Samsung oferă 100$ în recompense pentru Fortnite Chapter 2

655
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung va recompensa jucătorii care sunt amatori de Fortnite. Este vorba despre concursul cu jocul Fortnite Chapter 2, al doilea sezon al acestui joc. Oricine joacă Fortnite Chapter 2 își poate încerca șansa pentru a câștiga ceea ce Samsung are de oferit. Compania oferă acum oricui o șansă de a câștiga 100 USD.

Cu toate acestea, acestă sumă nu va fi în numerar sau pe un card cadou. Este în valoare de 100 de dolari, dar în puncte Samsung Rewards. Aceste puncte ce valorează 100$ pot fi apoi cheltuite pentru lucruri ce pot fi cumpărate din Galaxy Store. Conform AndroidHeadlines, există câteva lucruri de care jucătorii trebuie să țină seama dacă vor să câștige acești bani.

Proiectul Samsung – Fortnite Chapter 2 se încheie pe 10 mai

Samsung are o istorie de a face echipă cu popularul joc de luptă Royale de la Fortnite. Lansarea Fortnite pe smartphone-urile Samsung a concis cu lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 9. Atunci gigantul tech a vrut să demonstreze capacitatea acestuia în materie de jocuri. Acum nu este surprinzător să vedem că avem parte o nouă campanie Samsung pentru Fortnite Chapter 2 sezonul doi. Samsung nu vrea să demonstreze ce este deja demonstrat, dar vrea ca jucătorii să obțină gratuit unele dintre produsele sale.

Primul lucru bine de știut este că acest concurs nu va continua pentru totdeauna. Veți avea un timp limitat pentru a participa la acest eveniment. Din fericire, mai este aproape o lună. Începând din weekend-ul trecut și până pe 10 mai jucătorii de Fortnite Chapter 2 sezonul doi, au șansa de a câștiga 100$ în puncte de recompense Samsung. Acest lucru înseamnă că oricine este interesat de o șansă la câștig are încă destul timp. Dacă aveți un dispozitiv Samsung compatibil, orice achiziție pe care o faceți în articole Fortnite în joc vă va aduce automat în concurs.

10 Mai – Ziua Regelui sau Ziua Regalității a fost Ziua Națională a României între 1866-1916 și 1918-1947. Ziua Regelui sărbătorea și proclamația de independență a României față de Imperiul Otoman, proclamație care a avut loc la 10 mai 1877.

Trebuie să fiți membru Samsung Rewards și să aveți peste 18 ani

Cel mai important, trebuie să fiți membru Samsung Rewards. Altfel nu veți putea juca Dacă nu sunteți, nu veți fi acceptat. Veți dori oricum să fiți membru, deoarece trebuie să fiți unul care să cheltuiți punctele. Dacă se întâmplă să câștigi, în valoare de 100 de dolari înseamnă că ai câștigat 20.000 de puncte. Puteți cheltui aceste puncte pentru lucruri și chiar produse fizice din Galaxy Store. De exemplu, puteți cumpăra un Samsung Galaxy Fit pentru cele 20.000 de puncte. Huse pentru seria Galaxy Note 10 sau un încărcător wireless, printre altele mai puteți câștiga și fiecare individual sunt sub cele 20.000 de puncte.

Un total de 1.500 de jucători vor primi 20.000 de puncte Samsung fiecare, evaluate la 100 USD. Concursul se va încheia pe 10 mai, iar câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail în cursul verii. Dacă sunteți interesat intrați pe site-ul Samsungrewards.com. Momentan este adresat celor care locuiesc în Statele Unite și au peste 18 ani.