Acasă Top 5 Cele mai bune tablete cu sistemul de operare Android în 2019

5 Cele mai bune tablete cu sistemul de operare Android în 2019

Nu există foarte multe tablete Android excelente, dar Samsung Galaxy Tab S4 este cea mai bună din acest grup. Oferă cea mai bună experiență Android, are un ecran mare, specificații de vârf, un stilou și suport pentru o tastatură completă. Este scumpă și nu este alegerea potrivită pentru cine dorește o tabletă mai mică și mai portabilă. Dar ca dispozitiv universal, nu poate fi bătută.

Pentru cei care au nevoi diferite (sau bugete diferite), există alte tablete. Toate acestea sunt și ele excelente și nu va trebui să spargeți nicio bancă pentru a le cumpăra. Vă prezentăm mai jos cele mai bune tablete Android din 2019, grupate pe câteva categorii în funcție de caracteristici și preț.

  • Cea mai bună la general: Samsung Galaxy Tab S4
  • Productivitate pentru mai puțini bani: Samsung Galaxy Tab S5e
  • Puternică și accesibilă: Huawei MediaPad M5 8.4
  • O tabletă mare cu un buget mic: Amazon Fire HD 10
  • Cea mai bună tabletă Android super-ieftină: Amazon Fire HD 8

Cea mai bună la general – Samsung Galaxy Tab S4

Galaxy Tab S4
Galaxy Tab S4

Galaxy Tab S4 are tot ce vă doriți de la o tabletă cu sistemul de operare Android. Un ecran grozav, difuzoare puternice, o construcție solidă și de calitate și un software excelent. Conform AndroidCentral, toate acestea fac din Samsung Galaxy Tab S4 cea mai bună tabletă Android.

Ca specificații nu prea lasă mult de dorit. Are un excelent procesor Snapdragon 835, 4 GB de memorie RAM, o mulțime de spațiu de stocare și un software optimizat. Și pentru că este un produs Samsung, beneficiați de cel mai bun afișaj dintre toate – are 10.5 inch – și o construcție uimitoare de metal și sticlă.

Dincolo de specificații, beneficiați de avantaje precum boxele quad, un slot pentru cartele microSD și un stylus inclus în cutie. Și, în ciuda faptului că este subțire și ușoară, are o viață extraordinară a bateriei. Aveți posibilitatea să o folosiți stil desktop DeX pentru o experiență asemănătoare laptopului.

Dacă doriți o tabletă Android și sunteți dispus să cheltuiți mai mulți bani, aceasta trebuie cumpărată.

Pro: Galaxy Tab S4 punctează cu cel mai bun ecran disponibil pe o tabletă Android și un S Pen inclus în cutie. Are un cadru robust și frumos din metal și din sticlă, o durată lungă de viață a bateriei și patru boxe de înaltă calitate. Are suport pentru tastatură hardware.

Contra: Putem critica doar faptul că este scumpă pentru un utilizator obișnuit.

Este cea mai bună tabletă Android pentru majoritatea utilizatorilor, dar este scumpă doar dacă sunteți un utilizator de tabletă obișnuit.

Productivitate pentru mai puțini bani – Samsung Galaxy Tab S5e

 Galaxy Tab S5e
Galaxy Tab S5e

Samsung Galaxy Tab S4 chiar dacă este excelentă, prețul este relativ mare pentru majoritatea oamenilor. De aceea Samsung a făcut Galaxy Tab S5e. Este construită pe aceleași principii ca Galaxy Tab S4, dar cu unele reduceri în punctele strategice pentru a fi mai accesibilă.

Samsung Galaxy Tab S5e are exact același afișaj AMOLED de 10,5 inch, un plus imens pentru această tabletă. Procesorul Qualcomm Snapdragon 670, mai slab decât cel de pe Tab S4, este cuplat cu 4 GB de memorie RAM, 64 GB de stocare și patru boxe de calitate. Și bateria este puțin mai mică, dar acestea sunt compromisuri făcute de Samsung pentru un preț mai accesibil.

Întregul corp este din metal elegant, nu este la fel și nu se simte la fel de bine ca sticla. Galaxy Tab S5e este foarte ușoară, cu o greutate de doar 399 grame. Acest lucru o face excelentă pentru consumul media, foarte portabilă într-un mod în care Tab S4 nu este. Puteți să atașați o tastatură hardware și să folosiți Tab S5e în modul Samsung DeX atunci când aveți mai mult de muncă.

Pro: Este super luminoasă și ușoară pentru dimensiunea sa și are un ecran mare de înaltă calitate. Este dotată cu patru boxe excelente și opțional copertă tastatură hardware. Excelente caracteristici de productivitate, inclusiv Samsung DeX

Contra: Nu este puternică la nivelul lui Galaxy Tab S4, nu are un stilou și este mai slabă ca productivitate.

Dacă Galaxy Tab S4, chiar dacă arată mai atrăgătoare este scumpă, atunci Galaxy Tab S5e este următoarea alegere. Acesta va funcționa la fel în majoritatea aspectelor ca Tab S4. Este o tabletă de calitate cu destule caracteristici, mai puțin pe partea de productivitate.

Puternică și accesibilă – Huawei MediaPad M5

Huawei MediaPad M5
Huawei MediaPad M5

MediaPad M5 nu vă ia fața cu difuzoare uimitoare sau cu un afișaj de vârf de clasă, cum este Galaxy Tab S4. Nici nu are un stylus însoțitor sau o tastatură suplimentară. Dar are o calitate excelentă a construcției și o performanță excelentă – plus un afișaj Quad HD. Difuzoarele mari și un ecran luminos o fac ideală pentru multimedia

Puterea aflată sub capotă este dată de procesorul Kirin 960, aflat și pe unele telefoane Huawei, asociat cu memorie RAM de 4 GB. Serie MediaPad M5 este disponibilă și în combinații Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE. Deși Huawei face și un model mai mare, un model Pro cu un stylus, MediaPad M5 8.4 este dimensiunea perfectă pentru o navigare confortabilă și pentru jocuri. Și prețul este potrivit pentru ceea ce oferă.

Pro: Performanță excelentă, construcție solidă de calitate și dimensiune bună pentru utilizare cu o singură mână. Are un preț rezonabil și accesibil având în vedere capacitățile sale.

Contra: Afișajul nu se ridică la nivelul aflat pe Galaxy Tab S4 sau Tab S5e. Chiar dacă este puternică și accesibilă software-ul Huavei nu este bine optimizat pentru tablete.

O tabletă mare cu un buget mic – Amazon Fire HD 10

 Amazon Fire HD 10
Amazon Fire HD 10

Amazon Fire HD 10 este una dintre acele tablete care este prea bună să renunțați la ea dacă doriți un dispozitiv cu un ecran mare, dar cu un preț mic. Este cea mai bună tabletă Android dacă vreți vă vizionați filme, emisiuni TV, să navigați sau să jucați.

Dacă vreți să cumpărați o tabletă Amazon Fire trebuie să știți că nu beneficiați de Magazinul Google Play sau de aplicațiile și excelentele servicii Google. În schimb, vă veți baza pe Amazon App Store, care are o selecție dramatic de limitată ca aplicații. Este un lucru la care trebuie să vă gândiți foarte bine dacă vreți să o cumpărați. Dar, pentru acest preț și ceea ce este posibil să faci cu Amazon Fire HD 10, este un compromis bun pentru majoritatea celor ce doresc o tabletă.

Pro: Preț excelent pentru această dimensiune, un afișaj frumos și aveți aplicațiile Amazon de bază. O altă bilă albă primește pentru că vine în multe opțiuni de culoare.

Contra: Nu există acces la aplicațiile Google Play, cu acest lucru este departe de toate celelalte tablete, nemaivorbind de Galaxy Tab S4. Are o carcasă din material plastic destul de sensibilă.

Cea mai bună tabletă Android super-ieftină – Amazon Fire HD 8

Amazon Fire HD 8
Amazon Fire HD 8

Tot de la Amazon avem și cea mai bună tabletă Android super-ieftină, Amazon HD Fire 8. La prețul la care este pe piață cu 1,5 GB de RAM și stocare de 16 GB, este o afacere uimitoare. Ecranul nu este foarte luminos și culorile nu sunt prea precise. Dimensiunea mai mică facilitează purtarea în orice geantă sau poșetă pentru o portabilitate maximă. Și este, de asemenea, foarte ușor folosit și de ținut în mână, ideală pentru copii.

La fel ca Fire HD 10, nu are magazinul Google Play și nici aplicațiile Google. Toate celelalte caracteristici ale acestui comprimat trebuie să fie luate în contextul prețului foarte mic. Mai salvează ceva din cele scrise mai sus faptul că vine în multe culori diferite, precum și într-o versiune pentru copii. Aceasta este o alegere excelentă pentru consumul media, navigarea sau pentru jocurile zilnice ale copiilor.

Pro: Este destul de mică, utilă pentru copii și are toate elementele de bază ale unei tablete. În special prețul, este aproape cel mai mic de pe piață.

Contra: Ecran slab calitativ, construcție din plastic dar nu foarte solidă și nu există acces la aplicațiile Google Play.

Samsung Galaxy Tab S4 este cea mai bună

Numărul de opțiuni de tablete Android foarte bune este limitat, dar există câteva care merită recomandate. Cea mai bună experiență cu tabletele Android vine de la Samsung Galaxy Tab S4 cu materialele sale high-end, ecranul excelent, software-ul capabil și suportul pentru tastatură hardware.

Dacă Galaxy Tab S4 este prea scumpă pentru mulți cumpărători, Samsung face și o alternativă excelentă cu Galaxy Tab S5e. Pentru mai puțini bani beneficiați de aceleași caracteristici de bază și de productivitate, dar cu unele deficiențe în specificații.

Dacă aveți nevoie de un pic mai mult de la o tabletă, dar nu prea scumpă, Huawei MediaPad M5 8.4 nu vă va dezamăgi. Pentru cei care nu au nevoie de foarte multe de la o tabletă, Amazon Fire HD 10 și Fire HD 8 oferă o experiență media bună, fără a vă costă prea mult, atâta timp cât puteți trăi fără serviciile Google Play.

Stiri

Samsung Smart TV va afișa sincronizat versurile de la Apple Music

Samsung Electronics a anunțat că Apple Music de pe televizoarele inteligente Samsung va prezenta acum și va afișa milioane de versuri sincronizate...

Galaxy A51 și Galaxy A71 primesc funcții de la Galaxy S20 cu o actualizare

Samsung a lansat recent o actualizare de software prin care aduce o serie de caracteristici de la seria S20 în seria Galaxy...

Samsung UV Sterilizer va fi disponibil pe mai multe piețe

Astăzi, igiena personală este mai importantă ca niciodată pentru a ajuta la combaterea răspândirii bacteriilor și germenilor. În acest sens, zilele trecute...

Galaxy Tab SM-T575, o nouă tabletă Samsung cu procesor Exynos 9810

Samsung are gata de a da piept cu lumea reală două tablete premium, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Dar ca...

Galaxy Note 20 Ultra a apărut în alte fotografii, într-un negru lucios

Galaxy Note 20 Ultra revine în atenția publicului înainte de a se afla sub luminile reflectoarelor cu ocazia lansării oficiale. După apariția...

Iată cât ar putea costa seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2 5G!

Seria Samsung Galaxy S20 a fost ridicol de scumpă atunci când a fost lansată. Mai multe informații au dezvăluit că în ciuda...

Samsung Galaxy Watch 3 poate fi lansat în câteva zile

Despre următorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 3 se vorbește deja de mai mult timp. Am ajuns deja să știm multe dintre specificațiile...