Setul Samsung Galaxy Buds 2 Onyx a fost lansat în Coreea de Sud

425
Setul Samsung Galaxy Buds 2 Onyx
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Modelul Samsung Galaxy Buds 2 Onyx este un produs care adaugă farmec elegant unei culori luxoase, complet negru, cu o senzație metalică. Căștile și interiorul și exteriorul carcasei sunt toate negre pentru a completa un design mai curat, sic și sofisticat și mai senzual.

Setul wireless Galaxy Buds 2 este disponibil în diferite culori, cum ar fi alb, lavandă, grafit și măsline. Căștile cu funcția ANC au fost lansate în august 2021 și au atins un million de vânzări în februarie. În doar șapte luni au devenit cele mai vândute căști wireless. Noua culoare Onyx a fost anunțată de companie în luna marte, dar abia acum a fost lansată.

Samsung Galaxy Buds 2 Onyx cu funcția 360 Audio

Acum compania își va consolida și mai mult competitivitatea pe piața căștilor wireless prin adăugarea modelului Galaxy Buds 2 Onyx. În acest fel Galaxy Buds 2 va fi disponibil în cinci culori. Compania a extins funcția „360 Audio”, o caracteristică premium a modelului Galaxy Buds Pro, la modelul Galaxy Buds 2 Onyx.

Prin utilizarea funcției „360 Audio”, de fiecare dată când utilizatorul își mișcă capul, direcția fiecărui sunet este găsită cu precizie, permițând o experiență captivantă ca și cum ar fi în mijlocul unei scene video. Actualizarea funcției „360 Audio” a fost oferită și modelelor Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds Live la sfârșitul lunii martie.

Onyxul este o piatră semiprețioasă. Numele vine din latină (aceeași ortografie), adică „gheară” sau „unghie”. Onyxul este prima piatră pe care o întâlnim în paginile Sfintei Scripturi. Onyxul se găsește în cantități mari în Brazilia, Madagascar și Mexic.

Modelul Galaxy Buds 2 Onyx poate fi achiziționat prin Samsung.com; Open Market; Samsung Digital Plaza; și Kakao Gift începând din 2 mai iar prețul este de 149.000 woni, echivalentul a aproximativ 110 euro. Pentru a spori și mai mult farmecul modelului Galaxy Buds 2 Onix compania oferă promoțional și carcasa „Pepsi Zero Sugar Collaborator Case” la un preț special.

Un oficial Samsung a spus, conform SamsungNewsroom: „Modelul Onyx al Galaxy Buds 2 este un produs cu un design elegant și misterios, complet negru, care adaugă un aspect la modă”.