Acasă Top Top 10 Cele mai Rezistente Huse pentru Samsung Galaxy S7

Top 10 Cele mai Rezistente Huse pentru Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 are protecție pentru apă însă nu este rezistent la șocuri. O husă de protecție de calitate ar trebui să asigure noului smartphome supraviețuirea în cazul căderilor accidentale.

Am identificat și pregătit un top cu 10 cele mai bune huse pentru Samsung Galaxy S7. Vezi care din ele se potrivește cel mai bine stilului tău.

 

  1. Speck Candyshell Grip

speck-candyshell-grip-case-pentru-galaxy-s7

Una dintre cele mai populare huse din oferta Speck, Candyshell Grip Case vine în mai multe variante de culori atragătoare. Huse este confecționată din policarbonat la exterior și TPE la interior pentru o protecție mai bună la cădere. După cum și numele sugerează, husa este ușor de manipulat dorită dungilor de cauciuc.

 

  1. Spingen Thin Fit

spingen-thin-fit-case-pentru-galaxy-s7

Husa Spingen Thin Fit este o husă netedă, cu finisaj mat și un preț bun. Potrivită să îți protejeze telefonul de zgârieturi, husa lasă libere toate porturile și butoanele, lasând telefonul ușor de operat. Există 3 culori disponibile.

 

  1. Tech21 Evo Elite

tech21-evo-elite-case-pentru-galaxy-s7

Husa celor de la tech21 este ușoară și cu stil, însă o opțiune foarte rezistentă pentru Galaxy S7. Mulțumită ramei sale – construită materialul propriu tech21, FlexShock – husa poate proteja telefonul de căderi de până la 2m.

 

  1. OtterBox Symmetry Series

otterbox-symmetry-series-case-pentru-galaxy-s7

OtterBox este cunoscută pentru unele dintre cele mai solide huse disponibile pe piață iar Symmetry Series este una dintre cele mai elegante dintre ele. Husa este disponibilă în mai multe variante de culori și este construită dintr-un material dual cu margini ridicate pentru o protecție mai bună a ecranului. Dacă îți scapi telefonul frecvent, această husă merită o privire.

 

  1. Samsung Wireless Charging Battery Pack

samsung-wireless-charging-battery-pack-pentru-galaxy-s7

Această husă de la Samsung, vine cu o baterie de 3.400 mAh, ce poate face ca telefonul tău să reziste dublu departe de orice încărcător. Accesoriul suportă funcții precum încărcarea wireless. Scumpă, dar salvatoare pentru utilizatorii înrăiți.

 

  1. Spigen Slim Armor

spigen-slim-armor-case-pentru-galaxy-s7

Puține huse combină duritatea cu o construcție suplă precum Spigen Slim Armor. Această husă asociază un exterior de policarbonat cu un interior din TPU cu perne de aer pentru o absorbție mai bună a impactelor. Un suport de sprijin este de asemenea inclus. Este disponibilă în 5 variante de culoare.

 

  1. Lifeproof FRE

lifeproof-fre-case-pentru-galaxy-s7

Husa Lifeproof FRE aduce în plus rezistență la șocurile extreme precum și abilitatea de a supraviețui în zapadă, noroi și praf la certificatul IP68 pe care Galaxy S7 îl are deja. Husa este disponibilă în câteva culori și arată surpinzător de sveltă pentru cât de rezistentă este.

 

  1. Evutec Karbon SI Lite

evutec-karbon-si-lite-case-pentru-galaxy-s7

Această husă creată de Evutec este o combinație de fibre de Kevlar cu poliuretanul termoplastic rezisnt la șoc. În ciuda, aspectului elegant, husa îndeplinește standardele militare pentru testele la cădere. În plus față de culoare din imagine, mai este disponibilă pe roșu.

 

  1. Tech21 Evo Wallet

tech21-evo-wallet-case-pentru-galaxy-s7

Dacă husă tech21 prezentată anterior ți se pare prea slabă, poți să iei în considerare Evo Wallet. Are o copertă anterioară dură, cu un buzunar pentru cardul de credit, pe care o poți folosi și ca suport pentru vizionare. Este disponibilă în negru și roz.

 

  1. Samsung LED View

samsung-led-view-cover-pentru-galaxy-s7

Husa cu copertă de la Samsung poate afișa ora și notificările fără să fie necesară deschiderea husei datorită afișajului LED încorporat. La fel ca și Evo Wallet, are un buzunar pentru cardul de credit. Culorile disponibile sunt aceleași ca și pentru Galaxy S7.

Stiri

Samsung Internet sincronizează pozițiile paginii pe toate dispozitivele Galaxy

Samsung Internet este un browser web foarte popular, dezvoltat inițial pentru smartphone-urile Galaxy. Browserul Samsung este, în același timp, disponibil pentru descărcare...

Samsung pe primul loc în Europa în Q1 2020, urmat de Xiaomi și Apple

Xiaomi tocmai a trecut de Apple în Europa, compania chineză preluând o mare parte din cota de piață Huawei. În primul trimestru...

Samsung a lansat discret un nou model Galaxy S20 FE 4G

Samsung a lansat zilele trecute versiunea cu procesorul Snapdragon 865 a modelului Galaxy S20 FE 4G. Smartphone-ul este identic cu modelele cu...

Ecranele AMOLED de pe Galaxy Book cu 25% mai eficiente energetic în Dark Mode

Cea mai recentă serie de laptopuri Samsung Galaxy Book a fost prezentată la sfârșitul lunii trecute, cu superbe ecrane AMOLED de 13,3...

Samsung Dreamground AR: noul serviciu de jocuri pentru smartphone-uri

Jocurile mobile câștigă tot mai mult teren și au devenit foarte populare în ultimii ani. Nu este surprinzător, desigur, deoarece smartphone-urile noastre...

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...