Camera Controller disponibilă pe Galaxy S9, Note 9 și Galaxy Z Flip

672
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Aplicația Samsung Controller Camera a devenit esențială pentru iubitorii de selfie pentru a lua selfie-uri de grup. Cei mai mulți dintre utilizatori consideră că este util când fac fotografii cu camera telefonului. Inițial, când s-a lansat, aplicația funcționa doar pe Galaxy Watch Active 2. Mai târziu, Samsung a extins-o la Galaxy Watch și Galaxy Watch Active.

De asemenea, în smartphone-urile Samsung aceasta a fost acceptată doar pe seria Galaxy S10 & Note 10. Mai târziu, în actualizarea din aprilie, Samsung a adăugat dispozitivele din seria Galaxy S20 și pe Galaxy Fold, conform TizenHelp. Acum, aplicația Camera Controller acceptă mai multe smartphone-uri emblematice printre care Galaxy S9, Galaxy Note 9 și Galaxy Z Flip.

Sincronizați telefonul Samsung cu un smartwatch Samsung compatibil și puteți folosi ceasul inteligent ca vizor la distanță și buton de declanșare. Pur și simplu descărcați aplicația Camera Controller din Galaxy Store și o instalați pe un smartwatch Galaxy Watch. Rețineți că aplicația poate fi utilizată doar atunci când smartwatch-ul este asociat cu un smartphone compatibil.

Camera Controller disponibilă pe tot mai multe telefoane Samsung

După cea mai recentă actualizare, utilizatorii de smartphone-uri Galaxy S9, Note 9 și Galaxy Z Flip, pot utiliza aplicația Camera Controller. Seria Galaxy S9 și Galaxy Note 9 este din 2018, iar Z Flip s-a lansat împreună cu seria Galaxy S20. Aceste dispozitive sunt pe larg disponibile pe piață, așa că aplicația va fi disponibilă pentru foarte mulți utilizatori.

Aplicația Camera Controller este mai avansată în comparație cu alte aplicații terțe din Galaxy Store folosite în același scop. Această aplicație ajustează focalizarea și setează cronometrul pentru un selfie de grup. Chiar puteți comuta între camerele de telefoan prin intermediul ei.

Galaxy Store este un magazin de aplicații folosit pentru dispozitivele fabricate de Samsung. A fost lansat în septembrie 2009. Este destinat în principal smartphone-urilor, tabletelor și smartwach-urilor Samsung. Galaxy Store este disponibil în 125 de țări.

Pentru a face o fotografie, trebuie doar să atingeți declanșatorul și, pentru cronometru, faceți clic pe opțiunea Timer. Pentru a obține o imagine clară sau focalizare, atingeți partea punctului specific al ecranului. Pentru a comuta camerele, glisați ecranul de sus în jos pentru a schimba camera din spate în față și invers. Noua aplicație Camera Controller are versiunea 1.0.79 și este acum disponibilă în Galaxy Store. Pentru a utiliza aplicația pe Galaxy S9 / Galaxy S9+, Galaxy Note 9 și Samsung Galaxy Z Flip, instalați cea mai recentă versiune a aplicației.