Acasă Top Top 10 cele mai performante televizoare care merită cumpărate în 2021

Top 10 cele mai performante televizoare care merită cumpărate în 2021

Televizorul fost mereu în centrul atenției cumpărătorilor, fiind principalul generator de distracție și relaxare la domiciliu. Modele noi apar permanent și chiar dacă nu cumpărăm imediat unul nou suntem interesați de tot ce apare pe piață. Deși sunt încă primele zile din an, am selectat unele dintre cele mai mari, mai strălucitoare și cele mai performante televizoare din ultimele 12 luni pentru potențialii cumpărători de televizoare.

Sigur multe vor mai fi lansate și anul acesta, dar acestea sunt deja pe piață și sunt cele mai noi modele. Unele dintre alegerile de mai jos reprezintă cremă absolută a ceea ce este disponibil astăzi pe piață. Este vorba despre Samsung Q95T, LG CX OLED sau Sony A8H OLED printre altele. Dar nu toată lumea are bani pentru acestea. Astfel am pus pe această listă și o serie de televizoare care oferă o valoare incredibilă și pentru mai puțini bani. Combinat, aveți o listă cu cele mai bune televizoare pentru orice buget.


Samsung sau LG – televizoare de super clasă

1. Televizor QLED Samsung Q950TS (2020). Noul flagship Samsung 8K oferă performanțe de ultimă generație, dar la un preț mare. Este disponibil în variante de 85 inch (215,9 centimetri) și 75 inch. Singura problemă este conținutul limitat de programe 8K și lipsa suportului Dolby Sistem. Altfel are o calitate incredibilă a imaginii, combinând avantajele ecranului Samsung Q900 8K de anul trecut cu inovațiile introduse pentru prima dată cu televizorul Samsung Q90 4K (2019).

Televizorul Samsung QLED de top Q950 oferă un panou de 8K și procesare a imaginii îmbunătățită de AI. Are unghiuri largi de vizualizare, un filtru negru îmbunătățit și performanță HDR standard. Dacă toate acestea nu sunt suficiente, platforma de televiziune inteligentă Samsung este cea mai cuprinzătoare de pe piață.


2. Televizor OLED din seria LG CX. Un televizor OLED fascinant! Are diagonala de 48 inch (121,92 centimetri), un design subțire și o calitate incredibilă a imaginii. Singurele lucruri de criticat sunt basul care poate distorsiona și lipsa HDR10+. Există și modele mai mari: LG OLED48CX de 55 inch, LG OLED55CX de 65 inch și LG OLED65CX de 77 inch.

LG CX OLED este cu siguranță unul dintre cele mai bune televizoare OLED din 2020. Urmând seriei LG C9 de anul trecut, LG CX nu este foarte diferit. Are aceeași calitate fascinantă a imaginii și o platformă inteligentă webOS remarcabilă. Cu câteva actualizări moderne, HDMI 2.1 și un procesor nou, a reușit să depășească pe predecesorul său.

Cu un nou televizor OLED de 48 de inch disponibil acum, CX este o propunere și mai flexibilă pentru o varietate mai largă de portofele și case. Cu un design subțire și suport pentru Dolby Vision și Atmos – împreună cu sunetul încorporat – este o alegere fantastică la orice dimensiune.


Sony A8 OLED (2020) este incredibil!

3. Sony A8 OLED (2020). Acest televizor OLED accesibil de la Sony este excelent și tentant pentru orice cumpărător. Are variante de 55 inch (139,7 centimetri), dar și de 65 inch. Cu o imagine superbă și rafinată, o calitate excelentă a sunetului și unghi de vizualizare mare, satisface toate pretențiile. Are și unele lucruri de criticat cum ar fi, lipsa suportului HDR10+, sistemul de operare mai greoi și un sistem de operare Android TV puțin frustrant.

Combinând performanța premium a imaginii OLED Sony cu un sistem de sunet puternic și direct, televizorul OLED Sony A8 reușește să fie o opțiune uimitor de convingătoare pentru fanii serioși de home cinema.

Dispune de procesorul X1 Ultimate de la Sony și Pixel Contrast Booster de la Sony (pentru imagini mai intense). Are și o nouă versiune OLED a caracteristicii X-Motion Clarity dezvoltată inițial de Sony pentru televizoarele sale LCD FALD.

În ceea ce privește partea audio, sistemul Acoustic Surface Audio de la Sony este alături de un sistem de bas cu două subwoofere și un sistem de calibrare automată acustică care poate optimiza excelent sunetul televizorului.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.


Samsung Q80T (2020) un televizor mai ieftin și foarte bun

4. Samsung Q80T QLED (2020). Este disponibil în variante cu diagonala de 49 inch (124,46 centimetri), 50 inch, 55 inch, 65 inch (165,1 centimetri), 75 și 85 inch. Samsung Q80T QLED se bazează pe succesele modelelor anterioare pentru un televizor HDR genial care merită cu siguranță cumpărat. Vibrantul HDR face din acesta un model excelent de gamă medie pentru jucători și cinefili. Ca puncte forte are iluminare din spate completă, procesor de imagine 4K Quantum și o luminozitate de vârf ridicată. Nu e cel mai frumos OLED de la Samsung și nu are Dolby Vision.

Cea mai notabilă caracteristică este întârzierea de intrare incredibil de scăzută. Acest lucru face ca modelul Samsung Q80T să fie o alegere excelentă pentru jucătorii care doresc un joc receptiv, iar ecranul QLED va face din vizionare o plăcere pentru toată lumea.

Q80T este cel mai ieftin televizor Samsung din 2020 care vine cu o lumină de fundal full-array. Acest lucru înseamnă că veți obține o luminozitate constantă, deși nu la nivelul televizoarelor Samsung de ultimă generație. Se situează mai jos pe această listă decât Samsung QLED Q90 de anul trecut. De asemenea, nu este la fel de elegant ca Q950TS cu rame zero, are un corp puțin mai gros în comparație cu alte QLED-uri din gama din acest an.

Cu toate acestea, veți primi în continuare cel mai recent procesor Samsung Quantum 4K, culori HDR vii și funcții avansate de smart TV prin sistemul de operare Tizen. Dacă doriți și mai multe economii, Q70R QLED este predecesorul acestui televizor. Costă mai puțin decât noul model Q80T.


5. Sony Bravia X900H Series (2020). Performanță vibrantă a imaginii, creșterea scalării și promisiunea HDM1 2.1. Sunt mai multe motive pentru a cumpăra un astfel de televizor: 4K HDR dinamic, convingător, upscaling impresionant, sunet de excepție. Nu are HDR10+ și unghiurile de vizionare sunt cam mici. Luminozitatea mare, culorile excelente și uniformitatea îmbunătățită a ecranului ar trebui să compenseze unghiurile de vizualizare. Este de remarcat faptul că X900H nu dispune de tehnologia unghiului de vizualizare X-Wide, de pe Sony X950H.

Seria X900H de la Sony face tot ce își propune și într-un anumit stil. Calitatea imaginii este destul de uimitoare în circumstanțele potrivite, sunetul său este mai mult decât adecvat de standardele predominante, este simplu de utilizat și nu îți întoarce nasul cu un conținut de rezoluție inferioară. Pe scurt, tot ce are acest model Sony este suficient pentru a trece cu vederea lipsa HDR10+.


6. LG GX Gallery Series OLED (2020). Este superb … dar scump. Vine în modele de 55 inch, 65 inch și 77 inch. Excelente caracteristici, calitate frumoasă a imaginii și un upscaling uimitor! Păcătuiește la performanța audio și ecranul este ușor reflectorizant. Pentru cei care își permit, LG Gallery Serie GX OLED este visul unui iubitor de home cinema. Un ecran plat exemplar care folosește toate cele mai recente specificații și standarde. Aveți Dolby Vision și Dolby Atmos, Google Assistant, Amazon Alexa și AirPlay 2.0.

Exteriorul este o minune a ingineriei și a designului industrial. În interior aveți noul procesor LG Alpha a9 de a treia generație, care adaugă o recunoaștere facială mai bună și tehnologia de procesare a mișcării mult îmbunătățită. Dar dacă sunteți în căutarea unui sunet perfect, nu îl veți găsi pe seria LG Gallery. Difuzoarele încorporate sunt un punct slab într-un design de altfel excelent. Totuși este un televizor fantastic.


TCL și Hisense – două companii cu televizoare care merită atenția

7. TCL Seria 6 QLED cu MiniLED (2020). Modele pentru cei ce vor un televizor ieftin. Are variante cu diagonala de 55 inch și 65 inch. Ambele au iluminare spate cu MiniLED. Luminozitatea este limitată și mișcarea cadrelor nu este la cel mai înalt nivel. Nu este chiar televizorul LED la care visam, mai ales datora luminozității limitate și manevrării slabe a mișcării, dar este cu adevărat o valoare excepțională pentru prețul la care este pe piață.

Seria 6 de la TCL este mai strălucitoare decât înainte și mai colorată. Este proiectat într-un mod nou pentru a vă ascunde cablurile și este primul televizor care vine cu modul de joc certificat THX pentru jocuri de 1440p / 120Hz.

Nu este tocmai televizorul pe care l-am recomanda jucătorilor pregătiți pentru generația următoare, care caută un partener perfect pentru Xbox Serie X sau PS5 care poate împinge 4K la 120fps.


8. Hisense H8G Quantum Series (2020). Hisense H8G Quantum este o minune 4K la un preț scăzut. Seria vine în modele cu diagonala de 50 inch (127 centimetri), 55, 65 și 75 inch (190,5 centimetri). Sunt televizoare luminoase, colorate la un preț acceptabil, au Dolby Atmos și Dolby Vision HDR. Seria Hisense H8G Quantum este o alegere excelentă pentru cei care doresc să cheltuiască puțin și să primească mult.

Are Google Assistant bine implementat, iar specificațiile tehnice rivalizează cu modele mult mai scumpe. De asemenea, mișcarea este strălucitoare, cu o performanță excelentă în videoclipurile HD și 4K, în ciuda scăderii luminozității în comparație cu modelele QLED concurente.

Nu veți obține experiența de calitate a celorlalte televizoare de mai sus, iar designul nu este foarte inspirat. Cu toate acestea, pentru acest preț, seria Hisense H8G Quantum oferă cu siguranță ceea ce plătiți.


Samsung QLED Q70T televizorul surpriză din seria QLED (2020)

9. Televizor Samsung Q70T QLED (2020). Samsung Q70T este surpriza din gama QLED 2020 a companiei Samsung. Vine în modele de 55 și 65 inch. Calitatea ecranelor Samsung își spune cuvântul. Imagini clare, bogate, decalaj redus al imaginii și sistem de operare inteligent. Poate de criticat lipsa Dolby Vision și unghiurile de vizualizare cam mici.

Samsung QLED Q70T se mândrește cu o mare parte din caracteristicile găsite în televizoarele Samsung QLED 4K. Avantajul este că are un preț mai îngăduitor. Acest lucru îl face o achiziție excelentă pentru cei care nu pot cheltui o grămadă de bani pe un Samsung Q950TS 8K.

Motivul pentru care nu are un scor mai mare pe această listă: nu are iluminare din spate și nu produce același contrast ca imagine. Totuși, Q70T de la Samsung este un televizor 4K foarte bun. Ideal pentru vizionare, oferă detalii superbe și performanțe de culoare, are o platformă completă conectată și se mândrește cu o interpolare excelentă a imaginii.

Pentru jucători, Q70T este o propunere formidabilă. Nu numai că întârzierea imaginii este redusă, atât cu cât și fără procesare, dar există un HDMI 4K de 120 fps care așteaptă următoarea consolă de jocuri.


Cel mai bun și mai luminos televizor produs de Vizio

10. Vizio P-Series Quantum X (2019). Este disponibil cu o diagonală de 65 inch. Are tehnologie cu puncte quantice și o luminozitate maximă de 3.000 niți. Interfața SmartCast nu este excelentă, iar difuzoarele merită ocolite. Dar televizorul este plin de funcții minunate și este susținut de o calitate excelentă a imaginii, conform Tech Radar. Așteptăm cu nerăbdare asistența AirPlay 2 și HomeKit, dar chiar și fără aceste funcții, televizorul este încă una dintre cele mai bune opțiuni din gama sa de prețuri.

Dacă aveți cu adevărat buzunare adânci și doriți cea mai bună calitate a imaginii, atunci merită să mergeți la televizoarele Samsung QLED. Altfel trebuie să vă orientați spre Vizio P-Series Quantum X. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc tehnologie cuantică într-un televizor inteligent la prețuri de nivel Vizio.

Ce televizoare sunt cele mai bune? Care este mai bun LCD, OLED sau QLED? Ce dimensiune a ecranului este cea mai bună pentru camera ta? Răspunsurile nu sunt întotdeauna evidente și sunt în funcție de preferințele fiecăruia și nu se discută.

De fapt, cumpărarea unui televizor nou poate fi stresantă chiar și pentru cei cu experiență în tehnologie. Există atât de multe mărci, atât de multe caracteristici, atât de multe dimensiuni de ecran, culori, tehnologii și arome din care să alegeți. Puteți alege unul din selecția variată de mai sus dacă vă satisface gusturile!

Stiri

Iată cum să pregătiți telefonul Samsung Galaxy pentru upgrade-ul Android 12!

Nu peste mult timp primele telefoane Samsung vor primi upgrade-ul la Android 12 și One UI 4.0. În zilele noastre, chiar și...

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold & Slide cu cinci camere foto

Samsung este un jucător dominant în domeniul smartphone-urilor pliabile cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. De-a lungul timpului,...

Lucruri care pot încetini semnificativ telefonul tău Samsung Galaxy

Dacă aveți un telefon Samsung Galaxy sau un alt model Android de ceva vreme, probabil ați observat că dispozitivul începe să încetinească....

Galaxy Watch și Galaxy Watch Active primesc o actualizare majoră

Mai multe funcții și fețe de ceas de la seria Galaxy Watch 4 ajung acum la Samsung Galaxy Watch și Watch Active...

Smartphone Samsung Tri-Fold pliabil cu încărcare wireless inversă

Samsung a lansat până acum acum diverse tipuri de smartphone-uri pliabile, dintre care Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung Galaxy A13 4G în lucru, are patru camere la spate

Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy A13 4G s-ar putea să nu fie prea departe. Telefonul Samsung a intrat în producție la fabrica Greater...

Samsung QD-OLED TV vor fi lansate în dimensiuni de 55 și 65 inch

Samsung va începe în curând să producă ecrane QD-OLED în dimensiuni de 34, 55 și 65 inch. Informația provine de la ziarul...