Acasă Top 9 Cele mai bune huse pentru Galaxy Note 9 (și mai ieftine...

9 Cele mai bune huse pentru Galaxy Note 9 (și mai ieftine și mai scumpe)

Galaxy Note 9 este un smartphone extraordinar. Este unul destul de scump iar cel care îl cumpără trebuie să se orienteze și spre o husă de protecție.

Pentru un june-prim în materie de telefoane acesta trebuie să poarte și o îmbrăcăminte pe măsură. O astfel de investiție trebuie protejată dar și să arătați bine cu phabletul Samsung atunci când sunteți în public.

Vă prezentăm huse pentru toate gusturile, unele se evidențiază prin rezistență, altele sunt mai subțiri, altele transparente și unele cu aderență mai bună. Toate cele prezentate sunt frumoase și elegante, pentru toate stilurile și ocaziile, huse la nivelul acestui super-telefon Galaxy Note 9, considerat recent un telefon perfect, cel mai bun smartphone din lume.

Cea mai bună husă de la Samsung – Samsung LED Cover

Huse pentru Galaxy Note 9 - Samsung LED Cover

Samsung oferă cinci stiluri diferite de huse pentru Galaxy Note 9, dar vom evidenția pe cele cu LED-uri. Acestea sunt ceva unic și inedit de la Samsung și oferă cea mai bună protecție, cu funcționalitate suplimentară pentru Galaxy Note 9 atunci când husa este închisă. Pe luminile cu LED-uri de pe capacul frontal vă vor fi anunțate apelurile primite, mesajele, ora curentă și multe altele. Pur și simplu apăsați butonul de pornire al telefonului cu carcasa închisă pentru a obține toate informațiile. O husă frumoasă și elegantă cu un design de lux pe care o recomandăm.

Din piele sau din material TPU, în diferite culori și variante
Cea mai bună husă robustă – Unicorn Beetle Pro

Huse pentru Galaxy Note 9 - Unicorn Beetle Pro

Unicorn Beetle Pro este o husă în care puteți avea încredere, indiferent de telefonul pe care îl protejează. Acest stil robust este proiectat pentru a vă menține telefonul bine protejat. Are un protector de ecran încorporat pentru afișaj. În plus, este inclus un toc opțional pentru curea dacă sunteți interesat de acest aspect.

O husă foarte bună – Spigen Liquid Crystal Clear

Huse pentru Galaxy Note 9 - Spigen Liquid Crystal Clear

Pentru cei care caută o husă transparentă cu un design minimalist pentru a arăta frumusețea lui Note 9, Spigen a făcut Liquid Crystal Clear Case, ultra-subțire. Aceasta este dintr-o singură bucată, fabricat dintr-un material flexibil TPU. Poate proteja telefonul de zgârieturi și căderi mai ușoare și va fi suficient de subțire pentru încărcarea wiereless.

Subțire și elegantă – Spigen Armor Rugged

Huse pentru Galaxy Note 9 - Spigen Armor Rugged

O husă pentru cei care nu vor să sacrifice spațiul din buzunar pentru protectie. Husa Spigen Armor Rugged este o opțiune extraordinară. Această carcasă elegantă, dintr-o singură bucată, este robustă cu accente de fibră de carbon, arată excelent pe toate telefoanele. Totuși pe smartphone-uri cu ecran mare, cum este Galaxy Note 9, își arată adevărata valoare. Este fabricată din material dur TPU (Thermoplastic polyurethane) și are un finisaj mat.

Cea mai bună husă super subțire – Spigen Thin Fit

Huse pentru Galaxy Note 9 - Spigen Thin Fit

Samsung Galaxy Note 9 este deja un telefon masiv. Este posibil să doriți o carcasă subțire pentru protecția împotriva zgârieturilor și altor ușoare deteriorări, dar care să nu adăuge prea mult la grosime. Carcasa Spigen Thin Fit are un design minimalist care oferă protecție de bază și este disponibilă în patru culori.

Huse tip portofel, huse transparente sau cu aderență bună
Cea mai bună tip portofel – Husa din piele ProCase

Huse pentru Galaxy Note 9 - Husa din piele ProCase

Pentru cei care caută protecție suplimentară dar și funcționalitate ProCase din piele trebuie luată în considerare. ProCase a fost astfel concepută pentru a purta mai multe carduri de debit și de credit, dar oferă și protecție pentru telefon. Este fabricată din piele naturală și are un design premium.

Cea mai bună husă transparentă – VRS Design Heavy Duty Clear

VRS Design Heavy Duty Clear

Dacă doriți o husă transparentă pentru a arăta designul lui Note 9, dar nu doriți să deteriorați un telefon scump, VRS Design este o opțiune excelentă. Este o carcasă care îmbină un suport acrilic robust cu un TPU absorbant de șocuri capabil să prevină zgârieturile, loviturile și impacturile bruște. Este concepută pentru a oferi dispozitivului cea mai bună protecție.

Cea mai bună ca aderență – Speck

Huse pentru Galaxy Note 9 - Speck

Una dintre cele mai bune modalități de a evita deteriorarea smartphone-ului este evitarea căderii acestuia. Iar pentru acest lucru Speck este o opțiune excelentă. Acestă husă prezintă un model elegant de crestături ridicate de-a lungul spatelui și lateral, care se simt bine în mână și oferă acestei huse un aspect unic dar și elegant.

Huse de mare încredere
Brand de încredere – OtterBox Defender

Huse pentru Galaxy Note 9 - OtterBox Defender

Produsele OtterBox sunt semnificativ mai scumpe decât celelalte opțiuni de pe lista noastră, însă fiecare husă este susținută de referințe foarte bune ale clienților. Produsele OtterBox sunt atât funcționale cât și robuste. Aveți acces complet la funcții și comenzi, inclusiv butoane, microfon, cameră foto și bliț. Garniturile din cauciuc împiedică praful și murdăria să intre în portul de încărcare, mufa pentru căști și comenzile de volum. Protecție extremă pentru o utilizare intensă.

Galaxy Note 9 este cel mai bun smartphone existent în acest moment pe piață. Este un telefon extraordinar și are caracteristici uluitoare. Este o investiție pentru viitor, tocmai de aceea el trebuie protejat. La o astfel de investiție cumpărarea unei huse de protecție pare un lucru nesemnificativ.

Stiri

Samsung va furniza aproape 80% din afișajele OLED pentru iPhone 12

Samsung este cel mai mare producător de panouri OLED pentru smartphone-uri și face cel mai bun ecran OLED din industrie. Compania oferă...

Samsung cu patru smartphone-uri în top 10 cele mai vândute în Q1 2020

Potrivit unui studiu de piață realizat de Omdia (fostă IHS Markit), Samsung în ciuda impactului economic cauzat de pandemia de la COVID-19,...

Samsung Gear S3 și Gear Sport actualizate cu Bixby la nivel global

În urmă cu aproximativ trei săptămâni am scris că Samsung va înlocui S Voice cu Bixby pe smartwatch-urile sale. Acum Samsung a...

Galaxy Fold 2 ar putea avea un ecran exterior mai mic și rezistență la apă

De la lansarea primului său telefon pliabil Galaxy Fold, Samsung a avut în vedere și alte tipuri de smartphone-uri pliabile. Compania a...

Galaxy Tab S7+ primește o baterie cu o capacitate de peste 10.000 mAh

Am scris zilele trecute despre certificarea Wi-Fi a tabletei Samsung Galaxy Tab S7+ 5G. Acum avem noi informații despre viitoarea tabletă premium...

Samsung Galaxy M01 va fi lansat în iunie, fișa tehnică completă

Samsung Galaxy M01 și M11 vor fi lansate în India în prima săptămână a lunii iunie, adică săptămâna viitoare. Galaxy M01 a...

Samsung a prezentat noi cipuri de securitate pentru dispozitive mobile

Samsung Electronics a lansat o soluție de securitate de sine stătătoare pentru dispozitivele mobile. Noul cip și software-ul dedicat va oferi protecție...