Acasă Top Top 5 modele de suport auto pentru smartphone-ul tău Samsung

Top 5 modele de suport auto pentru smartphone-ul tău Samsung

Toată lumea călătorește permanent iar pentru deplasările locale sau mai lungi, autoturismul este mijlocul de transport folosit. Nimeni nu mai pleacă azi de acasă fără să ia cu el smartphone-ul. Acest lucru este valabil și atunci când plecăm cu autoturismul. Astfel un suport pentru smartphone în mașină devine un lucru aproape indispensabil. Acesta trebuie să fie de calitate pentru a menține în siguranță ceva greu și valoros cum ar fi un Samsung Galaxy Note 10 sau Galaxy S10 Plus.

În România dar și în cele mai multe țări este ilegal să vorbești la telefon în timp ce ești la volan. Riscul producerii unui accident este foarte mare, poate fi distrasă atenția în timpul condusului. Și să fim sinceri, prea puțini oprim și tragem pe dreapta ca să vorbim la telefon. O opțiune este folosirea unui handsfree dar și un suport pentru telefon este foarte util. Cu un suport aveți telefonul la îndemână pentru a suna și prelua apeluri.

Un suport auto bun trebuie să permită poziționarea unui smartphone atât ca portret cât și ca peisaj. Sunt situații când este nevoie de una sau alta din aceste variante. Poziționarea orizontală, mod peisaj sau landscape este foarte utilă când folosim telefonul ca GPS. În special este vorba de smartphone-uri cu ecran mare. Pot fi urmărite mult mai ușor detaliile. Poziționarea pe verticală este utilă când păstrăm telefonul aproape pentru un eventual apel telefonic vocal prin difuzor.

În general un suport auto pentru telefon trebuie să fie rezistent la trepidații și să țină telefonul ferm în locașul său. Suportul trebuie să aibă și un design care să cadreze cu interiorul autoturismului, să fie elegant și în ton cu designul inegalabil al unui smartphone Samsung ce va fi pus acolo. Nu în ultimul rând acesta trebuie să fie de calitate, practic și ușor de montat.

O gamă variată de suporți auto de calitate

Și, nu numai asta, dar poate doriți unul care și să vă încarce smartphone-ul în timp este în suport. Un lucru este sigur există nenumărate opțiuni de suporți auto pe piață. Vă prezentăm mai jos câteva dintre aceste opțiuni, pe care le considerăm cele mai bune pentru telefoanele Samsung.

iOttie Easy One Touch 4
iOttie Easy One Touch 4

iOttie Easy One Touch 4 – Acesta combină încărcarea rapidă wireless Qi cu agilitatea sistemului de montare Easy OneTouch. Datorită câmpului mărit și a stabilității brațului telescopic, puteți găsi poziția perfectă pentru smartphone pe bord sau pe parbriz. După montarea suportului, puteți pune și scoate foarte ușor telefonul din el. Imediat ce telefonul compatibil Qi este în suport încărcarea wireless începe automat. Ține smartphone-ul în siguranță chiar dacă acesta are husă de protecție. Suportul este compatibil cu toate telefoanele ce au încorporată funcția Wireless Qi.

Printre dispozitivele compatibile se numără Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Note 8, Galaxy S9 și S9+, Galaxy S8 și S8+. Mai este compatibil cu Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 și S6 Edge și orice alt dispozitiv compatibil Qi. Telefoanele care nu suportă Qi se pot încărca standard.

Suport auto cu încărcare wireless

Ikaku Suport Linkage FAST CHARGE
Ikaku Suport Linkage FAST CHARGE

Ikaku™ Suport Linkage FAST CHARGE – Un suport auto cu încărcător wireless de înaltă tehnologie, cu un design modern, pentru orice tip de telefon cu funcția de încărcare wireless. Suportul se montează pe grila de ventilație a mașinii. Suportul este un accesoriu practic, perfect pentru a-ți încărca smartphone-ul în mașină. Trebuie doar să plasezi smartphone-ul pe suport și încărcarea va începe automat. Suportul are sistem de rotație de 360°, foarte convenabil! Puteți să-l reglați pentru orice unghi de vizualizare. Prinderea este acoperită cu silicon pentru o atașare stabilă a suportului în gurile de aerisire ale sistemului de climatizare al mașinii. Astfel la montare și demontare nu lasă urme și nu afectează suprafețele de care se atașează.

Dispozitive compatibile: încărcare fără fir 10 W pentru Galaxy Note 9, Note 8, Galaxy S9 și S9+, S8 / S8+. Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, S6 / S6 Edge+, Galaxy Note 5 mai sunt compatibile cu acest suport. Este cu 10% mai rapid decât încărcarea fără fir de 5W.

Suport Auto Zenix Alightstone PC-2
Suport Auto Zenix Alightstone PC-2

Suport auto Zenix™ Alightstone PC-2 – Este pentru toate smartphone-urile și dispozitivele GPS cu lățime de la 58 mm la 87 mm. Este foarte ușor de instalat, nu sunt necesare instrumente. Montare se face în fanta pentru CD a player-ului. Are rotire de 360° pentru a putea regla unghiul de vizualizare preferat. Trei cleme detașabile cu o grosime diferită asigură ca smartphone-ul să fie bine fixat. Este un suport rezistent, confecționat din material plastic ABS (Acrylonitrile butadiene styrene) cu rezistență mare la impact și aluminiu. Suportul cu suprafața de silicon păstrează telefonul și alte dispozitive de orice formă în siguranță.

Pachetul include un suport pentru montare auto și trei cleme detașabile. Raportul calitate – preț este unul excelent. Este un suport perfect pentru Note 10, S10 Plus și pentru majoritatea smartphone-urilor produse de gigantul high-tech sud-coreean.

Suport magnetic, nu afectează telefonul sau GPS-ul

Suport Auto iOttie iTap Magnetic CD Slot
Suport Auto iOttie iTap Magnetic CD Slot

Suport magnetic iOttie iTap Magnetic CD Slot – Este un suport de telefon pentru autovehicule cu prindere în fanta CD-ului. Suportul oferă o aderență puternică cu ajutorul unui sistem magnetic de prindere al telefonului, compus din 6 magneți extrem de puternici. Folosind fanta CD-ului, acest suport oferă o soluție sigură, versatilă și extrem de funcțională pentru fixarea suportului. Spre deosebire de cele mai multe suporturi cu prindere la grila de ventilație, iOttie iTap Magnetic permite 360​​° rotație completă, care vă oferă, în timp ce conduceți, un unghi de vizionare optim în orice moment. Suportul are un sistem unic de blocare în fanta CD-ului, utilizând 3 brațe de prindere protejate cu silicon pentru o fixare ferma dar care să asigure în același timp protecția împotriva zgârieturilor la montarea suportului.

Suportul este compatibil cu majoritatea telefoanelor inclusiv pentru telefoanele cu huse de protecție dar și pentru sistemele GPS utilizând pentru prindere, conform instrucțiunilor, una din plăcile metalice incluse în pachet. Suportul este mic și compact cu un design sofisticat. Magnetul nu afectează funcționarea normala a telefonului sau transmisia GPS.

Suport original Samsung, calitate garantată!

Suport Auto oficial Samsung - Windscreen Mount
Suport Auto oficial Samsung – Windscreen Mount

Suport oficial Samsung – Windscreen Mount – Dock-ul oficial Samsung vă permite să țineți în siguranță telefonul în interiorul mașinii într-o varietate de poziții. Suportul este proiectat astfel încât să poată fi ajustat în funcție de preferințele dvs. – cu un unghi și o poziție cât mai confortabilă pentru dvs. Are o îmbinare cu bilă pentru mai multe poziții și unghiuri.

Suportul are o articulație robustă și netedă, care vă permite să montați cu ușurință telefonul inteligent într-o poziție optimă, fie în portret, fie tip peisaj. Calitatea designului și a materialelor garantează că atunci când telefonul se află în suport, articulația nu se mișcă sub greutatea telefonului sau când mașina se află în mișcare. Ca produs original Samsung, calitatea este garantată.

Suportul ajustabil este compatibil cu toate smartphone-urile Samsung și este ideal pentru toate telefoanele chiar și cu husă de protecție. Pentru a scoate telefonul, pur și simplu apăsați butonul „eliberare rapidă” de pe spatele suportului pentru a deschide clapetele. Mecanismul de siguranță menține telefonul într-o poziție fixă ​​față de parbriz, asigurându-vă că acesta nu va cădea. Un suport auto pe care îl recomandăm.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip, stocuri epuizate imediat în SUA și China

Din toate informațiile apărute până acum, Samsung Galaxy Z Flip se vinde foarte bine peste tot în lume. Ieri a fost lansat...

Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu vor fi actualizate cu Android 10

Se întâmplă de multe ori ca stânga să nu știe ce face dreapta. Dar când acest lucru vine de la Samsung este...

Galaxy S20 este primul smartphone cu certificare USB de încărcare rapidă

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra sunt primele smartphone-uri din lume care au primi certificarea de încărcare rapidă de...

Samsung ocupă primul loc în piața TV globală pentru al 14-lea an

Samsung Electronics este de 14 ani, inclusiv 2019, pe primul loc din lume în cota de piață la televizoare. Datele au fost publicate...

Samsung Electronics a investit puternic în cercetare și dezvoltare în 2019

Samsung Electronics a cheltuit o sumă masivă pentru cercetare și dezvoltare în 2019, conform ultimelor date publicate de companie. Acest lucru s-a...

Ecranul Samsung LED Onyx Cinema a ajuns și în Australia

Samsung a lansat ecranele LED Onyx Cinema în 2018, de atunci acestea au ajuns peste tot în lume. Aproape 20 de cinematografe...

O actualizare la Samsung Health adaugă urmărirea ciclului menstrual

Nu credem că exagerăm când spunem că Samsung Health este una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung. Aproape toată lumea se uită...