Samsung Galaxy Note 20 Fan Edition: ce am vrea să vedem?

672
Sursa Foto: TechRadar

Samsung Galaxy Note 20 – și în special Samsung Galaxy Ultra 20 – sunt două telefoane impresionante. Dar sunt, de asemenea, foarte scumpe. Un model mai ieftin ar fi o mare atracție pentru fani, iar acesta ar putea fi Samsung Galaxy Note 20 Fan Edition. Este un telefon care ar urma lui Galaxy S20 Fan Edition și Galaxy Note 10 Lite. Ar fi în esență un Samsung Galaxy Note 20 Lite în toate, cu excepția numelui.

În acest moment nu știm sigur că există un astfel de telefon, dar există spațiu în gama Samsung pentru acesta. Numai că, gigantul high-tech a menționat accidental telefonul pe unul dintre site-urile sale web. Deci Samsung Galaxy Note 20 Fan Edition, nu există, dar ar putea deveni real. Mai jos veți găsi tot ce am auzit până acum despre Samsung Galaxy Note 20 Fan Edition, împreună cu speranțele noastre pentru ceea ce va oferi acesta.

Galaxy Note 20 Fan Edition menționat de Samsung Brazilia

Este demn de remarcat faptul că nu știm sigur dacă Galaxy Note 20 FE va fi lansat sau nu. În timp ce Samsung a menționat telefonul pe unul dintre site-urile sale web, acesta era în căsuța mică al unei pagini despre Galaxy S20 FE. Ar putea fi o greșeală, numai că Samsung a mai făcut astfel de greșeli și altădată.

Dacă va veni totuși, atunci ar putea să o facă în curând, conform TechRadar. Ar fi în esență succesorul lui Galaxy Note 10 Lite, iar acel telefon a aterizat în ianuarie 2020. Astfel Galaxy Note 20 Fan Edition ar putea ajunge în ianuarie 2021, dar aceasta este doar o speculație.

Avem și mai puțină idee despre cât va costa, probabil sub prețul de pornire a lui Galaxy Note 20. Note 10 Lite costă mult mai puțin decât acesta, deci este posibil ca Note 20 Fan Edition să fie aproximativ la nivelul acestuia.

Primul smartphone Samsung Fan Edition a fost varianta recondiţionată a lui Galaxy Note 7. A fost numit Galaxy Note Fan Edition. A fost urmașul lui Galaxy Note 7 lansat în august 2016. Fan provine din limba latină, fanaticus însemnând „nebun, dar divin inspirat”.

Singura informație de până acum vine de la Samsung în sine, care menționează Galaxy Note 20 Fan Edition pe site-ul brazilian al companiei. Mențiunea a fost într-o pagină despre S20 FE și posibil să fi fost doar o greșeală, acum acolo este menționat Galaxy S20 FE. Dar, Note 20 Fan Edition a apărut de două ori pe pagină! Deci este foarte posibil să fie un telefon adevărat care a fost menționat din greșeală.

Ce vrem să vedem pe Note 20 FE

Deși nu știm încă multe despre Samsung Galaxy Note 20 Fan Edition, avem însă câteva dorințe pentru el:

  • Suport 5G. Samsung Galaxy Note 10 Lite nu acceptă 5G. Dar acum, cu un număr tot mai mare de telefoane 5G destul de accesibile, nu există scuză ca Galaxy Note 20 Fan Edition să nu vină cu 5G.
  • Rată de reîmprospătare de 90Hz sau 120Hz. Aceasta ar putea fi o caracteristică de mare efect. Galaxy Note 20 are doar o rată de reîmprospătare de 60Hz. Dar majoritatea flagship-urilor Samsung sunt la 120Hz și multe alte telefoane au, de asemenea, rate de reîmprospătare de 90Hz sau mai mari, inclusiv o serie de telefoane de gamă medie.
  • Un chipset high-end. Una dintre criticile noastre principale față de Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost că are un procesor puțin mai vechi. Sigur, a fost și mai ieftin decât frații săi. Deci, dacă Samsung poate asorta Galaxy Note 20 FE cu un Exynos 990 sau Snapdragon 865+ aici, ar fi impresionant.
  • Un ecran mai mare decât Note 20. Unul dintre punctele cheie de vânzare ale gamei Galaxy Note este un ecran mare. Astfel utilizatorii pot profita la maximum de S Pen-ul inclus, așa că vrem un ecran mai mare pe Samsung Galaxy Note 20 Fan Edition. Am dori un ecran de 6,7 sau 6,8 inch.
  • Un preț mai mic. În ciuda tuturor specificațiilor și caracteristicilor pe care le solicităm, dorim, de asemenea, ca Samsung Galaxy Note 20 FE să fie un telefon relativ accesibil.

Cu spatele din plastic și ecranul FHD+, Note 20 ar putea fi văzut aproape ca un model „Lite” sau FE. Excepție face prețul, este prea scump pentru un Fan Edition. Dacă Samsung poate aduce prețul lui Note 20 Fan Edition undeva în jur de 750€ de euro, ar fi excelent.