Samsung a lansat Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition

427
Samsung a lansat Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

După dezvăluirea edițiilor Thom Browne ale Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 luna trecută, Samsung a anunțat Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition. Da, acum puteți cumpăra individual această variantă a Galaxy Watch 4 Classic. Anterior, Samsung a mai colaborat cu designerul Thom Browne pentru variantele în ediție limitată ale smartphone-urilor, smartwatch-urilor și căștilor wireless.

Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition are un preț de 799,99 dolari în SUA, conform SamMobile. Ceasul inteligent va fi pus în vânzare în Statele Unite pe 29 septembrie 2021. Inutil să mai spunem că această ediție specială va fi disponibilă în cantități limitate. Așa că, dacă doriți un ceas inteligent unic, nu întârziați când acest ceas inteligent este pus în vânzare prin site-ul Samsung.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition

Samsung a declarat că Watch 4 Classic Thom Browne Edition va fi disponibil în versiunea exclusivă Bluetooth de 42 mm. Ceasul inteligent este placat cu rodiu, un metal rar și vine cu însemnul Thom Browne pe carcasa din oțel inoxidabil. De asemenea, are fețe de ceas și curele de ceas unice. Chiar și încărcătorul wireless are semnătura tricoloră Thom Browne. Cutia vine cu trei tipuri de curele de ceas: din țesătură, din piele și din cauciuc.

Toate celelalte caracteristici ale ceasului inteligent rămân similare cu Galaxy Watch 4 Classic obișnuit. Are un afișaj circular Super AMOLED de 1,2 inch, un rating IP68 pentru rezistența la praf și apă și un design MIL-STD-810G. Este echipat cu procesor Exynos W920, are 1,5GB RAM și stocare internă de 16GB. Are un accelerometru, barometru, monitor de tensiune arterială, ECG, GPS, giroscop, monitor de ritm cardiac, măsurarea SpO2 și urmărirea somnului.

Rodiul este un metal din grupa platinei, de culoare alb-argintie, cu o duritate ridicată. Este considerat un metal nobil. În 2007, rodiul a costat de opt ori mai mult decât aurul! Principalul exportator de rodiu este Africa de Sud.

Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition are Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 5.0 și NFC. Ecranul său este protejat de Gorilla Glass DX și are o ramă rotativă. Bateria de 247mAh durează mai mult de o zi cu o singură încărcare și acceptă încărcarea fără fir. Noul ceas inteligent Samsung rulează Wear OS 3 și vine preîncărcat cu serviciile Google, inclusiv Play Store. Alte caracteristici include Samsung Pay, Google Pay, Samsung Health și asistență pentru aplicațiile Android pentru ceasuri inteligente.