Samsung Gear S3 Golf Edition, optimizat pentru jucătorii de golf

1195

Samsung Electronics Co. a prezentat Gear S3 Golf Edition în Coreea de Sud, oferind programe, informații și o aplicație optimizată pentru cei care se bucură de golf.

Noua ediție limitată a lui Gear S3 Golf Edition, cu aplicația sa special destinată golfului, va deveni în scurt timp partenerul perfect pentru jucătorii de golf.

Dezvoltat în colaborare cu firma Golfzon Co., un dezvoltator local de aparate cu utilizări în sport și în special de simulatoare de golf, smartwatch-ul Samsung Gear S3 Golf Edition este dotat cu aplicația Smart Caddy, care oferă informații despre mai mult de 60.000 de terenuri de golf din întreaga lume.

Smart Caddy oferă celor care utilizează acest smartwatch Gear S3 Golf Edition, informații despre locația în care se află în timp real, despre distanța la care se află față de un teren de golf, împreună cu alte detalii care pot ajuta jucătorii de golf în acest elegant și oarecum exclusivist sport.

Samsung a spus că dispozitivul Gear S3 Golf Edition afișează, de asemenea, inclusiv caracteristicile geografice ale terenului de golf și traseele sale cu ridicături și ochiuri de apă.

Jucătorii de golf se bazează foarte mult pe informațiile oferite de cadii (caddie) lor. Aceștia sunt cei care știu totul despre caracteristicile geografice ale traseelor în acest sport. Cadii sunt totuși oameni și chiar dacă sunt destul de buni, acum Samsung le dă o mână de ajutor. Samsung Gear S3 Golf Edition împreună cu aplicația Smart Caddy le oferă totul despre terenul de golf pentru a putea ajuta jucătorul să cunoască la perfecție terenul și traseele de joc.

În golf, un caddy (sau caddie), este persoana care poartă echipamentul, sacul și crosele unui jucător, oferă consiliere și suport moral, împreună cu cea mai bună strategie de a juca. Un caddy nu este, de obicei, un angajat al unui club sau a unui teren privat de golf. Golful este considerat sportul regilor.

Nu există nimic în plus pe noua ediție de Gear Golf Edition în comparație cu originalul Samsung Gear S3 existent deja pe piață. Face excepție aplicația Smart Caddy, sus amintită.

Gear S3 Golf Edition este disponibil pentru cumpărare la marile magazine de echipamente de golf din Coreea de Sud. Este disponibil atât în ​​modelele Gear S3 Classic cât și Frontier. Prețul pentru un astfel de smartwatch este de 399.300 won, sau aproximativ 352 USD.

Samsung nu a confirmat până în acest moment dacă Gear Golf Edition va fi vândut și în altă parte.

SURSĂSamMobile