accesibil, senzaţia de spaţiu este bine creată şi nu veţi avea margini neregulate sau linii orizontale întâlnite în cazul ecranelor 3D passive.[/sociallocker]

Două perechi de ochelari 3D active sunt incluse în cutie. Sunt flicker-free şi nu au prezentat urme de imagini reziduale pe perioada testării.  Suntem de asemenea fani înrăiţi ai telecomenzii Smart Touch şi a integrării sale în gadgeturile Samsung Galaxy.

Cu preţul său accesibil şi un contrast bun, 40F6400 are potenţial ca monitor pentru jocuri.

vezi oferta emag ilovesamsung