Acasă Top Top 10 Cele mai Rezistente Huse pentru Samsung Galaxy S7

Top 10 Cele mai Rezistente Huse pentru Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 are protecție pentru apă însă nu este rezistent la șocuri. O husă de protecție de calitate ar trebui să asigure noului smartphome supraviețuirea în cazul căderilor accidentale.

Am identificat și pregătit un top cu 10 cele mai bune huse pentru Samsung Galaxy S7. Vezi care din ele se potrivește cel mai bine stilului tău.

 

  1. Speck Candyshell Grip

speck-candyshell-grip-case-pentru-galaxy-s7

Una dintre cele mai populare huse din oferta Speck, Candyshell Grip Case vine în mai multe variante de culori atragătoare. Huse este confecționată din policarbonat la exterior și TPE la interior pentru o protecție mai bună la cădere. După cum și numele sugerează, husa este ușor de manipulat dorită dungilor de cauciuc.

 

  1. Spingen Thin Fit

spingen-thin-fit-case-pentru-galaxy-s7

Husa Spingen Thin Fit este o husă netedă, cu finisaj mat și un preț bun. Potrivită să îți protejeze telefonul de zgârieturi, husa lasă libere toate porturile și butoanele, lasând telefonul ușor de operat. Există 3 culori disponibile.

 

  1. Tech21 Evo Elite

tech21-evo-elite-case-pentru-galaxy-s7

Husa celor de la tech21 este ușoară și cu stil, însă o opțiune foarte rezistentă pentru Galaxy S7. Mulțumită ramei sale – construită materialul propriu tech21, FlexShock – husa poate proteja telefonul de căderi de până la 2m.

 

  1. OtterBox Symmetry Series

otterbox-symmetry-series-case-pentru-galaxy-s7

OtterBox este cunoscută pentru unele dintre cele mai solide huse disponibile pe piață iar Symmetry Series este una dintre cele mai elegante dintre ele. Husa este disponibilă în mai multe variante de culori și este construită dintr-un material dual cu margini ridicate pentru o protecție mai bună a ecranului. Dacă îți scapi telefonul frecvent, această husă merită o privire.

 

  1. Samsung Wireless Charging Battery Pack

samsung-wireless-charging-battery-pack-pentru-galaxy-s7

Această husă de la Samsung, vine cu o baterie de 3.400 mAh, ce poate face ca telefonul tău să reziste dublu departe de orice încărcător. Accesoriul suportă funcții precum încărcarea wireless. Scumpă, dar salvatoare pentru utilizatorii înrăiți.

 

  1. Spigen Slim Armor

spigen-slim-armor-case-pentru-galaxy-s7

Puține huse combină duritatea cu o construcție suplă precum Spigen Slim Armor. Această husă asociază un exterior de policarbonat cu un interior din TPU cu perne de aer pentru o absorbție mai bună a impactelor. Un suport de sprijin este de asemenea inclus. Este disponibilă în 5 variante de culoare.

 

  1. Lifeproof FRE

lifeproof-fre-case-pentru-galaxy-s7

Husa Lifeproof FRE aduce în plus rezistență la șocurile extreme precum și abilitatea de a supraviețui în zapadă, noroi și praf la certificatul IP68 pe care Galaxy S7 îl are deja. Husa este disponibilă în câteva culori și arată surpinzător de sveltă pentru cât de rezistentă este.

 

  1. Evutec Karbon SI Lite

evutec-karbon-si-lite-case-pentru-galaxy-s7

Această husă creată de Evutec este o combinație de fibre de Kevlar cu poliuretanul termoplastic rezisnt la șoc. În ciuda, aspectului elegant, husa îndeplinește standardele militare pentru testele la cădere. În plus față de culoare din imagine, mai este disponibilă pe roșu.

 

  1. Tech21 Evo Wallet

tech21-evo-wallet-case-pentru-galaxy-s7

Dacă husă tech21 prezentată anterior ți se pare prea slabă, poți să iei în considerare Evo Wallet. Are o copertă anterioară dură, cu un buzunar pentru cardul de credit, pe care o poți folosi și ca suport pentru vizionare. Este disponibilă în negru și roz.

 

  1. Samsung LED View

samsung-led-view-cover-pentru-galaxy-s7

Husa cu copertă de la Samsung poate afișa ora și notificările fără să fie necesară deschiderea husei datorită afișajului LED încorporat. La fel ca și Evo Wallet, are un buzunar pentru cardul de credit. Culorile disponibile sunt aceleași ca și pentru Galaxy S7.

Stiri

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...

Telefoane Samsung aprobate pentru utilizare guvernamentală în Australia

Australian Signals Directorate - Direcția semnale australiene (ASD) a aprobat patru noi smartphone-uri Samsung Galaxy pentru utilizare guvernamentală în Australia. Agenția a...

ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu...