Acasă Stiri Top 10 cele mai scumpe telefoane mobile din lume (2019 Update)

Top 10 cele mai scumpe telefoane mobile din lume (2019 Update)

Ne plângem uneori de prețul destul de piperat al unor telefoane inteligente și pe bună dreptate. Sigur că noile tehnologii costă și acesta este unul dintre principalele lucruri ce se impută tuturor producătorilor de telefoane mobile începând cu Samsung și până la Apple. Aceste prețuri sunt totuși rezonabile dacă le comparăm cu cele din lista următoare.

Cel mai scump telefon din lume, produs la scară largă, în 2018 este Apple iPhone X.

Vă prezentăm cele mai scumpe telefoane din lume care nu excelează deloc în caracteristici cât în materialele din care sunt făcute sau împodobite.

  1. Vertu Signature Diamond – (88.000 $)

Vertu Signature Diamond este al 10-lea cel mai scump telefon mobil din această listă. Vertu este cea mai scumpă companie de telefonie mobilă. Linia Vertu Signature a fost lansată în 2005, nu are nimic special în materie de caracteristici. Motivul din spatele acestui preț este designul acestui telefon cu 200 de diamante foarte frumoase. Vertu Signature are o memorie internă de 100 SMS, o agendă de 1000 numere și cântărește 166 de grame.

  1. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – (95.000 $)

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot este al 9-lea cel mai scump telefon mobil din lume, a fost lansat în 2010. Acest telefon arată ca un telefon simplu dar este făcut din aur de 22 de karate și are o greutate de 180 de grame. Telefonul are 30 MB de memorie încorporată, o camera primară de 2 MP. Nu are cameră frontală. Capacitatea bateriei lui Gresso Luxor Las Vegas oferă timp de așteptare de până la 300 de ore.

  1. iPhone Princess Plus – (175.000 $)

Dacă aveți bani pentru a-i cheltui pe telefoane scumpe, acest smartphone este „ideal” pentru cumpărare, pentru că are multe caracteristici bune de la Apple. iPhone Princess Plus are 32GB stocare internă și rulează sistemul de operare iOS, Greutatea telefonului este de 166 de grame și are culoarea negră. Telefonul este proiectat de Peter Allison și este acoperit cu diamante de 17,75 karate. De aceea este un telefon scump. Momentan Samsung nu are nici un telefon între aceste smartphone-uri extrem de scumpe.

  1. Black Diamond Vipin – (300.000 $)

Black Diamond Vipin este al 6-lea cel mai scump telefon mobil din lume. Telefonul este marca Sony Ericsson are Wi-Fi, slot pentru card SD și este realizat în Singapore, Malaezia.

Acesta este primul telefon cu tehnologie LED din lume. Telefonul este împodobit cu două diamante unul în corpul telefonului, și al doilea în butoanele de navigare. Este cel mai bun telefon Windows. A venit cu procesor de 400 MHz și greutate de 166 de grame.

  1. Vertu Signature Cobra – (310.000 USD)

Vertu Signature Cobra, pe locul cinci între cele mai scumpe telefoane din lume. Acest telefon mobil are o greutate 166 grame. Vertu Signature Cobra este disponibil în două culori, auriu și alb. Vertu Signature este placat cu aur de 22 karate. Sunt disponibile cinci modele diferite, inclusiv Cobra Signature, Python și Fri kin.

  1. Goldvish Le Million – (1,2 milioane  $)

Goldvish Le Million este aproape să intre în Top 3 cele mai scumpe telefoane din lume. Designul telefonului a fost conceput de către Emmanuel Gueit. Goldvish Le Million a fost lansat în Swaziland.

Acest telefon a primit titlul de cel mai scump telefon din Franța în 2006. Este realizat din aur de 18k și din aur alb de 20 carate. Este disponibil în două culori auriu și de culoare albă. Goldvish Le Million are ecranul de 3,5 inch și o camera primară cu 2.0 MP și o memorie internă de 2 GB.

  1. Diamond Crypto Smartphone – (1,3 milioane $)

Crypto-ul Diamond a fost lansat în 2006 cu un ecran tactil de 2,2 inch și un spațiu intern de stocare de 64 MB. Nu are nimic deosebit în materie de caracteristici. Smartphone-ul Diamond Crypto funcționează cu sistemul de operare Windows versiunea CE, nu are cameră foto.

Diamond Crypto este din aur alb și ornat cu diamante. Este un telefon dreptunghiular și are culoarea argintie. Prețul mare vine de la faptul că este acoperit cu 50 de diamante prețioase de culoare albă și în conformitate cu firma producătoare Crypto Diamond, are o tehnologie și caracteristici care îl protejează contra furtului.

  1. Kings Button iPhone 3G – (2,5 milioane $)

Kings Button iPhone 3G este pe locul trei între cele mai scumpe telefoane din lume. Ecranul este de 3,5 inch și protecție Corning Gorilla Glass cu acoperire oleofobă și o rezoluție de 320 × 480 pixeli.

Corpul telefonului King este acoperit pe contur și în jurul butonului de acasă de 138 de diamante albe de 6,6 carate. Are o baterie nedemontabilă, cu un timp de convorbire de până la 12 ore și timp de așteptare de până la 300 de ore. Smartphone-ul Kings Button iPhone rulează sistemul de operare IOS versiunea 4.0, are o cameră spate de 8 MP și una frontală de 2 MP. Memoria internă este de 32 GB, fără slot de card micro-SD și are 512 MB.

  1. Gold Sticker iPhone 3G 32 GB – (3 milioane $)

Începem să trecem la lucruri tot mai serioase. Al doilea telefon cel mai scump din lume Gold Sticker iPhone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3G. Are un ecran de 3,5 inch cu Corning Gorilla Glass cu protecție oleofobă. Este ornat cu diamante, există 136 de diamante de 7,1 carate.

Telefonul are o greutate de 271 grame. Al doilea cel mai scump telefon este placat cu aur pur de 22 de carate, Kashmir Gold.

  1. Diamond Rose iPhone 32 GB – (8 milioane $)

Diamond Rose iPhone depășește cele mai îndrăznețe visuri, este cel mai scump telefon din lume din 2018. Acesta este un Apple iPhone simplu, nu are caracteristici suplimentare avansate, este același telefon ca iPhone 4S. Dar motivul acestui preț exorbitant este că designerul a atașat 500 de diamante de culoare roz, ceea ce îl face cel mai scump telefon din lume.

Designul cu diamante a creat de Stuart Hughes, diamantele sunt pe partea laterală, sigla Apple de pe spate este de asemenea din diamante, precum și butonul din față , toate cu un total de 500 de diamante de culoare roz.

Diamond Rose iPhone a venit cu un ecran touchscreen de 3,5 inch cu rezoluția de 640 x 960 pixeli protejat de Corning Gorilla Glass, Oleophobic. Are 32 GB și 8 MP camera din spate, cu blitz LED și o cameră frontală de 2 MP. Ruleaza sistemul de operare iOS 4.0.

Stiri

Cum să folosiți încărcarea Wireless PowerShare pe seria Galaxy S20

În foarte multe privințe, seria Galaxy S20 este punctul culminant al tehnologiilor mobile de care dispune Samsung. Încărcarea Wireless PowerShare nu face...

Samsung Galaxy S20, aplicație pentru trecerea între 96 și 120Hz

După cum se știe, Samsung a lansat anul acesta o serie Galaxy S20 compusă din trei smartphone-uri. Toate cele trei telefoane au...

Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite neanunțată, listată în SUA

Despre tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite am scris că este cu toate actele la zi și poate apărea în orice clipă....

Galaxy A21s cu un procesor Exynos 850 necunoscut, apare pe Geekbench

Deocamdată smartphone-ul Samsung Galaxy A21 nu a fost lansat oficial de compania sud-coreeană. Sunt multe informații despre el și poate fi lansat...

Samsung Galaxy Note Fold, un smartphone pliabil cu S Pen

În urmă cu mai bine de un an, Samsung Galaxy Fold a fost anunțat drept primul telefon pliabil al gigantului tech sud-coreean....

Galaxy Note 20+ 5G cu Snapdragon 865 și 8GB RAM pe Geekbench

Anul acesta vom primi de la Samsung încă două smartphone-uri de excepție, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+. Acestea, conform mai...

Și Galaxy Fold varianta 5G, primește Android 10 cu One UI 2.1

Am scris recent că primul smartphone pliabil Samsung Galaxy Fold a început să primească actualizarea la Android 10. În articol era vorba...