Acasă Top 4 cele mai bune smartphone-uri Android cu ecran mare din 2018

4 cele mai bune smartphone-uri Android cu ecran mare din 2018

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai mare și cel mai bun telefon pe care Samsung îl face. Cu ecranul său de 6,4 inch este și cel mai bun telefon Android cu ecran mare de pe piață. A fost recent declarat de Consumer Reports, cel mai bun smartphone din lume. Cu asta am spus totul!

Cu un ecran fenomenal care parcă se înfășoară în jurul unui cadru metalic subțire și un spate din sticlă, este o adevărată operă de artă. Cu stiloul său S Pen este unic în lumea smartphone-urilor! Este scump, dar este disponibil atât liber de rețea cât și la orice operator de transport sau distribuitor din lume.

Care sunt cele mai bune telefoane Android cu ecran mare din lume?

Colegii noștri de la site-ul american AndroidCentral au făcut un clasament al celor mai bune phable-te. Vă prezentăm și noi acest top, mai mult decât interesant.

 

1. Samsung Galaxy Note 9

Note 9 este smartphone-ul, cu toate caracteristicile și specificațiile pe care cineva și-l poate dori. Și veți folosi aceste caracteristici cu un ecran uimitor și ultimele noutăți din domeniul tehnologic, puse la interior de Samsung. Este chiar greu ca să nu-i placă cuiva designul.

Dacă vreți și căutați cel mai mare și cel mai bun telefon, nu căutați altceva decât Galaxy Note 9. Acesta are un ecran mare, culori excelente și luminozitate foarte bună chiar și în lumina directă a soarelui. De asemenea, are cele mai bune caracteristici de ultimă oră, cu un spațiu de stocare intern de 512 GB.

Apoi, beneficiați de toate funcțiile cum ar fi încărcarea fără fir, jack-ul pentru căști, impermeabilizare, slotul pentru card MicroSD și multe altele. Este o abordare „more of everything” care funcționează bine pe piața telefoanelor cu ecran mare și face din Note 9 o achiziție fantastică.

Galaxy Note 9 este cel mai nou și va fi cel mai bun telefon disponibil de la Samsung până când Galaxy S10 va ajunge pe piață.

Câteva motive pentru care merită să cumpărați un Galaxy Note 9
  • Ecranul masiv este cel mai bun aflat pe un smartphone
  • Specificații de ultimă oră la bord
  • Are S Pen pentru scriere și desenare
  • Departament foto excelent
  • Mufă pentru căști și încărcare fără fir
  • Baterie de 4.000 mAh

Motive pentru a nu cumpăra Note 9

  • Mai scump decât concurența
  • Bixby nu este la nivelul unui astfel de telefon

Când Samsung a făcut Galaxy S9+, am fost impresionați. Șase luni mai târziu, am primit Galaxy Note 9, am fost mai mult decât impresionați! De câțiva ani cel mai recent Galaxy Note a fost considerabil mai bun decât cel mai recent Galaxy S+ și acum este la fel. Începând cu procesorul, memoria RAM și alte caracteristici hardware cum ar fi încărcare fără fir, jack pentru căști, difuzoare stereo și un slot pentru card MicroSD.

Dar Note 9 merge mai departe, are o bază de stocare de 128 GB, opțional până la 512 GB. Apoi, Samsung a pus o baterie de 4.000mAh, oferind o durată de viață a bateriei mai mare decât majoritatea telefoanelor din această categorie.

Și, bineînțeles, noul stiloul S Pen. Cu precizie extremă, puteți scrie sau desena toată ziua. Acum funcționează fără fir pentru a controla telefonul în raza de acțiune Bluetooth, pentru a declanșa camera foto sau pentru a prezenta diapozitive. Pur și simplu Note 9 este conceput pentru a face tot ce aveți nevoie.

Alternative la Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 este punctul culminant al phablet-elor moderne, dar nu este singurul telefon cu ecran mare de acolo. Există câteva alternative bune care au ecrane mari, dar pentru care nu trebuie să plătiți prețul lui Note 9. Samsung Galaxy S9+ este o alternativă foarte bună pentru mult mai puțini bani. OnePlus 6 este o alegere excelentă pentru mai puțini bani decât Galaxy S9+. Huawei P20 Pro merită luat, de asemenea, în calcul. Vă prezentăm pe scurt și aceste telefoane Android cu ecrane mari.

 

2. Samsung Galaxy S9+

Este eficient la fel ca Galaxy Note 9 dar cu o baterie puțin mai mică și nu are un stilou S Pen. Pentru mai puțini bani decât Note 9, puteți obține aproximativ 95% din experiența cu acesta. Galaxy S9+ are aceleași caracteristici și specificații extraordinare, dar în două domenii este depășit de Note 9. Are o baterie mai mică, un lucru relevant pentru majoritatea utilizatorilor și nu are S Pen.

Mulți oameni nu văd valoarea de a avea un stylus în telefonul lor. Pentru aceștia un Samsung Galaxy S9+ este telefonul de care au nevoie. Economisiți niște bani buni și obțineți un telefon excelent cu un ecran mare și frumos. Toate celelalte caracteristici și specificații aflate pe Galaxy Note 9 sunt prezente în Galaxy S9+. Este un telefon excelent!

 

Alte două telefoane foarte bune, OnePlus 6 și Huawei P20 Pro
3. OnePlus 6

Un foarte bun telefon Android cu ecran mare, software simplu și performanțe excelente. Pentru un preț și mai mic decât a lui Galaxy S9+ puteți obține un OnePlus 6. Are o dimensiune similară a ecranului și o rețetă de design asemănătoare lui Galaxy S9+, dar mai puține caracteristici și specificații. Software-ul, de asemenea, este mult mai simplu – ceea ce poate bucura mai mulți utilizatori.

Nu beneficiați de multe funcțiile avansate sau un ecran bun, dar software-ul și performanța sunt excepționale. OnePlus va lansa în curând OnePlus 6T, dar este puțin probabil să existe diferențe majore între cele două. Pentru cei care doresc o experiență Android pe un ecran mare și un preț mai mic, OnePlus 6 trebuie luat în calcul.

 

4. Huawei P20 Pro

Huawei a realizat cu P20 Pro un superb telefon de înaltă calitate. Acesta are toate caracteristicile hardware și specificațiile pe care le doriți, ecran mare de 6,1 inch și baterie de 4.000 mAh. De asemenea, a pus pe smartphone un sistem cu trei camere și este la același preț ca Galaxy S9+.

Sistemul triple-camera este excepțional dar, software-ul nu este. Huawei a prezentat un software revizuit și îmbunătățit cu P20 Pro, pentru a ameliorarea unele dintre punctele dureroase. Dar nici așa nu se apropie de viteza unui smartphone Samsung și nici de ce face și știe un Samsung. Huawei P20 Pro este excelent dar nu poate lua fața lui Galaxy S9+ iar de Note 9 este departe.

Pentru iubitorii telefoanelor Android cu ecran mare Galaxy Note 9 oferă tot ce vă doriți și mai mult decât vă doriți. Totuși, va trebui să plătiți un preț destul de piperat pentru el. Tehnologia de ultimă oră și calitatea costă iar dacă banii nu sunt factorul decisiv în alegerea unui telefon, atunci Note 9 merită cumpărat.

Stiri

Samsung Galaxy XCover FieldPro este disponibil în SUA

Samsung a prezentat Galaxy Xcover FieldPro, un telefon robust pentru persoanele care lucrează în domenii mai periculoase, în octombrie 2019. Aparatul a...

Galaxy A51 5G cu Android 10 primește certificarea Wi-Fi Alliance

Gata nu mai este cale de întoarcere, vom primi în curând un Samsung Galaxy A51 5G, chiar dacă nu are încă o...

Conform Samsung nu există diferență între Exynos 990 și Snapdragon 865

Samsung a răspuns criticilor cu privire la diferența de performanță între Exynos 990 și Snapdragon 865. Luna trecută am scris că a...

Samsung va introduce ambalaje ecologice pentru seria TV Lifestyle

Samsung face un alt pas semnificativ spre sustenabilitate prin introducerea de ambalaje ecologice „Eco-Packaging” din carton reciclabil. Samsung Electronics a anunțat că...

Cu fasolea în urechi! Noua generație de Samsung Galaxy Buds

Compania sud-coreeană Samsung vrea să introducă un nou design pentru noua generație de căști wireless Galaxy Buds. Căștile Samsung Galaxy Buds+ și...

Samsung va lansa televizoare cu ecrane Quantum Dot în 2021

Samsung Display nu va mai produce ecrane cu cristale lichide (LCD) începând de anul viitor. Cel mai mare producător mondial de ecrane...

Seria Galaxy S20 primește suport Camera Controller printr-o actualizare

Aplicația Samsung Camera Controller a fost actualizată pentru a fi compatibilă cu seria Galaxy S20. Dacă dețineți unul dintre cele mai noi...