Acasă Top 18 dintre cele mai bune jocuri Android disponibile gratuit în 2021

18 dintre cele mai bune jocuri Android disponibile gratuit în 2021

Jocurile mobile sunt adesea considerate de mâna a doua, datorită multor titluri lacome free-to-play care au profitat de clienții lor de-a lungul anilor. Dar asta nu înseamnă că nu există multe jocuri Android de calitate și foarte apreciate de utilizatori.

Trebuie doar să sapi puțin prin Internet și exact asta am făcut pentru a găsi opțiunile cele mai bune. Mai jos veți găsi o listă de jocuri Android de calitate gratuite, prin intermediul AndroidPolice, actualizate recent pentru 2021. Rețineți, unele dintre titluri pot conține IAP-uri excesive (In-App Purchase – achiziție în aplicație), dar am avut grijă să selectăm jocuri care să ofere ritm echitabil gratuit și jucătorilor plătitori. În esență, acesta este un rezumat de jocuri F2P (Free-to-play) cu care aproape oricine ar trebui să se poată distra.

Jocuri Android – AnimA ARPG (2020) și Brawlhall

AnimA ARPG (2020). Dacă vă plac RPG-urile de acțiune în același stil ca seria Diablo, atunci veți dori să jucați AnimA ARPG. Nu numai că este un titlu de hack and slash întunecat și sumbru, dar este, de asemenea, monetizat bine, lăsând toate achizițiile în aplicații pentru produse cosmetice care nu afectează jocul. Acest lucru înseamnă că jocul nu este plătit pentru a câștiga, spre deosebire de o mare parte din concurența sa din Play Store. De asemenea, nu strică faptul că titlul dă o senzație distinctă Diablo II, cu controale receptive, grafică de calitate și muzică fenomenală.

Brawlhalla. Cea mai ușoară modalitate de a descrie Brawlhalla este să o numiți o clonă Smash Bros. Dar, desigur, o astfel de etichetă poate enerva fanii lui Smash și Brawlhalla. În esență, acesta este un brawler platformer free-to-play. Jocul în sine este cel mai bine jucat cu un controler extern. Comenzile de pe ecranul tactil sunt în amestec și pot fi ajustate în setările titlului. Una peste alta, portul Android din Brawlhalla este propriu și, datorită suportului cross-play, puteți juca cu ușurință împotriva prietenilor dvs., indiferent de platforma lor la alegere.

ANOTHER EDEN The Cat Beyond Time and Space. Un alt Eden este un JRPG mobil care oferă o experiență sănătoasă, spre deosebire de concurență. Vă puteți aștepta la o campanie lungă pentru un singur jucător proiectată de mulți dintre oamenii din spatele seriei Chrono Trigger, astfel încât să știți că povestea va fi bună. Deci, dacă sunteți în căutarea unui RPG bazat pe colecții, Another Eden este cu ușurință cea mai bună alegere în prezent, iar povestea fantastică este pur și simplu cireașa de pe tort.

Call of Duty: Mobile, Among Us și Mekorama

Call of Duty: Mobile. Call of Duty: Mobile este la fel de bun și acum la doi ani după ce a fost lansat inițial. Nu numai că jocul conține o mulțime de niveluri de CoD preferate de toată lumea, jocul de armă se simte grozav, indiferent dacă alegeți să jucați cu comenzi cu ecran tactil sau cu un controler fizic. Bineînțeles, deoarece aceasta este o versiune F2P, vă puteți aștepta la o monetizare neclară și la un plan de abonament lunar opțional care poate aduce jucătorilor recompense semnificative.

Among Us – Printre noi. Nu credem că Printre noi are nevoie de o introducere printre mulțimea de jocuri Android. Deși a fost lansat fără fanfară în 2018, abia în 2020 jocul a explodat. Mulțumită unui flux de noutăți, oamenii au prins că acesta este un joc plăcut. Cel mai bine se joacă cu mai mulți prieteni și acceptă 5-10 jucători la un moment dat pentru fiecare meci. Una peste alta, dacă vă bucurați de jocuri de petrecere în cooperare și aveți un grup de prieteni care se bucură, de asemenea, de astfel de lucruri, atunci Printre noi vă oferă o mulțime de distracție. Mai ales pe ecranele Samsung Display arată foarte bine!

Mekorama. Mekorama se inspiră din platforme de puzzle izometrice similare, cum ar fi Monument Valley. Dar acest joc oferă mult mai mult conținut. Există peste 50 de niveluri de explorat și, chiar dacă acesta poate fi un joc foarte relaxant, unele puzzle-uri sunt într-adevăr provocatoare, ceea ce face în cele din urmă un joc care poate bucura atât începătorii, cât și pe ceilalți. Cel mai bun dintre toate, întregul joc este gratuit, deși fanii pot face donații către dezvoltator prin achizițiile din aplicație ale titlului.

Dadish, Brawl Stars și Old School RuneScape alte jocuri Android

Dadish. Dadish este cu siguranță o versiune free-to-play, deși conține doar o singură achiziție în aplicație pentru a elimina reclamele jocului. Dar este la fel de bun ca și când vine vorba de titlurile F2P. Din fericire, jucătorii pot ajunge la sfârșitul acestei versiuni fără să cheltuiască un ban, motiv pentru care platforma 2D a acumulat atât de multe recenzii pozitive. De asemenea, nu strică faptul că jocul este echilibrat bine, oferind o provocare, dar niciodată prea dificil. Există doar 40 de niveluri de jucat iar stelele de colecție ale titlului garantează o doză sănătoasă de redare.

Brawl Stars. Creatorii Clash of Clans și Clash Royale au lansat Brawl Stars pe Play Store în 2018. Cel puțin până acum, a avut un succes răsunător. Este din gama de jocuri Android foarte apreciate. În esență, este o aventură multiplayer care combină o grămadă de genuri diferite într-un singur brawler bazat pe arena. Așa cum v-ați aștepta, există mai mult de câteva moduri diferite din care să alegeți, deși majoritatea sunt jucate ca meciuri 3v3. Dacă doriți să participați fără echipă, aveți opțiunea de a face acest lucru, dar numai în modul Battle Royale.

Old School RuneScape. Old School RuneScape este un MMORPG clasic care a ajuns pe Android în 2018. Credem că nu mai are nevoie de o introducere. Jocul oferă o mulțime de conținut gratuit, deși este ușor limitat. Cu toate acestea, este încă o oportunitate excelentă de a intra în MMO înainte de a decide dacă doriți să cheltuiți banii pe un abonament lunar opțional. Titlul oferă suport pe mai multe platforme și este un joc bazat pe abilități. Acest lucru înseamnă că jucătorii vor trebui să meargă la nivelul celor 23 de abilități ale titlului, ceea ce reprezintă adevărata atracție a acestei versiuni.

Soul Knight, Pocket Build și The Battle of Polytopia

Soul Knight. Soul Knight este un shooter care conține o temă fantezistă. Puteți juca ca un cavaler, un vrăjitor sau un hoț, în timp ce încercați tot posibilul să ucideți tot ce mișcă. Tone de arme și upgrade-uri sunt împrăștiate pe nivelurile generate aleatoriu ale jocului, împreună cu NPC-uri care pot fi recrutate pentru puțină asistență AI. Desigur, puteți face echipă și cu până la trei jucători locali dacă doriți să provocați cu adevărat unele daune.

Pocket Build – Ultimate sandbox building. Pocket Build este un joc de tip sandbox despre construirea propriei lumi fanteziste. În primul rând, acest titlu se joacă ca un constructor de orașe sau un joc de magnat. Totuși există și un mod sandbox și un mod bazat pe supraviețuire, care aduce jocul în linie cu titluri precum Minecraft. În mod uimitor, grafica din această versiune este superbă, iar frecvența este solidă, ceea ce arată că titlul are dezvoltatori competenți. Deci, dacă vă place să vă construiți și să vă proiectați propriile lumi fanteziste, Pocket Build este o alegere excelentă.

The Battle of Polytopia – An Epic Civilization War. Bătălia de la Polytopia este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie 4X disponibile în prezent în Magazin Play. Grafica sa cu conținut scăzut de poli oferă într-adevăr jocului un aspect unic. Toate hărțile sunt generate automat, ceea ce permite redarea nesfârșită, iar majoritatea titlului poate fi jucat gratuit. Din fericire, conținutul pentru un singur jucător este atât de plăcut, încât conținutul online nu este necesar decât dacă doriți să vă aruncați câțiva prieteni în joc.

Dota Underlords, Plague Inc. și Dadish 2

Dota Underlords. Dota Underlords este versiunea de șah auto a lui Valve ajunsă pe Android din iulie 2019. Dar lansarea oficială, precum și începutul primului sezon, au început abia anul trecut. Dota Underlords este unul dintre cele mai favorizate titluri de șah auto disponibile în prezent, deși  există opțiuni acolo dacă interpretarea genului de către Valve nu este pe placul tău.

Plague Inc. Poate am face rău tuturor dacă nu am trece în această listă Plague Inc. Acesta este un joc tematic în jurul unui focar de virus la nivel mondial. Un titlu actual, deoarece oamenii încă sunt în carantină pentru coronavirus. În ciuda temei care ne iese deja pe nas, Plague Inc. este un joc de simulare a virusului. Infectarea întregii lumi cu un virus este obiectivul și, după cum puteți ghici, poate fi destul de dificil să ștergeți rasa umană. Deci, dacă sunteți dornici să simulați ce poate face un virus mortal într-o lume imaginară pentru a vă îndepărta mintea de virusul real, Plague Inc. este cu ușurință cea mai bună alegere din Play Store până în prezent.

Dadish 2. Dadish-ul original și-a găsit drumul către mulți jucători de jocuri Android în ultimul an. Deci, este logic că dezvoltatorul ar dori să profite de acest succes cât mai repede. Astfel Dadish 2 este o continuare de calitate. De data aceasta, vă puteți aștepta să vă deplasați în vehicule, cu toți dușmanii noi în amestec, împreună cu noii șefi de eliminat. Jocul acceptă chiar și controlere fizice.

Bendy în Nightmare Run, Last Day on Earth: Survival și Data Wing

Bendy în Nightmare Run. Da, Bendy in Nightmare Run este un automobilist, dar este cu ușurință unul dintre cei mai buni auto-alergători de până acum, datorită graficelor sale de desene animate în stilul anilor ’20. Modul de joc este foarte provocator și va fi atrăgător și tentant. Mai mult decât atât, comenzile sunt intuitive, deși camera este răsturnată. Asta înseamnă că alergați spre ecran în loc să vă îndepărtați, ceea ce la început se poate simți puțin ciudat. Dar odată ce jucați câteva runde, lucrurile încep să meargă bine.

Last Day on Earth: Survival. Ultima zi pe pământ: Supraviețuirea se joacă similar cu  defunctul joc de supraviețuire Durango: Wild Lands. Dar Durango nu mai este și Last Day on Earth este unul dintre cele mai bune jocuri de acest fel. În primul rând, va fi treaba ta să supraviețuiești într-o lume devastată de o pandemie globală. Există un motiv pentru care acest titlu este plin de achiziții în aplicație și nu este în beneficiul jucătorului. Din fericire, majoritatea acestor achiziții pot fi ignorate până la sfârșitul jocului.

DATA WING – Aripa de date. Data Wing este un joc de curse și oferă curse elegante de sus în jos. Utilizează o grafică minimă pentru a da impresia că concurezi în interiorul unui sistem computerizat. Există o poveste de 2 ore de cu aproximativ 40 de niveluri de jucat. Comenzile de pe ecranul tactil sunt ușor de ridicat și chiar mai simple de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți partea stângă sau dreaptă a ecranului pentru a vă întoarce nava în direcțiile corespunzătoare. În general este o bucurie de a juca și are o coloană sonoră de lovitură, dar cel mai bun dintre toate, este complet gratuit.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...