Browserul Samsung Internet este disponibil pe seria Galaxy Watch 4

494
Browserul Samsung Internet este disponibil pe seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: prin xda-developers.com

Seria Samsung Galaxy Watch 4 rezolvă și una dintre principalele probleme ceasurilor Samsung mai vechi – asistență pentru aplicații terțe. Datorită Wear OS 3 și One UI Watch, noile ceasuri Samsung oferă utilizatorilor acces la o gamă largă de aplicații prin Play Store. Acum au primit și browserul Samsung Internet.

În plus, Samsung a început, de asemenea, să își actualizeze vechile aplicații portabile pentru a sprijini noul duo Galaxy Watch 4, oferind utilizatorilor acces la și mai multe opțiuni. Luna trecută, compania a actualizat aplicația PPT Controller pentru a sprijini Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Acum, lansează o actualizare similară pentru browserul Samsung Internet.

Samsung Internet este disponibil pe seria Galaxy Watch 4

Potrivit XDA-Developers, Samsung a început să lanseze o actualizare pentru aplicația Samsung Internet Browser de pe Google Play Store. Actualizarea oferă suport pentru ceasurile inteligente bazate pe sistemul de operare Wear. Cu toate acestea, în acest moment acceptă doar Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Este un pic dezamăgitor, deoarece Google Play Store are opțiuni limitate de browser pentru ceasurile inteligente Wear OS.

Browserul Internet Samsung de pe Galaxy Watch 4 vă va permite să deschideți orice site web, să vizionați videoclipuri YouTube, să adăugați marcaje și chiar să efectuați o căutare rapidă. Aplicația are un mod Zoom pentru a ajuta utilizatorii să citească cu ușurință textul pe Galaxy Watch 4. În același timp oferă suport pentru intrarea vocală, gesturi de glisare și tastatură pentru o experiență cât mai convenabilă posibil. Aplicația include și o opțiune Show on phone pentru a vă permite să treceți perfect de la ceas la telefon.

Browser sau navigator internet este o aplicație software ce permite utilizatorilor să afișeze text, grafică, video, muzică și alte informații situate pe o pagină din World Wide Web, dar și să comunice cu furnizorul de informații.

Dacă navigarea pe web pe un ecran așa mic nu sună prea bine, poate fi o opțiune în unele situații. Este posibil să simțiți o mica vibrație pe mână (o notificare de la ceas) când sunteți pe drum și nu vă puteți scoate telefonul pentru a căuta ceva ceva pe Internet. Este o rezolvare imediată cu Galaxy Watch 4 sau Watch 4 Classic. Chiar nu știm în acest moment dacă browserul Samsung Internet pe noile ceasuri Samsung va avea succes.