Samsung Galaxy Tab Active 3 primește patch-ul din octombrie 2021

335
Samsung Galaxy Tab Active 3 primeste patch din octombrie 2021
Sursa Foto: prin realmicentral.com

Samsung continuă în ritm alert lansarea actualizării de securitate din octombrie. Dacă până acum nicio tabletă Samsung nu a primit actualizarea, începând de azi ea este disponibilă pe Samsung Galaxy Tab Active 3. Tableta a fost lansată anul trecut cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One UI 2.5.

Conform RealmiCentral, actualizarea vine cu numărul de firmware T575XXU3BUI8. Samsung nu a publicat detalii cu privire la erorile și vulnerabilitățile care sunt remediate cu patch-ul din octombrie 2021. Ne așteptăm ca changelog-ul – jurnalul care specifică ce aduce actualizarea – să apară zilele următoare. Totuși, această actualizare include o soluție pentru eroarea Android Auto despre care au fost informații.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Patch-ul din octombrie pentru Samsung Galaxy Tab Active 3

Știm că Samsung actualizează cu prioritate dispozitivele sale de vârf, dar nu își uită nici cele mai vechi sau din alte game. Actualizarea, care aduce patch-ul de securitate din octombrie 2021, a fost lansată pentru Samsung Galaxy Tab Active 3 în Bulgaria, Grecia, Elveția și Marea Britanie.

Galaxy Tab Active 3 arată ca o versiune îmbunătățită a tabletei Galaxy Tab A8. Dar, adevărul este că nu au prea multe în comun decât societatea – mamă și factorul de formă. Colțurile la Tab Active 3 sunt rotunjite și întărite, oferindu-i un aspect ușor retro. Acest lucru este necesar pentru o tabletă Active pentru a preveni deteriorarea ecranului la căderea pe suprafețe dure.

MIL-STD este un acronim pentru standard militar american folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către armata SUA. Un produs certificat MIL-STD este conform cerințelor stabilite de Departamentul apărării din USA.

Tableta robustă Galaxy Tab Active 3 are un ecran cu diagonala de 8 inch (20,32 centimetri). La bord este procesorul Exynos 9810 (10 nm) și 4GB de memorie RAM, 64 sau 128GB stocare. Are o cameră spate de 13MP și una frontal de 5MP. Tableta este certificată cu IP68 și standardul MIL-STD-810H. Are o baterie înlocuibilă de 5.050mAh cu încărcare rapidă 15W. Cu dimensiunile de 126,8 x 213,8 ​​x 9,9 mm și o greutate de numai 429 grame, este surprinzător de compactă și manevrabilă, deși cu două mâini. Vine cu un S Pen.

Proprietarii Galaxy Tab Active 3 pot primi o notificare despre această actualizare. Dacă nu primiți, puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit. Mergeți la Setări >> Actualizări software și dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.

Vă recomandăm să aveți bateria cel puțin 50% încărcată și să descărcați actualizarea printr-o rețea Wi-Fi.