O nouă actualizare de software pentru seria Samsung Galaxy Watch 4

587
O noua actualizare de software pentru seria Samsung Galaxy Watch 4
Sursa Foto: prin intermediul tizenhelp.com

Când în Statele Unite și Europa a fost lansată versiunea de firmware care se încheie cu BUI5, utilizatorii sud-coreeni primesc deja alta. Noua versiune de firmware R8**XXU1CUJ2 este lansată pentru modelele Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Versiunea de firmware este disponibilă atât pentru variantele Bluetooth și LTE ale Watch 4.

Noua actualizare lansată în Coreea de Sud ocupă un spațiu de memorie de 88MB. Cu aceasta Samsung a stabilizat conexiunea Bluetooth cu telefonul și a îmbunătățit calitatea generală pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Jurnalul de schimbări pomenește și clasica frază: „stabilitate și fiabilitate îmbunătățite ale sistemului”. Cumpărătorii sunt foarte încântați de Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic și compania le actualizează permanent încă de la început.

Referitor la actualizări, avem în redacție un Samsung Galaxy Watch 4 Classic pentru teste și review. În cinci zile am primit deja două actualizări de software. Ca primă idee, este un excelent smartwatch!

Samsung Galaxy Watch 4: o nouă actualizare de software

Problema în care unii utilizatori primeau erori în timp ce trimiteau răspunsuri la WhatsApp sau alte notificări prin seria Samsung Galaxy Watch 4 a fost rezolvată. Am aflat recent că o nouă actualizare din luna octombrie va aduce dimensiuni de font mai mari pentru persoanele în vârstă. În recenta actualizare lansată în Coreea de Sud noua opțiune de font nu există, probabil vine cu o altă actualizare.

Într-o actualizare de la sfârșitul lunii septembrie Samsung Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic, cu versiunea firmware R8**XXU1CUIE, au primit opțiunea de a reduce la tăcere sunetul numărului de exerciții în modul vibrații și a fost îmbunătățite notificările în timpul exercițiilor. Într-un exercițiu, când începeți antrenamentul, veți primi o notificare la fiecare 30 de minute. Conform TizenHelp, sunteți informat despre despre câte calorii ați ars, ritmul cardiac, bătăi pe minut etc.

Tizen Help este un site web de tehnologie ce publică știri și recenzii despre smartphone-uri, ceasuri inteligente, trackere de fitness, căști audio și boxe inteligente. A fost fondat în decembrie 2015 și are sediul în Pune, India.

În privința noii actualizări lansate în Coreea de Sud, în zilele următoare aceasta va ajunge pe mai multe piețe. Vă reamintim că ultimele actualizări ale ceasurilor au ajuns inițial, după Coreea, în SUA, Marea Britanie, Germania, Irlanda și Australia. Apoi au urmat și alte țări printre care și România. Probabil aceeași situație va fi cu această actualizare.

Ceasurile fiind cu un nou sistem de operare ne așteptăm ca în perioada următoare mai multe actualizări să ajungă pe ambele ceasuri. Este un lucru normal, Samsung va optimiza în continuare multe aplicații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.