Acasă Top Top 8 cele mai bune încărcătoare pentru seria Samsung Galaxy S21

Top 8 cele mai bune încărcătoare pentru seria Samsung Galaxy S21

Samsung a făcut ceea ce așteptam deja, datorită scurgerilor mari de informații: seria Samsung Galaxy S21 vine fără încărcătoare în cutii pe unele piețe. La fel s-a întâmplat cu cea mai recentă gamă de iPhone, Apple iPhone 12. Este o problemă, dar puteți vedea că prin acest lucru aveți șansa de a alege încărcătorul care se potrivește perfect nevoilor dvs.

Prin intermediul colegilor noștri de la Android Police, am selectat câteva modele de încărcătoare potrivite pentru seria Samsung Galaxy S21. Aceste modele ar putea să vă intereseze și își pot face treaba la fel ca orice încărcător Samsung care ar fi venit în cutie. Sunt în această selecție încărcătoare care pot fi folosite nu numai la seria Galaxy S21, dar și la tablete și laptopuri.

În primul rând, rețineți că există nenumărate opțiuni din care să alegeți. Nu vrem să vă copleșim aici cu toate care sunt pe piață și am ales cele mai bune. Este o mică selecție de produse încercate și testate care acoperă diferite cazuri de utilizare și se potrivesc perfect cu vedetele din seria Samsung Galaxy S21. Vă vom prezenta și încărcătoarele oficiale pe care compania le vinde, toate încărcătoare originale Samsung. Utilizarea produselor oferite de Samsung asigură, de asemenea, viteze de încărcare mai mari.


Aukey sau Anker pentru seria Samsung Galaxy S21

Încărcător rapid Aukey Omnia Mini 20W. Aukey Omni Mini 20W este una dintre cele mai compacte opțiuni pe care le puteți obține pentru seria Galaxy S21. Are dimensiunile de 28,70 x 28,70 x 30,48 milimetri. Datorită carcasei sale ultra-mici, se potrivește în toate prizele și nu veți avea probleme cu transportul acestuia în deplasare.


Anker PowerPort Atom PD1 30W. Anker PowerPort Atom este cu ceva mai mare decât Aukey Omnia Mini. Are dimensiunile 55,12 x 35,05 x 40,89 milimetri. Anker PowerPort Atom PD1 30W acceptă viteze de încărcare de până la 30W și, prin urmare, este mai versatil și chiar compatibil cu laptopurile și tabletele mai mici, mai puțin consumatoare de energie.


Aukey Omnia 65W. Încărcătorul Aukey Omnia 65W este o altă alegere excelentă pentru seria Samsung Galaxy S21, dacă căutați unul multifuncțional. Poate încărca și un laptop și o tabletă. Nu este la fel de compact ca încărcătorul Anker de 30W menționat anterior, dar este încă destul de compact.


Încărcător USB-C 60W Nekteck. Încărcătorul Nekteck 60W este compatibil cu aproape orice dispozitiv care se încarcă prin USB-C, la fel ca Aukey Omnia. Dar este mai mic decât Omnia, deoarece are doar un port USB-C. Acesta ar putea fi și un factor care reduce prețul – este mai ieftin decât o mulțime de produse concurente. Un cablu USB-C la USB-C este inclus în cutie la vânzare. La fel ca modelul de mai sus poate încărca laptopuri și tablete.


Nekteck, HyperJuice și Zendure încărcătoare pentru noua serie Samsung

Încărcător USB-C HyperJuice 100W. HyperJuice 100W este mare rapid și versatil. Este un încărcător probabil compatibil cu toate dispozitivele, chiar și cele foarte înfometate de wați, cu laptopuri și tablete. Cele două porturi USB-C ale sale suportă încărcare de până la 100W (partajată), iar cei doi conectori USB-A pot ajunge până la 18W.


Zendure SuperPort 4 100W.Dacă ești în căutarea unei soluții care să poată încărca seria Galaxy S21, laptopuri și tablete, Zendure SuperPort4 100W ar putea fi pentru tine. Este mai scump, dar, este una dintre stațiile de încărcare mai compacte de aici. Zendure are două porturi USB-C și două porturi USB-A obișnuite. În funcție de configurare, îl puteți folosi pentru a încărca simultan laptopul, tableta și noul dvs. Samsung Galaxy S21. Rețineți că 100W anunțat este împărțit între cele două porturi USB-C, deci este posibil să nu puteți încărca simultan două laptopuri la viteză maximă, chiar dacă acesta este chiar un scenariu realist.


Încărcătoarele originale Samsung pentru noua serie Galaxy

Desigur, Samsung vinde și încărcătoare proprii. În funcție de momentul și locul în care cumpărați un model din seria Samsung Galaxy S21, s-ar putea să fiți eligibil pentru o reducere sau un credit pentru magazinul Samsung. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani suplimentari sau dacă doriți să rămâneți cu marca Samsung, încărcătoarele Samsung sunt calea de urmat.

Încărcător de perete Samsung Super Fast 25W. Încărcătorul de perete Super Fast de 25W este ușor de purtat și vine cu o priză USB-C. Este compatibil cu tehnologia Samsung Fast Charging construită pe Power Delivery 3.0, asigurând că orice model din seria Samsung Galaxy S21 atinge viteza maximă de încărcare în timpul încărcării.


Încărcător rapid Samsung 45W USB-C. Samsung oferă, de asemenea, un încărcător care funcționează cu dispozitive mai consumatoare de energie. Încărcătorul său de 45W ar trebui să fie bun pentru tablete și unele laptop-uri mai mici, pe lângă orice model din seria Galaxy S21. Încărcătorul include chiar și un cablu.


Acestea sunt doar câteva încărcătoare cu fir, sigur că există multe alte opțiuni, pentru a încărca un Galaxy S21. Vă vă sfătuim să alegeți un încărcător Samsung. Încărcătorul Samsung Wireless Charger Duo este, de asemenea, o opțiune. Este wireless și puteți încărca cu el și noul set de căști Galaxy Buds Pro sau un Galaxy Watch 3.

Stiri

Samsung va produce afișaje pliabile pentru Google, Oppo și Xiaomi

Piața smartphone-urilor pliabile are un potențial imens, momentan suntem încă la debutul acestor telefoane. Compania este și aici un deschizător de drumuri,...

Prețurile pentru televizoarele Samsung The Frame și QLED 4K din 2021

Samsung a anunțat o gamă actualizată a televizorului The Frame, precum și noi modele de televizoare Neo QLED în ianuarie. Unele dintre...

Samsung Health nu va mai fi actualizat pe dispozitivele Galaxy mai vechi

Samsung și-a dezvoltat aplicația Samsung Health ca o soluție unică pentru proprietarii de dispozitive Galaxy. Oferă o mare varietate de funcții legate...

Samsung duce Galaxy Security la nivelul următor prin extinderea securității

Samsung Electronics a anunțat că dispozitivele Galaxy vor primi acum actualizări regulate de securitate timp de cel puțin patru ani de la...

Dual Pixel Pro: Focalizare automată pentru fotografii excelente

Samsung Electronics a anunțat marți că lansează senzorul de imagine avansat ISOCELL GN2 cu o funcție de auto-focus mai realistă. Noua funcție...

Patru ani de actualizări pentru telefoanele Samsung din 2019 și mai noi

Samsung a adoptat, deloc surprinzător, o poziție puternică în ceea ce privește securitatea. De acum gigantul tech va oferi un suport extins...

Samsung ISOCELL GN2 de 50MP cu focalizare automată mai rapidă

Samsung Electronics, lider mondial în tehnologia avansată a semiconductorilor, a prezentat ieri Samsung ISOCELL GN2. Este un nou senzor de imagine de...