Acasă Top 7 cele mai bune căști wireless de pe piață în anul 2019

7 cele mai bune căști wireless de pe piață în anul 2019

Începând cu anul 2019, smartphone-urile scapă încet, dar sigur, de jack-ul audio de 3,5 mm. Momentan face excepție doar Samsung dintre producătorii importanți. Acum utilizatorii se îndreaptă spre căști wireless, ca următoarea opțiune viabilă. În mod ironic, în calitate de companie care păstrează încă mufa pentru căști în smartphone-urile emblematice, Samsung construiește în prezent cele mai bune căști wireless pentru dispozitivele Android.

Lansate anul acesta căștile wireless Samsung Galaxy Buds au o viața superbă a bateriei, carcasa în care vin se poate încărca fără fir și au o calitate excelentă a sunetului. Prin intermediul colegilor noștri de la site-ul AndroidCentral vă prezentăm cele mai bune căști wireless de pe piață din 2019. Acestea sunt grupate pe mai multe categorii în funcție de preț, calitatea sunetului, locul de folosire și best of the best.

 • Cele mai bune în general: Samsung Galaxy Buds
 • Cea mai bună calitate a sunetului: Sennheiser Momentum True Wireless
 • Cel mai bun preț: SoundCore
 • Cele mai bune la anularea zgomotului activ: Sony WF-SP700N
 • Cea mai bună calitate a sunetului: Jabra Elite 65t
 • Cele mai bune pentru antrenamente: Powerbeats Pro
 • Cele mai bune în timpul lucrului: JBL Under Armor True Wireless Flash

Best of the best: Samsung Galaxy Buds
Galaxy Buds

Samsung este relativ nou în jocul căștilor cu adevărat wireless. Compania a știut să păstreze jack-ul audio de 3,5 mm de-a lungul mai multor generații, chiar și atunci când rivalii au eliminat această mufă. Dar, de când a intrat serios pe această piață cu Galaxy Buds, Samsung domină concurența.

Samsung Galaxy Buds se integrează cel mai bine cu cele mai noi smartphone-uri Samsung, dar funcționează cu toate celelalte smartphone-uri, inclusiv dispozitivele Google Pixel și Apple iPhone. Veți pierde pur și simplu funcții precum împerecherea rapidă și accesul rapid la starea bateriilor, care este disponibilă numai pe dispozitivele Samsung. Dispune de un mod de încărcare fără fir care utilizează standardul Qi, în plus față de încărcarea prin cablu USB-C. Cutia în care vin căștile, poate încărca după o încărcare prealabilă, pe Galaxy Buds până la două încărcări complete, iar căștile durează până la șase ore într-o singură încărcare.

Samsung Galaxy Buds oferă o calitate excelentă a sunetului pentru factorul său de formă, o durată de viață excepțională a bateriei, încărcare fără fir și izolare fonică. Nu mai ai nevoie de altceva. Singurul dezavantaj real este microfonul de pe Galaxy Buds. Dar, Samsung a actualizat recent căștile pentru a rezolva acest lucru.

 • Pro: Durată lungă de viață a bateriei, Sunet excelent, Integrarea cu dispozitive Samsung, Cutie cu încărcare fără fir (și cablu USB-C!), Aplicație universală pe Android.
 • Contra: Nicio aplicație pentru iOS, Microfonul suportă îmbunătățiri.

Cea mai bună calitate a sunetului: Sennheiser Momentum True Wireless

Sennheiser Momentum

Căștile Momentum True Wireless sunt ușoare, rezistente la transpirație și stropi și vin în 3 dimensiuni diferite ale mugurilor de urechi. Momentum True Wireless au un bas mai pronunțat, oferindu-i o semnătura generală de sunet clar mai energic. Aplicația mobilă Sennheiser (disponibilă pe iOS și Android) vă permite să personalizați semnătura sunetului într-o anumită măsură.

Proiectate ergonomic pentru o potrivire perfectă, le puteți conecta ușor. Utilizați interfața tactilă intuitivă pentru a vă controla muzica, pentru a răspunde apelurilor telefonice sau pentru a accesa asistentul vocal. Acestea oferă șase ore de utilizare, cu până la 12 ore de utilizare, utilizând carcasa de încărcare inclusă. Dacă sunteți în căutarea unui set wireless adevărat, Sennheiser Momentum True Wireless este un pariu inteligent, chiar dacă sunt mai scumpe.

 • Pro: Calitate excelentă a sunetului, Audio de înaltă definiție, Durata de viață a bateriei de 6 ore, Carcasă de încărcare cu USB-C, App pentru iOS și Android.
 • Contra: Cutia și mugurii voluminoși, Basul prea puternic.
Cel mai bun preț: SoundCore
SoundCore

Când vine vorba de cea mai bună valoare, aceste căști wireless SoundCore Truly Wireless Earbuds sunt cea mai bună alegere. Carcasa de încărcare permite până la 10 ore de ascultare, în timp ce mugurii din urechi în jur de 3,5 ore de ascultare cu o singură încărcare. Sunet clar și fără întreruperi cu un bas profund, rezonant. Sunt mici, ușoare și foarte confortabile de purtat în urechi.

Tehnologia Push and Go simplifică procesul de configurare, astfel încât ultimul dispozitiv asociat se conectează automat la pornire. SoundCore are certificare IPX5, cu rezistență la lichide pentru antrenamente chiar și dacă vă prinde o ploaie ușoară. Sunetul este exact ce la care vă așteptați la căștile cu acest preț. Nimic nu se aude din exterior, te va face să vrei doar să asculți muzică.

 • Pro: 12 ore de viață a bateriei cu carcasă, Sunet bun, Rezistența la apă IPX5, Bluetooth 5.0.
 • Contra: Viața a bateriei, Nicio personalizare (aplicație sau pe căști), Numai microUSB pentru încărcare.
Cele mai bune la anularea zgomotului activ: Sony WF-SP700N
Sony WF-SP700N

Nu există multe dispozitive cu anularea zgomotului activ (Active Noise-Canceling – ANC), cu adevărat fără fir. Deci este ușor să alegeți dacă nu vreți să fiți distrași de nimic atunci când ascultați. Design-ul nu este cel mai frumos și sunt destul de voluminoase, dar își fac bine treaba.

Durata de viață a bateriei este destul de neclară, cu numai trei ore și până la 9 ore cu carcasa de încărcare. Cu toate acestea, este un compromis pe care trebuie să îl faceți dacă ANC este o prioritate. Desigur, la fel ca majoritatea căștilor ANC, Sony WF-SP700N oferă un mod de sunet ambiant care inversează microfoanele ANC. În acest fel se face economie de baterie.

Calitatea sunetului este pe măsura unor căști moderne Sony. Veți primi un bas cu un semnal dur și sunet cald, cu o gamă medie neutră. Puteți amplifica și mai mult bass-ul cu ajutorul funcției de bază Bass Boost Sony. În ceea ce privește rezistența la apă și praf, modelul WF-SP700N obține un rating de bază IPX4. Aceasta înseamnă că acestea sunt „impermeabile la stropire”, adică acoperă transpirația, dar nu sunt recomandate în ploaie sau în situații similare.

 • Pro: Sunet fun, Anularea zgomotului activ (ANC), Modul de sunet ambiant, Rezistența la apă și praf IPX4.
 • Contra: Micro USB pentru încărcare, Mai puțin rezistent la apă, Viața bateriei, Voluminos.
Cea mai bună calitate a sunetului: Jabra Elite 65t
Jabra Elite 65t

Jabra Elite 65t are, fără îndoială, o calitate excelentă a sunetului datorită dimensiunii și factorului său de formă. La fel ca oricare altă opțiune din această listă, pe aceste căști wireless calitatea sunetului depinde de cât de bine se sigilează casca în urechi. Cu un sigiliu adecvat, basul poate suna bogat și prezent, cu un accent deosebit pentru a oferi o semnătura sonoră caldă. Cu toate acestea, intervalul de mijloc este un pic neuniform, mai ales atunci când vine vorba de voce. În ceea ce privește înaltele, ele sunt prezente și puțin supraestimate, pot suna cam ascuțit în anumite înregistrări și piese.

În ceea ce privește confortul, acestea sunt peste medie. Ele se potrivească în urechi și nu vor funcționa pentru unii oameni datorită design-ului lor unic. Dacă aveți urechi mai mici, este mai bine să le evitați! Jabra Elite 65t au un design ușor mai mare decât cel obișnuit, ceea ce le-ar face imposibil pentru cei care au urechi mai mici.

Acestea oferă o durată de viață de 5 ore a bateriei, iar carcasa de încărcare oferă utilizatorilor până la 15 ore de utilizare într-o singură încărcare. Căștile wireless Jabra Elite 65t sunt evaluate cu rezistența la apă și praf IPX5, care este mai bună decât la alte oferte.

 • Pro: Sunet excelent, Durata de viață a bateriei, Rezistență la apă și praf.
 • Contra: MicroUSB pentru încărcare, Confortul lasă de dorit, Nu sunt recomandate pentru urechi mici.
Cel mai bun pentru antrenamente: Powerbeats Pro
Powerbeats Pro

Când vine vorba de a lucra fizic și de a face antrenamente, noile Powerbeats Pro sunt de departe cea mai bună soluție. Acestea oferă o viață extraordinară a bateriei, dând, de asemenea, o izolare pasivă superbă. Designul le permite să se potrivească urechilor celor mai mulți oameni și o izolare mai bună înseamnă o semnătură mai solidă a sunetului.

Acestea includ chipul H1 al Apple, ceea ce înseamnă o pereche ușoară, o latență redusă și suport pentru „Hey Siri” dacă utilizați orice dispozitiv Apple recent. Pentru dispozitive Android și alte dispozitive, acestea funcționează ca niște căști Bluetooth de bază. Carcasa este un pic cam voluminoasă, dar cu durata de viață a bateriei pe care o oferă, probabil că nu va trebui să transportați cutia decât dacă intenționați să le folosiți mai mult de 9 ore.

În timp ce Beats, sub aripa Apple, are reputația de calitate a sunetului, compania și-a îmbunătățit sunetul în ultimii ani. Este încă departe de a fi excelent pentru audiofili, dar are o semnătura de sunet distractiv, cu un răspuns de bas puternic, de care majoritatea se vor bucura. Powerbeats Pro oferă rezistență la apă IPX4, astfel încât ar trebui să reziste la transpirație.

 • Pro: Sunet solid, distractiv, H1 pentru dispozitivele Apple, Bluetooth 5.0.
 • Contra: Bluetooth de bază pe Android, Încărcare rapidă, Încărcare fără fir.
Cele mai bune în timpul lucrului: JBL Under Armor True Wireless Flash
JBL Under Armor

JBL Under Armor True Wireless Flash sunt construite cu o rezistență la apă IPX7. Pentru a lucra, acestea sunt o bijuterie absolută și vor fi capabile să se ocupe de orice fel de transpirație, ploaie sau zăpadă. Cu IPX7, acestea sunt evaluate pentru a fi scufundate în apă timp de până la 30 de minute.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei pe aceste căști wireless, rivalizează cu cele de vârf fără fir. Ele oferă până la cinci ore pe cască, cu până la 25 de ore în carcasa de încărcare.

Pentru sunet, JBL Under Armor sunt decente. Aceștia utilizează același sunet JBL, care se traduce într-un bas amplificat și controlat, un interval mediu neutru și sunete înalte bune. În timp ce lucrați, acest tip de sunet este preferat, crește adrenalina și ridică moralul.

Singurele dezavantaje reale pentru acești muguri sunt că ei încă folosesc micro USB pentru încărcare și că folosesc un indicator „activ” al LED-urilor albastre atunci când clemele sunt cuplate cu un dispozitiv, distrag puțin atenția.

 • Pro: Durata de viață a bateriei, Sunet excepțional, Confort și mărime, Rezistență la apă și praf.
 • Contra: MicroUSB pentru încărcare, Carcasă în formă ciudată, Lumina indicatoare LED albastră.

Samsung Galaxy Buds rămâne unul dintre cele mai bune seturi de căști wireless pe care le puteți cumpăra. Este, de asemenea, cel mai bun în termeni de performanță și caracteristici.

Stiri

Galaxy Chromebook Go lansat cu procesor Intel Celeron și conectivitate LTE

Samsung a dezvăluit în liniște cel mai recent dispozitiv Chrome OS, Galaxy Chromebook Go. Compania nu a anunțat încă oficial noul laptop...

Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va...

Samsung lansează Watch Design Studio și Good Lock la MWC 2021

Samsung se pregătește pentru evenimentul virtual Galaxy MWC, unde se va prezenta „Watch Design Studio” și „Good Lock”. Mobile World Congress 2021...

Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care...

GPU AMD integrat în Exynos 2200 cu 30% mai rapid decât modelul actual

Următorul procesor Samsung Exynos, care va echipa cel mai probabil seria Galaxy S22, va avea un GPU puternic. Fabricat de AMD cu...

Prețurile monitoarelor de jocuri Samsung Odyssey G3, G5 și Odyssey G7

Samsung a lansat de două zile patru noi monitoare de jocuri din seria Odyssey 2021, dar nu a dat informații despre preț...

Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu...