Încărcător Samsung de 65W certificat de UL (Demko)

419
Incarcator Samsung de 65W certificat de UL
Sursa Foto: via wccftech.com

La începutul acestei luni, se zvonea că Samsung aduce suport de încărcare de 65W pentru toate modelele Galaxy S22. Acest lucru ar fi privit ca un upgrade masiv față de seria Galaxy S21, care ajunge doar la 25W. Cel mai probabil Samsung a limitat acest lucru pentru a preveni degradarea bateriei din cauza puterii mari de încărcare. Acum am aflat că un încărcător Samsung de 65W a fost certificat de Demko Danemarca.

Acest încărcător Samsung de 65W suportă puteri mai mici de încărcare, probabil pentru încărcarea adaptivă a Galaxy S22. Gigantul coreean introduce această tehnologie de încărcare de 65W într-un mod care să nu degradeze capacitatea bateriei într-un timp scurt. Noul încărcător Samsung a fost certificat de filiala Demko Danemarca a Underwriters Laboratories, potrivit site-ului Wccftech.

Încărcător Samsung de 65W cu puteri între 15 și 65W

O documentație recentă a organizației daneze UL (Demko) arată certificarea unui încărcător Samsung de 65W, încă nelansat. Numărul modelului încărcătorului este EP-TA865 și acceptă standardele USB PD și PPS. Deși acest lucru nu este ceva ieșit din comun, se pare că noul încărcător suportă puteri multiple, cum ar fi 15W, 45W și 65W. Acest lucru sugerează că viitoarea serie Galaxy S22 poate sprijini încărcarea inteligentă adaptivă pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Iată cum ar putea funcția acest încărcător Samsung de 65W! Când conectați orice model de Galaxy S22 la încărcătorul de 65W, în funcție de durata de viață a bateriei a smartphone-ului, acesta va furniza o sursă puternică de energie, probabil urcând până la 65 de wați până când capacitatea atinge 50%. După aceea, bateria va fi completată la un ritm mai lent, atenuând astfel efectele dăunătoare ale încărcării rapide.

DEMKO – Denmark Electrical Equipment Control. A fost înființat inițial ca agenție control al echipamentelor electrice din Danemarca în 1928 de către guvernul danez. Demko s-a alăturat Underwriters Laboratories în 1996.

Cu toate acestea, nicăieri certificarea Demko nu menționează că acest încărcător de 65W este compatibil cu toate modelele Galaxy S22. Deci dacă nu este menționat în versiunea finală de Samsung, nu ar trebui să vă bucurați imediat de acest lucru. Din fericire, nu va dura mult timp înainte ca Samsung să dezvăluie cea mai nouă familie de smartphone-uri emblematice, așa că aveți puțină răbdare și vom avea mai multe informații în scurt timp. Samsung a mai certificat un încărcător de 65W în februarie.

De asemenea, chiar dacă seria Galaxy S22 acceptă încărcarea de 65 W, este puțin probabil ca acest încărcător să fie inclus în cutie la achiziția unui smartphone din această serie.