Samsung Private Share actualizată, puteți partaja mai multe fișiere

250
Samsung Private Share actualizata puteti partaja mai multe fisiere
Sursa Foto: via SamMobile.com

Funcția Samsung Private Share este considerată printre cele mai bune caracteristici de securitate ale smartphone-urilor Samsung moderne. Este cea mai bună opțiune pentru a trimite fișiere sensibile sau confidențiale fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la pierderea confidențialității.

Telefoanele inteligente și tabletele Samsung Galaxy care rulează pe Android Pie sau versiuni superioare sunt capabile să trimită fișiere criptate folosind o tehnologie de criptare bazată pe blockchain numită Private Share. Compania a lansat acum o nouă actualizare a funcției Samsung Private Share pe smartphone-urile și tabletele Galaxy. Actualizarea facilitează partajarea mai multor fișiere cu ușurință și aduce, de asemenea, unele îmbunătățiri de utilizare.

Actualizare pentru funcția Samsung Privat Share

Numărul maxim de fișiere care pot fi trimise simultan prin Private Share a fost de 10, dar dimensiunea totală a fișierului nu trebuie să depășească 20MB. Când trimiteți un fișier prin Private Share, puteți controla accesul destinatarului la acesta. Un alt avantaj al partajării fișierelor cu Private Share este că, în calitate de proprietar al fișierului, puteți vedea când fișierul a fost primit și deschis de către destinatar.

Cea mai recentă actualizare pentru Samsung Private Share (versiunea 1.1.20.21) are o dimensiune a fișierului de 10,76MB. Cu noua actualizare Samsung a introdus capacitatea de a partaja până la 20 de fișiere simultan. Cu toate acestea, există un asterisc. Dimensiunea fișierului colectiv încă nu poate depăși 100MB. Mai mult, Samsung a conectat serviciul și cu aplicația Contacts, ceea ce facilitează alegerea destinatarilor.

Asteriscul (*) din latină asteriscum „steluță”, este un semn tipografic convențional, în formă de steluță cu șase brațe. Se numește așa pentru că seamănă cu o imagine convențională a unei stele heraldice.

Noua versiune de Private Share vă permite, de asemenea, să editați numele fișierelor și lista destinatarilor în timp ce partajați fișiere. Samsung spune că va oferi și comenzi rapide la partajare, dar nu a explicat modificarea în detaliu, potrivit SamMobile. Actualizarea poate fi instalată pe toate telefoanele compatibile prin Galaxy Store.

Private Share a fost lansat la sfârșitul anului 2020 cu o promisiune de securitate a datelor. Puteți partaja mai multe fișiere cu prietenii, familia sau alții și puteți seta o expirare pentru momentul în care destinatarii pot accesa acele fișiere. Odată ce limita de timp este încheiată, fișierele pe care le-ați partajat nu vor fi vizibile destinatarului.