Actualizare pentru a remedia problema ecranului tactil la Galaxy S20 FE

980
Actualizare pentru a remedia problema ecranului tactil la Galaxy S20 FE
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a luat foarte în serios problema cu ecranul tactil de pe Galaxy S20 FE. Acesta este motivul pentru care se lansează din nou o nouă actualizare pentru dispozitiv, actualizare care aduce remedieri pentru problema ecranului tactil pe Galaxy S20 FE.

În special, aceasta este a patra actualizare lansată pentru rezolvarea problemei ecranului tactil de pe dispozitiv. Pentru cei care nu știau, anul trecut, mai mulți proprietari de Galaxy S20 FE au reclamat probleme legate de afișaj.

Utilizatorii au accesat diferite platforme de socializare, inclusiv Reddit și chiar platforma comunitară oficială Samsung, pentru a raporta această problemă care a afectat mai multe telefoane Galaxy S20 FE. Interesant este că această problemă diferă de la persoană la persoană. Cu toate acestea, problema obișnuită a fost legată de faptul că ecranul tactil reacționează eronat la unele comenzi.

Galaxy S20 FE actualizat pentru problemele ecranului tactil

Din cauza acestei probleme, telefonul fie a durat prea mult pentru a recunoaște intrarea tactilă, fie uneori a ignorat atingerile. Pentru unii utilizatori, această problemă a dus și la atingeri fantomă. Samsung a încercat să rezolve această problemă trimițând trei actualizări pentru Galaxy S20 FE. Problema nu a fost rezolvată pentru mulți utilizatori, chiar și după trei actualizări. La unii utilizatori a fost rezolvată această problemă, dar la alții nu a fost rezolvată nici după trei actualizări.

Acum a fost lansată actualizarea cu numărul de construcție BUA5 care ocupă un spațiu de memorie în jur de 263MB. Această actualizarea aduce și patch-ul de securitate din ianuarie 2021. Jurnalul care însoțește actualizarea menționează în mod specific că aceasta îmbunătățește stabilitatea ecranului tactil. Vedeți mai multe despre Samsung Galaxy S20 Fan Edition pe I❤️Samsung!

Eric Johnson, de la Royal Radar Establishment, Anglia, a descris primul ecran tactil capacitiv în 1965. Frank Beck și Bent Stumpe, ingineri la CERN, au dezvoltat un ecran tactil transparent la începutul anilor 1970. În 2007, LG Prada a fost primul telefon mobil lansat cu un ecran capacitiv.

În plus, actualizarea îmbunătățește, de asemenea, stabilitatea generală a dispozitivului. Dar principalul punct culminant al acestei actualizări este că aduce o soluție pentru problema ecranului tactil de pe Galaxy S20 FE. Se lansează prin OTA treptat, deci nu va fi disponibilă instant pentru fiecare utilizator, potrivit Android Headlines.

Deocamdată știm că a debutat în Marea Britanie iar mai mulți utilizatori de acolo au  scris că problema ecranului tactil de pe dispozitivele lor a fost rezolvată. Din păcate, sunt și câțiva utilizatori care susțin că actualizarea nu a rezolvat problema. Dacă nu ați primit actualizarea, puteți accesa Setări și puteți verifica manual actualizarea software-ului.