Câteva motive pentru care creativii vor iubi Samsung Galaxy Tab S6

983
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Dispozitivele mobile ne oferă oportunități nelimitate de a da frâu liber imaginației și de a crea instantaneu. Cu Galaxy Tab S6, Samsung oferă cele mai puternice instrumente pentru a-i ajuta pe cei motivați de pasiunile lor să se exprime mai autentic ca niciodată.

Galaxy Tab S6 reimaginează fiecare față a experienței pe care o aveți cu o tabletă. Combinând funcții esențiale îmbunătățite cu capabilități de pionierat, tableta oferă un dispozitiv mobil în perfectă sincronizare cu nevoile și cerințele artistice ale celor pasionați de artă și nu numai.

Prin intermediul News Samsung vă prezentăm câteva motive, ele sunt mai multe, pentru care creativii vor iubi tableta Samsung Galaxy Tab S6.

Mai multă libertate de creație

Imaginați-vă un instrument care să răspundă tuturor nevoilor voastre creative. De la schițarea ideilor inițiale până la punerea în valoare a lucrărilor. O tabletă high-end care se poate adapta nevoilor tale în fiecare etapă a procesului creativ. Exact asta oferă Samsung Galaxy Tab S6 cu S Pen.

Împreună cu Samsung Notes, S Pen pune la îndemână o gamă largă de instrumente de proiectare și desen, inclusiv diverse tipuri creioane pentru schițe, dar și pensule pentru acuarelă. Nu trebuie decât să atingeți instrumentele și să schimbați culoarea, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pur și simplu pe aducerea ideilor creative la viață.

Prima apariție publică a S Pen-ului a avut loc cu Samsung Galaxy Note, la IFA Berlin în 2011. Lansat în octombrie 2011, Galaxy Note cu S Pen a fost vândut în peste 1 milion de unități în două luni. Până în august 2012, Galaxy Note a fost vândut în peste 10 milioane de unități în întreaga lume.

Modalități multiple de a capta viziunea

Stiloul Samsung S Pen nu este doar pentru desene. Funcțiile de control de la distanță Bluetooth Low Energy (BLE) ale stylus-ului vă permit să interacționați cu tableta de la distanță pentru a realiza videoclipuri și fotografii. În același timp acțiunile prin S Pen Air vă oferă controale mai intuitive pentru a schimba camerele foto și a mări și micșora obiectele. Seria Galaxy Note 10 dispune și ea de această caracteristică S Pen Air.

Configurația îmbunătățită a departamentului foto pe Galaxy Tab S6 face, de asemenea, înregistrarea videoclipurilor pro-grade mai ușoară ca niciodată. Samsung Galaxy Tab S6 este dotată cu dual-camera, cu o cameră principală și una Ultra-Wide. Este pentru prima dată când o tabletă dispune de o astfel de configurare foto. Iar camera Ultra-Wide de 123° poate surprinde peisaje la fel de largi precum ochiul uman.

O experiență asemănătoare cu PC-ul

Există momente în care mediul desktop poate crește productivitatea. Prin atașarea tastaturii dedicate Book Cover sau activarea funcției prin intermediul panoului rapid, Samsung DeX transformă Galaxy Tab S6 dintr-o tabletă într-o stație de lucru asemănătoare cu PC-ul. În acest fel, ca multe alte dispozitive Samsung, vă oferă mai multă flexibilitate în tot ce faceți pe această tabletă.

Un dispozitiv de lucru puternic fără volum suplimentar

Versatilitatea tabletei Samsung Galaxy Tab S6 o face partenerul creativ suprem. Dispunând de un touch pad, taste funcționale, precum și un suport cu unghi liber, tastatura dedicată Book Cover transformă tableta într-o stație de lucru flexibilă care vă poate stimula productivitatea și creativitatea indiferent de locul în care vă aflați. Procesorul Snapdragon 855 și Android 9 Pie cu One UI se ocupă fără probleme de toate sarcinile.

Samsung Galaxy Tab S6, foarte ușoară și portabilă

Tableta premium Galaxy Tab S6 este la fel de portabilă pe cât este de puternică. Dispozitivul extrem de subțire, cu o grosime de numai 5,7 mm cântărește doar 420 g, ceea ce face tableta foarte ușor de transportat. Dotată cu un ecran Super AMOLED de 10,5 inch și suport HDR10+, tableta o poți aduce cu tine oriunde ai merge.

Putere de neegalat

Inspirația poate lovi oricând și oriunde. Tableta Samsung vine la pachet cu o baterie de lungă durată, precum și un spațiu de stocare extensibil de până la 1TB. Are o baterie de 7.040 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Galaxy Tab S6 vă permite să vă urmați pasiunea și să creați, fără a fi nevoiți să vă faceți griji cu privire la lipsa de energie sau spațiu. Puteți vedea și celelalte specificații ale tabletei Samsung Galaxy Tab S6 pe pagina noastră din iLoveSamsung.