Samsung Wireless Power Bank și Charger Duo Pad lansate în India

960

Samsung a lansat în India două noi dispozitive interesante, Wireless Power Bank și Wireless Charger Duo Pad. Cu acestea gigantul high-tech sud-coreean și-a extins portofoliul său în ecosistemul fără fir. Cele două dispozitive, concepute pentru a răspunde nevoilor stilului de viață conectat, sunt certificate Qi și permit utilizatorilor să-și încarce wireless smartphone-urile Galaxy și alte smartphone-uri certificate Qi fără probleme.

Bateria externă Samsung Wireless Power Bank și suportul de încărcare Samsung Wireless Charger Duo Pad sunt compatibile cu gama de dispozitive wearables Samsung cum ar fi Galaxy Buds și Galaxy Watch. Aceste produse vor fi disponibile pentru vânzare în curând pe Amazon și Flipkart.

La Samsung, aspirăm să facem ceea ce nu se poate face. Noile dispozitive de încărcare fără fir – cu cea mai bună tehnologie din clasă și design superb – sunt un alt exemplu de inovații „Samsung First”, menite să ofere consumatorilor noștri experiențe distincte. Wireless Power Bank și Duo Pad sunt potrivite pentru tinerii utilizatori mereu conectați și în mișcare. Credem că noile noastre dispozitive wireless vor încânta consumatorii, oferindu-le o experiență cu adevărat wireless„. A declarat Aditya Babbar, Director Mobile Business, Samsung India.

Samsung Wireless Power Bank, fiabil și comod

Bateria externă Wireless Power Bank vă oferă fiabilitatea și comoditatea utilizării încărcării wireless în mișcare. Noua baterie are un corp puternic din aluminiu, este subțire și concepută pentru o experiență wireless cu adevărat portabilă. Samsung Power Bank vine cu o capacitate de 10.000 mAh, cu opțiuni de încărcare a două dispozitive simultan (1 wireless și 1 cablu). Acceptă Adaptive Fast Charger și Quick Charge 2.0 atât în ​​timpul încărcării cu fir cât și fără fir.

Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – fluxul de energie. Este un standard de interfață care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm. Este dezvoltat de Wireless Power Consortium. Sistemul folosește un dispozitiv de încărcare și un dispozitiv compatibil, care este plasat pe partea superioară a suportului.

Dispozitivul este compatibil cu dispozitivele Galaxy Note și Samsung Galaxy S, începând de la Samsung Galaxy S6. Samsung Wireless Power Bank este compatibilă cu Galaxy Buds, Galaxy Watch și toate dispozitivele certificate Qi de la alte mărci.

Samsung Wireless Charger Duo Pad, suport de încărcare fără fir

Suportul Wireless Charger Duo este proiectat pentru a da un nou înțeles încărcării fără fir cu Fast Charge 2.0. Acest dispozitiv Samsung Wireless încarcă dispozitivele Galaxy S10e, Galaxy S10, și S10+ cu până la 30 de minute mai rapid comparativ cu versiunile anterioare.

Wireless Duo Pad vă permite să încărcați mai multe dispozitive simultan. Utilizatorii pot încărca un smartphone Galaxy S10 și smartwatch-ul Galaxy Watch, în același timp. Încărcătorul fără fir Duo acceptă toate ceasurile Galaxy și setul Samsung Galaxy Buds, făcându-i astfel o opțiune excelentă pentru toate nevoile de încărcare. Încărcătorul fără fir Samsung Wireless Charger Duo Pad este, de asemenea, compatibil cu dispozitivele certificate Qi.

Wireless Power Bank are un preț de 3.699 INR, aproximativ 48 de euro și poate fi achiziționat în două culori – Silver și Pink. Este disponibil în România la prețul de 200 lei. Încărcătorul fără fir Charger Duo Pad este la prețul de 5.999 rupii indiene, echivalentul a 77 de euro și este disponibil în alb sau negru. Este disponibil și în România la prețul 349 lei. Ambele produse vor fi disponibile în toate magazinele de retail, Samsung e-Shop și Samsung Opera House. Aceste produse vor fi disponibile în curând pe Amazon și Flipkart.

Specificații Samsung Wireless Power Bank și Wireless Charger Duo Pad
  Samsung Wireless Power Bank Wireless Charger Duo Pad
Culori Argintiu și roz Alb și negru
Caracteristici Ieșire încărcare fără fir (FAST CHARGE, Qi, Galaxy Watch), încărcare rapidă prin cablu.
Intrare (AFC, QC2.0 max. 15W)
Încărcare simultană duală fără fir, FAST CHARGE 2.0, FAST CHARGE 1.0, Qi, Smartwatch Charger
Dimensiuni 149,93 x 70,8 x 15,09 mm 195 x 18,05 x 92 mm
Greutate 234 grame 168 grame
Capacitate 10.000 mAh  
Interfață   USB tip C
Material Aluminiu, PC  
Preț 48 € 77 €