Samsung Display a dezvoltat un ecran pliabil care se îndoaie de două ori

935

Samsung Display dezvoltă un nou afișaj pliabil pentru un viitor Galaxy Fold. Dezvoltă un model care se îndoaie de două ori comparativ cu primul afișaj pliabil. Acum vom avea două modele care sunt mai mari decât afișajul pliabil de 7,3 inch, aflat actualmente pe Galaxy Fold. Conform informațiilor primite de la TheBell, Samsung Display dorește să dezvolte aceste modele în cursul acestui an. Cu toate acestea, calendarul privind noile modele nu a fost făcut public.

Potrivit mai multor oficiali din industria electronică, Samsung Display dezvoltă un ecran pliabil de 8 inch și unul de 13 inch. Metoda de pliere actuală este dezvoltată și actualizată ca afișaj pliabil de tip G și de tip S.

Ecranul pliabil este o parte esențială a lui Samsung Galaxy Fold. Un oficial Samsung a declarat: „Piesele folosite sunt în mare parte aceleași cu cele ale smartphone-ului existent. Totuși există diferențe majore în privința afișajului„. Scopul este de a dezvolta două tipuri de afișaj pliabil a spus el.

Noul material polimeric compozit pentru ecrane este mai subțire cu 50%

Afișajul de tip G este un fel de afișaj în care ecranul se pliază de două ori spre interior ca o literă G. Afișajul tip S este un alt mod în care afișajul se îndoaie ca un ecran pliabil. Ambele tipuri sunt dezvoltate după afișajul actual pliabil prin plierea afișajului de două ori.

iPad este o marcă de tabletă, concepută, dezvoltată și pusă pe piață de către compania americană Apple începând din aprilie 2010. Folosește același sistem de operare ca smartphone-urile iPhone tot de la Apple, și anume iOS. iPad-urile sunt fabricate de compania taiwaneză Foxconn.

Viitorul model Galaxy Fold, care va fi echipat cu un ecran de 13 inch, are un ecran mai mare decât iPad Pro. Acesta are cel mai mare ecran al liniei de produse iPad Apple. Ecranul lui iPad Pro din a treia generație este de 12,9 inch. Afișajele de 8 și 13 inch sunt dezvoltate cu dublă pliere, de tip G și tip S, pentru confortul portabilității telefonului.

Samsung a depus în ultimii ani mai multe cereri de brevete pentru a acoperi toate tipurile de afișaje posibile. Acest afișaj care se pliază de două ori a fost unul dintre ele. Am publicat și noi pe iLoveSamsung acest brevet pentru un astfel de ecran ce poate fi destinat unui telefon sau unei tablete pliabile.

Samsung Display produce în prezent în masă un afișaj pliabil, pentru actualul Galaxy Fold, afișaj ce are o diagonală de 7,3 inch. Noul material polimeric compozit este cu 50% mai subțire decât afișajele smartphone existente. Galaxy Fold cu un ecran pliabil de 7,3 inch este de așteptat să fie disponibil în SUA pe 26 mai. În Coreea, va fi lansat în luna mai.