Samsung S Pen Pro va fi lansat pentru Galaxy S21 Ultra în acest an

1115
Samsung S Pen Pro va fi lansat pentru Galaxy S21 Ultra in acest an
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a lansat recent, în cadrul seriei Galaxy S21, modelul Galaxy S21 Ultra cu suport pentru S Pen. Dar acest model Samsung nu a venit un stylus special dedicat lui. Acum se pare că Samsung are planificat un S Pen Pro, special dedicat pentru Samsung Galaxy S21 Ultra.

Galaxy S21 Ultra nu are un slot pentru S Pen și nici nu este livrat cu un stilou în cutie. Trebuie cumpărat separat. Un S Pen pentru modelul Ultra costă aproximativ 35 de euro, potrivit GizmoChina. De asemenea, nu are aceleași caracteristici ca stiloul Samsung aflat pe seria Galaxy Note 20. Samsung spune că un stilou mai mare, numit S Pen Pro, cu mai multe funcții va ajunge pentru noul flag-ship în acest an.

Samsung S Pen Pro va avea Bluetooth și Air Gesture

Samsung S Pen Pro este mult mai mare decât S Pen-ul disponibil în acest moment pentru Galaxy S21 Ultra. De fapt, arată ca Apple Pencil în negru. Au fost zvonuri că va fi la fel ca stiloul aflat pe seria Galaxy Tab S7, dar se pare că nu este cazul.

Dimensiunea mai mare a lui Samsung S Pen Pro ar trebui să ușureze prinderea și ținerea. Puteți ține actualul S Pen între degetul mare și degetul arătător, dar se simte că este prea mic. În acest fel scrierea nu este la fel de ușoară ca în cazul în care ar fi mai lung și mai ușor de prins. Poate că există mai multe avantaje pe care le aduce S Pen Pro, care vor fi dezvăluite după lansarea produsului, dar nu știm încă.

Dacă aveți un S Pen de pe alte dispozitive Note sau Galaxy Tab, acesta va funcționa cu Galaxy S21 Ultra. Între timp, noul Samsung S Pen Pro va funcționa cu Galaxy S21 Ultra și va fi, de asemenea, compatibil cu seria Galaxy Note 10, seria Note 20 și seriile de tablete Galaxy Tab S6 / S7 care au cu One UI 3.1 sau versiunile superioare instalate. Samsung nu a dat detalii despre prețul noului stilou S Pen Pro.

Stiloul a fost inventat de Petrache Poenaru. El a brevetat primul toc rezervor din lume la Viena, apoi la Paris, brevetul nr. 3208, din 25 mai 1827. Petrache Poenaru a fost un pedagog, inventator, inginer și matematician român.

O husă Samsung originală va fi lansată pentru noul stilou

S Pen-ul pentru Galaxy S21 Ultra nu are Bluetooth și, de asemenea, nu are gesturi aeriene, dar S Pen Pro va avea aceste caracteristici. Văzând că Samsung spune că puteți folosi S Pen disponibil cu celelalte dispozitive ale sale pe Galaxy S21 Ultra, ați crede că Bluetooth și Air Gesture al S Pen-ului de pe Galaxy Note 20 va trece și pe Samsung Galaxy S21 Ultra, nu? Nu. Aveți doar aceleași funcții de bază aflate pe un S Pen standard.

Ceea ce înseamnă că, dacă doriți aceste funcții suplimentare, va trebui să achiziționați S Pen Pro. Samsung spune că va ajunge mai târziu în acest an, dar nu a dezvăluit prețul. Stiloul va avea, de asemenea, o husă originală Samsung special concepută pentru S21 Ultra cu S Pen.