Amazon Music a fost lansat pentru ceasurile cu Wear OS

264
Amazon Music
Sursă foto. Cnbc.com

În ultimele luni, unul câte unul se lansează toate serviciile populare de streaming muzical pentru ceasurile Wear OS. Sistemul de operare Wear OS are Spotify, YouTube Music, Pandora, SoundCloud, Shazam și NavMusic. Noul nume din listă este Amazon Music, unul dintre serviciile de streaming muzicale populare care ți-au ajuns la încheietura mâinii cu platforma Wear OS.

În 2019, aplicația a fost lansată oficial pentru ceasul Garmin și, după prea multă așteptare, vine la o altă linie de smartwatch. Seria Galaxy Watch 4 a fost prima serie de ceasuri inteligente lansate cu Wear OS (Wear OS 3). A fost lansată anul trecut. Samsung a mers mai departe și în acest an a lansat seria Galaxy Watch 5. Aceasta are sistemul de operare Wear OS 3.5. Deci, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor beneficia de Amazon Music. Google a lansat în acest an seria Google Pixel Watch tot cu Wear OS 3.5

Aplicația Amazon Music disponibilă pe ceasurile Wear OS

Săptămâna trecută, aplicația de muzică Amazon a fost tachinată în Google Play Store pentru ceasuri inteligente. Acum aplicație este disponibilă pentru descărcare. Colegii noștri de la TizenHelp au descărcat Amazon Music pe un Galaxy Watch 4 și funcționează foarte bine. Nu pare să existe o funcționalitate care să permită ascultarea offline. Cel puțin, nu este menționat în descriere și nu există nimic în capturi de ecran care să sugereze că există.

Aplicația Amazon Music pentru Wear OS are versiunea 22.15.0 și o dimensiune de aproximativ 64,3MB. Descrierea afirmă că „necesită WearOS”, dar nu precizează ce versiune. Cu aplicația Amazon Music, puteți accesa melodiile, artiștii sau albumele preferate de la încheietura mâinii. De asemenea, vă recomandă muzică și melodii de top din biblioteca dvs.

Amazon Music este o platformă de streaming de muzică și un magazin de muzică online operat de Amazon. A fost lansată pe 25 septembrie 2007. În luna noiembrie 2022, Amazon Music avea peste 68 de milioane de abonați.

Pentru a utiliza aplicația pe ceasul inteligent Wear OS, mai întâi trebuie să vă înregistrați dispozitivul la Amazon. Pentru aceasta, copiați codul pe care îl afișează pe ecranul ceasului și inserați-l în adresa web Amazon.com/code. După înregistrarea cu succes, puteți reda orice melodie. Pentru a descărca aplicația, deschideți Magazinul Play pe smartphone-ul asociat sau pe ceasul Wear OS.