Acasă Top 5 cele mai bune încărcătoare wireless pentru Galaxy S8

5 cele mai bune încărcătoare wireless pentru Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 acceptă încărcarea fără fir, pentru a profita din plin de confortul dvs.! Există o varietate de suporturi și încărcătoare wireless compatibile cu S8, de la încărcătoare proiectate de Samsung la produse terțe.

Galaxy S8 este un telefon frumos proiectat, cu funcții și caracteristici excelente. Printre aceste caracteristici se află și încărcarea fără fir, care vă permite să renunțați la cabluri și să încărcați elegant telefonul pe birou, la locul de muncă sau acasă pe noptieră și pur și simplu să-l luați când este încărcat, să vă ridicați și să plecați.

Iată lista scurtă cu cele mai bune opțiuni disponibile pentru Samsung Galaxy S8 și puțin mai jos, câteva detalii despre fiecare în parte:

  • Samsung Fast Charge Convertible Wireless Charging Pad.
  • Samsung Fast Charge Wireless Charger Pad.
  • Tylt Qi Wireless Charging Stand.
  • iOttie iON Wireless Qi Wireless Charging Pad.
  • PASONOMI Fast Wireless Charger.

 

  1. Samsung Fast Charge Convertible Wireless Charging Pad

Samsung a ieșit cu un pad / stand de încărcare wireless, complet reproiectat, lansat alături de Galaxy S8. Pe lângă aspectul premium din piele și designul ingenios, care vă permite să transformați cu ușurință acest stand într-un suport de încărcare înclinat, puteți fi sigur că acest suport de încărcare a fost creat cu Galaxy S8 în minte.

Încărcătorul vine cu un încărcător de perete Samsung Fast Charge – pentru că nu veți avea niciodată destule încărcătoare de perete Samsung – și vă permite să încărcați rapid Galaxy S8 fără fir la domiciliu sau la birou. Aceasta este opțiunea cea mai scumpă din listă, dar, dacă calitatea premium și funcționalitatea sunt principalele priorități, aceasta este cea pe care o doriți.

 

  1. Samsung Fast Charge Wireless Charger Pad

Pentru aceeași viteză de încărcare rapidă într-un pachet mai puțin costisitor (și mai mic), căutați standul wireless de încărcare fără fir de ultimă generație. Acest suport de încărcare tip OZN poate încărca toate dispozitivele compatibile Qi și este compatibil cu Samsung Galaxy S8. De asemenea, acesta vine cu un încărcător de perete Samsung Fast Charge, care este o cerință pentru obținerea celor mai rapide viteze.

 

  1. TYLT Qi Wireless Charging Stand

TYLT se află în joc pentru produsele de încărcare fără fir de ani de zile, dovedind că este unul dintre cei mai de încredere producători terți de astfel de produse. Acesta este un alt suport de încărcare fără fir care vă permite să vă mențineți accesibilitatea telefonului în timp ce acesta se încarcă la birou sau acasă. Ceea ce separă TYLT de restul producătorilor sunt opțiunile de culoare îndrăznețe – puteți cumpăra acest stand de încărcare în negru, roșu, albastru și galben la prețuri destul de accesibile.

 

  1. iOttie iON Wireless Plus Fast Charger Qi Charging Pad

Acest încărcător fără fir de la iOttie este cel mai recent și perfecționat model de la o companie care a făcut dispozitive de încărcare de calitate de ani de zile. Este compatibil cu Qi cu încărcare rapidă fără fir de până la 10W pentru cea mai rapidă viteză de încărcare fără fir pentru Samsung Galaxy S8. O parte din reproiectare include un finisaj foarte frumos din materiale care sunt disponibile în roșu, gri sau alb. Acesta este un încărcător fără fir care nu arată ca un disc ieftin de plastic, deci veți fi fericit să afișați acest încărcător la birou sau în camera de zi.

 

  1. Pasonomi Qi Fast Wireless Charging Stand

Acest stand de încărcare fără fir este o opțiune excelentă pentru telefonul Galaxy S8 sau orice telefon Samsung Galaxy cu încărcare fără fir deoarece susține încărcarea rapidă. Aceasta înseamnă că veți putea încărca complet telefonul în mai puțin de 2 ore!

Este un încărcător inteligent, cu două bobine de încărcare poziționate astfel încât să puteți încărca telefonul în timp ce vizionați videoclipuri în modul peisaj. Are, de asemenea, un indicator LED, care va indica starea de încărcare, și totul are un aspect elegant și futurist. Standul este disponibil în culoarea neagră și argintie la un preț foarte convenabil.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...