Acasă Top 4 cele mai bune smartphone-uri Android cu ecran mare din 2018

4 cele mai bune smartphone-uri Android cu ecran mare din 2018

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai mare și cel mai bun telefon pe care Samsung îl face. Cu ecranul său de 6,4 inch este și cel mai bun telefon Android cu ecran mare de pe piață. A fost recent declarat de Consumer Reports, cel mai bun smartphone din lume. Cu asta am spus totul!

Cu un ecran fenomenal care parcă se înfășoară în jurul unui cadru metalic subțire și un spate din sticlă, este o adevărată operă de artă. Cu stiloul său S Pen este unic în lumea smartphone-urilor! Este scump, dar este disponibil atât liber de rețea cât și la orice operator de transport sau distribuitor din lume.

Care sunt cele mai bune telefoane Android cu ecran mare din lume?

Colegii noștri de la site-ul american AndroidCentral au făcut un clasament al celor mai bune phable-te. Vă prezentăm și noi acest top, mai mult decât interesant.

 

1. Samsung Galaxy Note 9

Note 9 este smartphone-ul, cu toate caracteristicile și specificațiile pe care cineva și-l poate dori. Și veți folosi aceste caracteristici cu un ecran uimitor și ultimele noutăți din domeniul tehnologic, puse la interior de Samsung. Este chiar greu ca să nu-i placă cuiva designul.

Dacă vreți și căutați cel mai mare și cel mai bun telefon, nu căutați altceva decât Galaxy Note 9. Acesta are un ecran mare, culori excelente și luminozitate foarte bună chiar și în lumina directă a soarelui. De asemenea, are cele mai bune caracteristici de ultimă oră, cu un spațiu de stocare intern de 512 GB.

Apoi, beneficiați de toate funcțiile cum ar fi încărcarea fără fir, jack-ul pentru căști, impermeabilizare, slotul pentru card MicroSD și multe altele. Este o abordare „more of everything” care funcționează bine pe piața telefoanelor cu ecran mare și face din Note 9 o achiziție fantastică.

Galaxy Note 9 este cel mai nou și va fi cel mai bun telefon disponibil de la Samsung până când Galaxy S10 va ajunge pe piață.

Câteva motive pentru care merită să cumpărați un Galaxy Note 9
  • Ecranul masiv este cel mai bun aflat pe un smartphone
  • Specificații de ultimă oră la bord
  • Are S Pen pentru scriere și desenare
  • Departament foto excelent
  • Mufă pentru căști și încărcare fără fir
  • Baterie de 4.000 mAh

Motive pentru a nu cumpăra Note 9

  • Mai scump decât concurența
  • Bixby nu este la nivelul unui astfel de telefon

Când Samsung a făcut Galaxy S9+, am fost impresionați. Șase luni mai târziu, am primit Galaxy Note 9, am fost mai mult decât impresionați! De câțiva ani cel mai recent Galaxy Note a fost considerabil mai bun decât cel mai recent Galaxy S+ și acum este la fel. Începând cu procesorul, memoria RAM și alte caracteristici hardware cum ar fi încărcare fără fir, jack pentru căști, difuzoare stereo și un slot pentru card MicroSD.

Dar Note 9 merge mai departe, are o bază de stocare de 128 GB, opțional până la 512 GB. Apoi, Samsung a pus o baterie de 4.000mAh, oferind o durată de viață a bateriei mai mare decât majoritatea telefoanelor din această categorie.

Și, bineînțeles, noul stiloul S Pen. Cu precizie extremă, puteți scrie sau desena toată ziua. Acum funcționează fără fir pentru a controla telefonul în raza de acțiune Bluetooth, pentru a declanșa camera foto sau pentru a prezenta diapozitive. Pur și simplu Note 9 este conceput pentru a face tot ce aveți nevoie.

Alternative la Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 este punctul culminant al phablet-elor moderne, dar nu este singurul telefon cu ecran mare de acolo. Există câteva alternative bune care au ecrane mari, dar pentru care nu trebuie să plătiți prețul lui Note 9. Samsung Galaxy S9+ este o alternativă foarte bună pentru mult mai puțini bani. OnePlus 6 este o alegere excelentă pentru mai puțini bani decât Galaxy S9+. Huawei P20 Pro merită luat, de asemenea, în calcul. Vă prezentăm pe scurt și aceste telefoane Android cu ecrane mari.

 

2. Samsung Galaxy S9+

Este eficient la fel ca Galaxy Note 9 dar cu o baterie puțin mai mică și nu are un stilou S Pen. Pentru mai puțini bani decât Note 9, puteți obține aproximativ 95% din experiența cu acesta. Galaxy S9+ are aceleași caracteristici și specificații extraordinare, dar în două domenii este depășit de Note 9. Are o baterie mai mică, un lucru relevant pentru majoritatea utilizatorilor și nu are S Pen.

Mulți oameni nu văd valoarea de a avea un stylus în telefonul lor. Pentru aceștia un Samsung Galaxy S9+ este telefonul de care au nevoie. Economisiți niște bani buni și obțineți un telefon excelent cu un ecran mare și frumos. Toate celelalte caracteristici și specificații aflate pe Galaxy Note 9 sunt prezente în Galaxy S9+. Este un telefon excelent!

 

Alte două telefoane foarte bune, OnePlus 6 și Huawei P20 Pro
3. OnePlus 6

Un foarte bun telefon Android cu ecran mare, software simplu și performanțe excelente. Pentru un preț și mai mic decât a lui Galaxy S9+ puteți obține un OnePlus 6. Are o dimensiune similară a ecranului și o rețetă de design asemănătoare lui Galaxy S9+, dar mai puține caracteristici și specificații. Software-ul, de asemenea, este mult mai simplu – ceea ce poate bucura mai mulți utilizatori.

Nu beneficiați de multe funcțiile avansate sau un ecran bun, dar software-ul și performanța sunt excepționale. OnePlus va lansa în curând OnePlus 6T, dar este puțin probabil să existe diferențe majore între cele două. Pentru cei care doresc o experiență Android pe un ecran mare și un preț mai mic, OnePlus 6 trebuie luat în calcul.

 

4. Huawei P20 Pro

Huawei a realizat cu P20 Pro un superb telefon de înaltă calitate. Acesta are toate caracteristicile hardware și specificațiile pe care le doriți, ecran mare de 6,1 inch și baterie de 4.000 mAh. De asemenea, a pus pe smartphone un sistem cu trei camere și este la același preț ca Galaxy S9+.

Sistemul triple-camera este excepțional dar, software-ul nu este. Huawei a prezentat un software revizuit și îmbunătățit cu P20 Pro, pentru a ameliorarea unele dintre punctele dureroase. Dar nici așa nu se apropie de viteza unui smartphone Samsung și nici de ce face și știe un Samsung. Huawei P20 Pro este excelent dar nu poate lua fața lui Galaxy S9+ iar de Note 9 este departe.

Pentru iubitorii telefoanelor Android cu ecran mare Galaxy Note 9 oferă tot ce vă doriți și mai mult decât vă doriți. Totuși, va trebui să plătiți un preț destul de piperat pentru el. Tehnologia de ultimă oră și calitatea costă iar dacă banii nu sunt factorul decisiv în alegerea unui telefon, atunci Note 9 merită cumpărat.

Stiri

Care telefon merită cumpărat: Galaxy Note 20 Ultra sau Galaxy Note 10+?

Smartphone-ul Galaxy Note 20 Ultra este noua bijuterie Samsung. A fost conceput și construit pe baza unui alt excelent smartphone Samsung: Galaxy...

Galaxy Tab S7+: Android nu a avut niciodată o tabletă atât de bună

Samsung a lansat săptămâna trecută două tablete premium, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Ambele excelente. Cu design frumos, performanțe puternice...

Samsung Galaxy Note 20 lansat și în Mystic Blue în India

La Samsung Unpacked 2020, Samsung a prezentat în cele din urmă pe Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Aceste dispozitive...

Actualizarea „Alt Z Life” pentru Galaxy A51 și A71 lansată de Samsung

Pentru a îmbunătăți securitatea smartphone-urilor sale și pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor, Samsung a lansat ieri un nou update care a debutat...

Comparație: Galaxy Note 20 Ultra vs Galaxy S20 Ultra

Când Samsung a lansat Galaxy S20 Ultra în primăvară, câteva lucruri au devenit clare. Aeronava are tot ce ți-ai putea dori la...

Galaxy M51 aproape de lansare, a apărut pe site-ul oficial Samsung

Zvonurile care înconjoară Galaxy M51 au susținut că Samsung ar putea să îl dezvăluie în septembrie. Receptorul a primit deja certificarea de...

Samsung Display acuză doi cercetători de spionaj în beneficiul Chinei

Doi cercetători de la Samsung Display și un oficial, partener extern, au fost arestați la sfârșitul săptămânii trecute. Atunci procurorii sud-coreeni i-au...