ChatGPT poate fi accesat de pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5

238
Acum ChatGPT poate fi accesat de pe Galaxy Watch 4
Sursa foto: sammobile.com

ChatGPT by OpenAI este un chatbot puternic și versatil care poate conversa cu tine pe orice subiect. ChatGPT (Chat Generative Pre-trained Transformer) a fost lansat în noiembrie 2022 și a captivat utilizatorii la nivel global. După lansarea ChatGPT, OpenAI a fost evaluat la 29 de miliarde de dolari americani.

Chat-botul utilizează un model de procesare a limbajului natural de ultimă generație pentru a genera răspunsuri realiste și captivante. Instrumentul AI extrem de popular este acum accesibil pe ceasurile inteligente bazate pe Wear OS, cum ar fi seria Galaxy Watch 4 și seria Galaxy Watch 5.

WearGPT este o aplicație gratuită pentru ceasurile inteligente Wear OS, potrivit SamMobile. A fost dezvoltată pentru a oferi acces ușor la modelele de limbaj AI sofisticate ale ChatGPT. Creată special pentru dispozitivele Wear OS, aplicația servește ca o modalitate eficientă și convenabilă pentru utilizatori de a profita de aceste modele avansate din confortul încheieturii mâinii.

Seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 cu ChatGPT

Aplicația este concepută special pentru a fi compatibilă atât cu Wear OS 2, cât și cu Wear OS 3 sau mai mult. În acest fel permite utilizatorilor de Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro să acceseze experiența ChatGPT by Open AI cu o simplă descărcare.

OpenAI este un institut de cercetare a inteligenței artificiale fondat în 2015. Are sediul la San Francisco, SUA și a fost fondat, printre alții de Elon Musk și Sam Altman. Chat GPT-4, cel mai nou model OpenAI, a fost lansat pe 14 martie 2023.

WearGPT se mândrește cu o serie de caracteristici comparabile cu cele ale ChatGPT. De exemplu are capacitatea de a genera răspunsuri la întrebări complexe și de a conversa obișnuit, de a oferi conținut contextual pentru e-mailuri subiective scurte, de a sugera șabloane de cod rapid sau de componente pentru dezvoltatori, de a rezolva ecuații matematice și multe altele.

Aplicația poate părea copleșitoare la început, dar este ușor de utilizat. Pentru interogări vocale, deschideți WearGPT pe ceas și atingeți pictograma microfonului de pe pagina de pornire. Aceasta va deschide ecranul de avertizare vocală, permițându-vă să puneți o întrebare. După ce ați terminat, apăsați butonul de trimitere.

Pentru cei care preferă să-și tasteze întrebările, atingând caseta de text din stânga butonului microfonului se va deschide editorul de text. Este posibilă efectuarea de modificări la interogările anterioare sau introducerea altora noi. Atingerea butonului de trimitere va trimite interogarea dvs. După trimitere, ChatGPT va procesa întrebarea și va răspunde în caseta de text din partea de jos a aplicației.

Puteți descărca și instala WearGPT din Magazinul Play pe ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 4 sau seria Galaxy Watch 5.