Acasă Televizoare Smart TV Samsung 32J6300 – Preț, Păreri și Specificații

Smart TV Samsung 32J6300 – Preț, Păreri și Specificații

Smart TV Samsung 32J6300 LED, Curbat, 80 cm, Full HD

Samsung 32J6300 este un smart-TV neobișnuit de aspectuos, cu a sa ramă metalică gri și suportul de forma unui bumerang. Cu toate acestea, caracteristica estetică cea mai importantă este ecranul curbat.

 

Design și caracteristici

Sincer, părearea inițială este că acest ecran curbat nu este vreo grozăvie, susținând de mult idea că ecranele curbate au sens doar pentru ecranele foarte mari, unde avantajele perceperii unei claritități mai bune la extremități și integrarea bună a imaginilor în vederea periferică oferă o imersiune mult mai bună.

Însă după puțină gândire, putem observa un sens și pentru ecranului lui Samsung 32J6300. Până la urmă, și un ecran de 32 inch poate părea suficient de mare privit suficient de aproape. Deci dacă vei folosi ecranului lui Samsung 32J6300 ca monitor de gaming sau ca TV pentru studiu, chiar o să te bucuri de curbura ecranului său.

Samsung 32J6300 Smart TV LED - Poza FataConectivitatea este bună. Începem cu 4 porturi HDMI – cu cel puțin unul peste ce ne-am aștepta de la un TV de 32 inch. Apoi 3 porturi USB pentru playback multimedia; suport Wi-Fi Direct și Screen Mirroring; și opțiuni Wi-Fi și Ethernet încorporate pentru conectarea TV-ului la rețeaua locală.

Aceste conexiuni suportă atât streaming-ul de fișiere multimedia prin dispozitivele DLNA cât și acces la serviciile online Samsung.

Accesul la tot acest conținut pe care îl suportă Samsung 32J6300 se face prin noua interfață Samsung – Tizen. Acest lucru este în mare pozitiv, deoarece își face treaba destul de bine ținându-i piept platformei LG – excelentul webOS. Și de asemenea poate fi personalizat.

Samsung 32J6300 este are specificații destul de bune pentru un TV așa de mic. De exemplu, ecranul său Full HD este iluminat prin LED direct și nu marginal ce beneficiază de motorul Samsung Micro Dimming. Aceasta separa imaginea în sute de mici zone pentru analiză, astfel ecranul putând oferi un management al luminii și contrastului superior.

Ecranul beneficiază de asemenea de o emulare de 800Hz, dublu față de ceea ce oferă modelele J5600 și ce ar trebui să rezulte într-o mișcare mai curată și precisă mai ales dacă ești genul de utilizator ce tinde să dezactiveze toate sistemele de procesare a mișcărilor.

Nu există suport 3D, însă este greu de crezut că poate să îi simtă cineva lipsa la un ecran atât de mic.

 

Calitatea imaginii

Deși nu e un performer perfect, Samsung 32J6300 face o treabă decentă din aproape orice punct de vedere – chiar și din punct de vedere al nivelelor de negru și a clarității mișcărilor, aspecte dificile pentru TV-urile de buget. Asta înseamnă că vom primi o imagine extrem de plăcută pentru ochi în majoritatea momentelor, ceea ce depășește de departe aproape toți competitorii săi de 32 inch.

O dată ce sunt efectuate setările pentru lumina de fundal, scenele întunecate se vor bucura de nivele de negru aproximativ apropiate de negrul real, cu impresionant de puțin gri asociat, în special la scenele brutale pentru contrast. De asmenea cu nivelul luminii de fond redus la nivelul recomandat, scenele întunecate vor fi lipsite de inconsistențe.

Este prezentă o combinație impresionantă de tonuri naturale și dinamice, și există mai suficientă subtilitate în felul în care ecranul Samsung utilizează amestecurile fine și schimburile de tonuri astfel încăt blocajele să nu constituie o problemă.

Samsung 32J6300 Smart TV LED - CurburaNuanțele pielii sunt arată credibil, și nu super-fine, asemănătoare manechinelor, în timp ce subtilitatea rendering-ului culorilor ajută sursele HD să fie afișate în detaliu peste nivelele tipice ale HDTV-urilor accesibile ca preț.  De asemenea, imaginile nu par supra-clarificate până la punctul în care marginile să pară granulate.

Imaginile sunt afișate rezonabil de strălucitoare și dinamice pentru un TV așa de mic, făcând din acest TV o opțiune foarte bună pentru o cameră luminoasă – atât timp cât putem feri lumina direct asupra ecranului curbat.

Există bineînțeles și puncte negative. În primul rând, lumina de fundal se reduce complet când imaginile devin extrem de închise. Un lucru bun, inițial, ajutând la obținerea unui nivel de negru mai profund, însă dezactivarea sa este foarte evidentă, distrăgând atenția. La fel se întâmplă și la reactivarea ei. De asemenea se poate observa o anumită imprecizie la colțurile imagini, observabilă doar la imaginile extrem de luminoase.

În plus, unghiul de vizualizare a lui Samsung 32J6300 este foarte limitat. Acest lucru este datorat în parte deoarece panel-urile VA își pierd contrastul și saturația culorilor atunci când unghiul de vizualizare depășește 25 de grade și în parte ca rezultat al curburii ecranului, care afectează geometria imaginii semnificativ atunci când se privește la un unghi de peste 25 de grade.

Samsung 32J6300 Smart TV LED - Poza Profil si FataAcest lucru reamintește faptul că este necesară păstrarea unei poziții specifice pentru a beneficia semnificativ de un ecran curbat. Iar când vorbim de un ecran mic de 32 de inch, această poziție se află într-o zonă destul de limitată.

 

Calitatea sunetului

Boxele lui Samsung 32J6300 sunt surprinzător de puternice. Produc o sunet de fond ce se extinde dincole de structura TV-ului fără să își piardă coeziunea sau să sune aspru – chiar și în timpul scenelor de acțiune.

De asemenea dialogul rămâne blocat la nivelul ecranului, acolo și trebuie să rămână, chiar și atunci când sunetul ambiental se întinde departe. Dialogurile nu sună niciodată înfundat.

Nu există distorsiuni nici chiar la volume considerabile, TV-ul reușind să introducă puțin bass astfel încât sunetele să nu fie dominate de înalte. În concluzie, Samsung 32J6300 este unul dintre cele mai bune TV-uri de 32 inch din punct de vedere al sunetului pe care le-am auzit.

 

Alte aspecte de luat în considerare

Ecranul curbat face din Samsung 32J6300 un ecran mult mai bun pentru gaming decât un TV cu ecran plat. Astfel e o ușurare să află că prezintă un lag – deși nu spectaculos – de 40 ms utilizând presetarea pentru Jocuri.

Există un număr mic de TV ce obținut un lag de 10-20 ms, în timp ce monitoarele dedicate pentru gaming coboară sub 10 ms. Însă majoritatea TV-urilor LCD ajung la 30 ms sau mai mult, astfel că Samsung 32J6300 nu îți va crea un dezavantaj față de alți jucători.

Smart TV Samsung 32J6300

CUPRINS

Dacă dorești un TV pentru o cameră de studiu sau de jocuri, atunci Samsung 32J6300 merită luat în considerare. În aceste circumstanțe vei descoperi că ecranul său curbat îți îmbunătățește experiența de vizionare. Pentru un spațiu mare, totuși, acest ecran curbat va oferi mai multe dezavantaje decât beneficii, lucru deloc plăcut atunci când plătești mai mult pentru un TV cu ecran curbat decât ai plăti pentru echivalentul său plat.

Stiri

Apelurile video Google Duo disponibile pe Samsung Smart TV

Samsung a anunțat disponibilitatea Google Duo pe noile televizoare Samsung Neo QLED și QLED. Acest lucru facilitează efectuarea apelurilor video cu cea...

Samsung Electronics a primit 48 de premii la IDEA 2021

Samsung a anunțat ieri că a primit 48 de premii la IDEA 2021 acordate de Industrial Designers Society of America. Printre acestea sunt...

Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”, doar 10.000 de telefoane produse

Înainte ca Samsung să lanseze următoarea serie Galaxy S22, fanii și toți utilizatorii de telefoane mobile așteaptă pe Galaxy S21 FE. Ediția...

Google Pay disponibil pe telefoanele Samsung și pe seria Galaxy Watch 4

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pentru telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația...

Smartphone pliabil Samsung Galaxy Flex Note cu slot pentru S Pen

Luna trecută au fost lansate smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Din păcate, un Galaxy Note...

Samsung anunță un nou capitol al experienței sale Life Unstoppable

Samsung prezintă ediția din 2021 a tradiționalului său „Life Unstoppable: the house of surprises”. După succesul de anul trecut, este un pas...

Samsung Hand Wash lansată în Play Store pentru seria Galaxy Watch 4

Aplicația oficială Samsung Hand Wash este acum disponibilă pentru descărcare în Play Store pentru noul Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic....