Samsung ar putea să-și ia rămas bun de la Galaxy S21 Ultra

417
Samsung ar putea ia ramas bun de la Galaxy S21 Ultra
Sursa Foto: androidauthority.com

Samsung Galaxy S21 Ultra a dispărut de pe site-ul web Samsung din SUA. De asemenea, versiunea americană a telefonului nu mai este disponibilă nici pe Amazon. Este un semn că Samsung Galaxy S22 Ultra va fi scos din circulație. Sperăm ca Galaxy S21 și Galaxy S21+ să rămână la vânzare și să primească reduceri de preț.

Seria Galaxy S22 bate insistent la ușă, iar Galaxy S22 Ultra în special este de așteptat să fie vedeta spectacolului. Din păcate, se pare că modelul Ultra de anul trecut ar fi fost scos de pe site-ul Samsung din SUA. Este o practică și la alte companii înaintea lasării unui nou model emblematic de top.

Galaxy S21 Ultra posibil scos de la vânzare

Colegii noștri de la PhoneArena a observat că site-ul Samsung SUA oferă Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 FE. Nu mai apare acolo modelul de top Samsung Galaxy S21 Ultra. Nu este clar dacă aceasta este doar o mișcare temporară din cauza stocului epuizat sau dacă Samsung a decis să oprească definitiv vânzările smartphone-ului Galaxy S21 Ultra pe site-ul său. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S21 Ultra și Apple iPhone 12 Pro Max!

De asemenea, conform AndroidAuthority, un agent de asistență a confirmat pentru PhoneArena că site-ul web Samsung SUA nu mai avea pe stoc telefoane Galaxy S21 Ultra. În același timp versiunea internațională a lui S21 Ultra este disponibilă pe Amazon, dar versiunea pentru SUA este disponibilă doar ca model recondiționat. PhoneArena adaugă că, de asemenea, Verizon și T-Mobile nu mai au dispozitivul de vânzare online.

T-Mobile are sediul în Bonn, Germania. Este a patra cea mai mare multinațională din lume, după Vodafone UK, Telefonica Spania și America Movil Mexic. T-Mobile este a treia cea mai mare rețea de telecomunicații wireless din SUA după AT&T și Verizon Wireless.

Sperăm că Galaxy S21 și Galaxy S21+ vor continua să fie disponibile pentru cumpărare. Totuși, nu suntem siguri dacă aceste telefoane vor primi scăderi masive de preț după lansarea seriei Galaxy S22. Există un precedent pentru o reducere a prețurilor, deoarece seria Galaxy S10 a primit scăderi de preț de ~150$ după lansarea seriei Galaxy S20. Dar Samsung a complicat lucrurile de data aceasta lansând luna trecută pe Galaxy S21 FE.