Primele imagini cu Samsung Galaxy Quantum 2, are triple-camera

491
Primele imagini cu Samsung Galaxy Quantum 2 are triple camera
Sursa Foto: SamMobile.com

Am scris în urmă cu câteva zile că Samsung lucrează la un smartphone de nivel mediu-înalt, Galaxy A82 5G. Acesta ar putea avea o variantă Samsung Galaxy Quantum 2 în Coreea de Sud, exclusiv pentru SK Telecom. Câteva specificații și designul frontal al viitorului smartphone au apărut acum pe Google Play Console.

Samsung Galaxy Quantum 2 pare să aibă un ecran mare Super AMOLED Infinity-O, cu rame subțiri pe toate părțile. Telefonul ar putea fi lansat în două culori: alb și negru. În spate, telefonul are trei camere și un bliț LED. În timp ce rezoluția camerei principale nu a fost detaliată, ne așteptăm să fie o cameră cu unghi larg, alături de una cu unghi ultra-larg și o cameră telefoto. Dimensiunea telefonului pare foarte asemănătoare cu cea a modelului Galaxy S21+. Acest lucru înseamnă că ar putea avea un ecran de 6,7 inch (17,02 cm).

Galaxy Quantum 2 cu procesorul Snapdragon 855

Deoarece nu există niciun cititor de amprente pe spate sau lateral, ne așteptăm să aibă un cititor de amprente pe ecran. Una dintre aceste imagini prezintă caracteristicile suplimentare de securitate ale telefonului. Versiunea Quantum a telefonului din Coreea ar trebui să vină cu cip QRNG (Quantum Random Number Generator).

Acest Generator de numere aleatorii cuantice este pentru pentru securitate sporită și poate ajuta în timp ce faceți cumpărături online, conectarea la diverse servicii online și verificarea identității. Telefonul ar putea fi lansat în Coreea de Sud exclusiv prin rețeaua SK Telecom, conform SamMobile.

SK Telecom este cel mai mare operator de telefonie mobilă din Coreea, cu peste 50% din cota de piață. Are proprii sateliți de telecomunicații și cel mai mare site social media din Coreea. Compania are cea mai bună rețea 5G din lume.

Informațiile anterioare au arătat că Samsung Galaxy Quantum 2 are un procesor Qualcomm Snapdragon 855, aflat printre altele pe seria Samsung Galaxy S10. Procesorul va fi însoțit de 6GB RAM și 128GB stocare internă. De asemenea, camera principală va fi una Sony IMX686 de 64MP. Telefonul va veni cu o baterie de 4.500mAh (posibil mai mare) cu încărcare rapidă (probabil 15W). Galaxy Quantum 2 ar putea rula pe sistemul de operare Android 11, va avea GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, NFC și un port USB Tip C. Sunt informații că telefonul are un rating IP67, difuzoare Dolby Atmos, un slot pentru card Micro-SD și suport pentru Samsung Pay cu MST.

În timp ce informațiile omit dacă acesta este un telefon 5G, aproape sigur este – originalul Galaxy A Quantum a fost.  Samsung și SK Telecom vor lansa pe Galaxy Quantum 2 pe 23 aprilie.