Acasă Top 8 cele mai bune jocuri pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

8 cele mai bune jocuri pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ sunt ambele smartphone-uri de ultimă generație și vin cu funcții puternice. Ambele au procesoare puternice și memorie RAM care acceptă jocuri cu grafică ridicată. Sunt și mai mai bune pentru a gestiona jocuri de calitate pentru consolă, cum ar fi jocurile Playstation, Nintendo și Xbox. Ambele telefoane au un ecran mare, care este confortabil pentru a juca jocuri de înaltă calitate. Jocuri precum seria Modern Combat, seria de jocuri RockStar, jocurile din seria TellTale sunt perfecte pentru a juca pe aceste dispozitive.

Chiar și după lansarea dispozitivelor din seria Galaxy S10, Galaxy S20 și Note 20, putem spune că orice jucător poate reda titluri bogate în grafică pe aceste gadget-uri fără niciun decalaj sau erori. Experiența de a juca jocuri pe Galaxy S9 și Galaxy S9+ poate fi oricând comparată cu iPhone 12, iPhone X, Samsung Galaxy S8, Galaxy Note 8 și alte smartphone-uri premium Android.

Bateria de lungă durată de pe ambele dispozitive vă ține fără probleme toată ziua. Prin intermediul Tizen Help am făcut o selecție cu 8 cele mai bune jocuri grafice pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Unele dintre aceste jocuri sunt gratuite în Play Store, iar pentru unele trebuie să cheltuiți niște bani.

Asfalt 9: Legende și Crashlands pe seria Galaxy S9

1. ASFALT 9: LEGENDE. Asphalt 9 este cel mai bun și mai neînfricat joc de curse de mașini din lume. Acesta este un joc nou lansat pentru dispozitivele Android și Apple. Este cunoscut ca un joc de curse perfect pentru orice fan de curse care dorește să joace jocuri pe mobilul său. Ultima serie de Asphalt, Asphalt 8: Airborne, Asphalt: Nitro, Asphalt 7 și alte au creat un nou standard în această categorie.

Acum toată lumea este curioasă despre Asphalt 9 în speranța unei distracții de calitate. Acest joc are cele mai bune elemente grafice și efecte vizuale. Modul de joc este același ca înainte, unde trebuie să participi la diferite turnee cu mașinile tale sportive. Puteți alege cea mai bună mașină din magazinul de jocuri, cum ar fi Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW și AUDI. Jocul este disponibil în Play Store gratuit, trebuie doar să plătiți pentru servicii suplimentare sau alte powerup-uri.

2. CRASHLANDS. The Crashlands este un joc video mobil de acțiune-aventură dezvoltat de Butterscotch Shenanigans. Jocul este despre povestea unui tip care este blocat pe o planetă în spațiu. Scopul său principal este acum să evadeze de acolo. Pentru a supraviețui, el trebuie să construiască relații cu ceilalți și trebuie să le învețe limba. Jocul este ca un RPG în care trebuie să jucați un rol crucial. Este unul dintre cele mai apreciate jocuri din Google Play Store și cel mai bun pentru smartphone-urile dvs. Samsung Galaxy S9. Este disponibil contracost!

MODERN COMBAT 5: ESPORTS și MINECRAFT

3. MODERN COMBAT 5: ESPORTS. Modern Combat 5 este următorul joc din seria Modern Combat dezvoltat de Gameloft București. Acest joc este la fel ca și jocurile anterioare din prequel-ul său, dar cu o nouă caracteristică cheie adăugată la Modern Combat 5. Aici puteți alege un soldat și puteți învăța cursuri de asalt, lunetist, sprijin, vânător de recompense, saper, X-1 Morph și comandant.

Modern Combat 5 necesită o conexiune la internet pentru a juca. Alege-ți cele mai bune și mai puternice arme și treci în luptă. Pentru a descărca Modern Combat 5 accesați Magazin Play și obțineți-l gratuit.

4. MINECRAFT. Minecraft este un joc video dezvoltat de echipa Mojang. Jocul este axat pe creativitate și construcție. Acest joc presupune adunarea diferitelor obiecte 3D precum pietre, murdărie, apă, trunchi de copac și lavă. Întregul concept al acestui joc se referă la ridicarea și plasarea acestor obiecte. Lumea jocului este practic generată pentru ca jucătorii să o exploreze cu inteligență și creativitate.

Există mai multe activități în acest joc de făcut, inclusiv explorare, colectare de resurse, artizanat și luptă. Pentru a descărca acest joc uimitor și creativ, jucătorii trebuie să meargă în Magazin Play și să îl achiziționeze. Este contracost!

PUBG MOBILE și MONUMENT VALLEY 1 & 2

5. PUBG MOBILE. PUBG Mobile este un joc multiplayer pe câmpul de luptă, este primul tip de gen PUBG de pe telefoanele mobile. Jocul pe puternicele Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ vă va oferi senzația că jucați pe dispozitivele de consolă. În acest joc, jucătorii trebuie să-și găsească propriile arme, vehicule și provizii și să învingă fiecare jucător din câmpurile de luptă pentru a supraviețui. Este foarte bogat din punct de vedere grafic.

Jocul PUBG are cele mai bune imagini și audio HD. Armele par realiste și puteți face echipă cu prietenii sau colegii. Acesta nu este doar un joc, acesta este Battle Royale. Conexiunea la internet este necesară pentru a juca acest joc, deoarece acest joc este online. Puteți descărca acest joc din Magazin Play, dar trebuie să plătiți o anumită sumă pentru a descărca articole actualizate.

6. MONUMENT VALLEY 1 & 2. Monument Valley este un joc aventuros dezvoltat de Ustwo. Ambele, Monument Valley 1 și 2, sunt jocuri pentru un singur jucător și unul dintre cele mai populare jocuri de pe smartphone-uri mobile. Acesta este un joc complet, cu o grafică uimitoare și un sunet fantastic de fundal.

Este practic un joc de puzzle în care jucătorii conduc prințesa Ida prin labirinturi de iluzie optică și obiecte imposibile manipulând lumea din jurul prințesei. În Monument Valley 2, jucătorul trebuie să-i ghideze pe Ro și copiii ei prin labirinturi. Include multe iluzii optice și obiecte imposibile.

Jocuri pe Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

7. SERIA WALKING DEAD. The Walking Dead este o serie bazată pe un joc video aventuros dezvoltat de TellTale. Această serie de jocuri are trei sezoane care conțin cinci episoade pe sezon. Primul episod din fiecare sezon este gratuit, după primul episod jucătorii trebuie să descarce conținut de achiziții în aplicație din următoarele patru episoade.

Această serie se bazează pe o bandă desenată, care începe cu o epidemie care transformă morții în zombi. Această serie se concentrează pe Clementina, o tânără rămasă singură la începutul unei epidemii. Recent, TellTale a decis să elimine toate jocurile sale din magazinul Play, deci verificați mai întâi dacă este încă disponibil pentru descărcare.

8. FORTNITE. Am inclus jocul PUBG Mobile în listă, dar ar fi este nedrept dacă nu am recomanda Fortnite pentru utilizatorii de Galaxy S9 și Galaxy S9+. Ambele jocuri sunt acum cele mai bune jocuri multi-jucător din întreaga lume. Pentru a descărca Fortnite trebuie să accesați site-ul web Epic și să îl instalați pe telefonul dvs.

Aceasta este lista celor mai populare și extrem de recomandate jocuri video de consolă, Playstation sau Xbox pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Toate aceste jocuri sunt foarte distractive și te fac să te simți reîmprospătat. Deși toate aceste jocuri sunt disponibile pe Android Play Store, trebuie să plătiți o anumită sumă pentru unele dintre acestea, în timp ce restul sunt disponibile gratuit.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold Tab o tabletă tri-fold, posibil lansată în Q1 2022

Samsung conduce categoria de smartphone-uri pliabile cu seria Galaxy Z, având aici modele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. În prezent,...

IFA 2021 Berlin va avea loc ca eveniment fizic, în ciuda pandemiei actuale

În timp ce actuala pandemie pare să mai se tempereze în mai multe țări din Europa pe fondul vaccinărilor, primim vești din...

Galaxy Fit 2, un ceas de fitness elegant și ieftin cu o baterie fenomenală

Ceasurile inteligente costă de cele mai multe ori destul de mulți bani. Chiar și ofertele bugetare au un preț de patru cifre...

Au apărut primele imagini cu tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Se așteaptă ca Samsung să își dezvăluie mai multe laptopuri Galaxy Book mai târziu în această lună, pe 28 aprilie. De asemenea,...

Galaxy Z Flip cu dual-camera selfie și senzor de amprente in-display

Samsung este lider de piață în smartphone-urile pliabile. Compania a lansat până acum două telefoane pliabile complet diferite. Galaxy Z Fold 2...

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...