Galaxy S23 Ultra mai bun ca iPhone 14 Pro Max în testul de cădere

480
Galaxy S23 Ultra mai bun ca iPhone 14 Pro Max
Sursa foto: via androidheadlines.com

Galaxy S23 Ultra este cea mai bună ofertă de smartphone-uri premium Samsung în acest moment. Ca de obicei, toată lumea vrea să vadă cum se compară acest telefon cu vedeta iPhone 14 Pro Max a companiei Apple. Specificațiile, caracteristicile, camerele, durata de viață a bateriei și performanțele au fost studiate și comparate în primul rând. Acum, un canal YouTube a testat la cădere cel mai recent iPhone cu cel mai recent Galaxy pentru a vedea care este mai rezistent.

Am văzut deja că designul curbat al Galaxy S23 Ultra îl face mai susceptibil la deteriorare când este scăpat pe suprafețe dure. Apple iPhone 14 Pro Max pare să aibă un atu aici deoarece are un ecran plat. Cadrul din inox al acestuia din urmă din urmă este considerat mai rezistent decât cadrul Armor Aluminiu al telefonului Samsung.

Test de cădere Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

Galaxy S23 Ultra are un avantaj față de iPhone 14 Pro Max când vine vorba de sticla din față și din spate. Utilizează sticla Corning Gorilla Glass Victus 2, cea mai rezistentă de până acum pentru telefoanele mobile. Acestea fiind spuse, haideți să vedem cum au rezistat Galaxy S23 Ultra și iPhone 14 Pro Max în testul de cădere. În scurt timp vom publica și o comparație între telefoanele vedetă ale Samsung și Apple.

În prima rundă a testului vedem ambele telefoane căzând pe spate. Și ghiciți ce, Gorilla Glass Victus 2 de la Galaxy S23 Ultra a rezistat mai bine fiind mai tare. În timp ce spatele iPhone-ului a fost spulberat, telefonul Samsung a suferit doar câteva crăpături pe la colțuri. Capacul spate era încă întreg. iPhone 14 Pro Max chiar și-a spart obiectivul camerei.

Oțelul inoxidabil conține 11% crom. Acest adaos de crom îi conferă oțelului proprietăți unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Englezul Harry Brearley este creditat ca inventatorul acestui oțel inox („fără pată” sau „pur”).

A doua rundă a fost însă în favoarea telefonului Apple. Telefoanele au fost aruncate astfel încât colțurile lor să lovească betonul. Cadrul din oțel inoxidabil al iPhone-ului a absorbit destul de bine șocul. Colțul său rotunjit i-a venit aparent în ajutor. Potrivit AndroidHeadlines, telefonul Galaxy nu a fost ajutat de colțurile sale mai ascuțite.

Nu faceți astfel de teste cu telefonul propriu!

În continuare vedem cele două telefoane căzând cu ecranul în jos. Ambele au suferit daune similare, dar fisurile au fost mai mari pe Samsung Galaxy S23 Ultra decât pe iPhone 14 Pro Max. Totuși, au continuat să funcționeze bine, fără a deteriora scanerul de amprente cu ultrasunete la Samsung și Face ID al celui din urmă. Runda finală a implicat o cădere din nou pe ecran, dar de la o înălțime mai mare și pe metal în loc de beton.

O reluare cu încetinitorul a căderii arată bucăți de sticlă care zboară departe de telefoane, mai mult de pe iPhone. În timp ce deteriorarea ecranului nu s-a înrăutățit, spatele iPhone 14 Pro Max a fost zdrobit. Îi putem vedea componentele interne. De asemenea, sticla spartă a început să provoace erupții luminoase pe camere.

Samsung Galaxy S23 Ultra nu a arătat probleme funcționale după cele patru runde de teste de cădere. În general, telefonul Samsung a depășit cel mai recent iPhone cu un scor de 38-36. Nu vă recomandăm să faceți astfel de teste acasă indiferent de ce telefon aveți!