Samsung Galaxy S23 Ultra va avea o cameră de 200MP de nouă generație

239
Samsung Galaxy S23 va avea o camera de 200MP
Sursa foto: gizmochina.com

Samsung a dat lovitura cu modelul de top din acest an, Galaxy S22 Ultra doborând recordurile anterioare de vânzări. Cu vânzări care au depășit așteptările Samsung, compania se gândește deja la viitorul top model Samsung Galaxy S23 Ultra. Deja au început să apară primele speculații în privința lui Galaxy S23 Ultra, este vorba despre camera principală.

În ceea ce privește concurența, Motorola Frontier va include un senzor de cameră de 200MP, potrivit surselor. Motorola poate fi primul producător de smartphone-uri care a instalat un senzor de cameră de 200MP pe un dispozitiv, dar gigantul tehnologic coreean nu va rămâne în urmă la concursul pentru cel mai mare număr de megapixeli pentru smartphone. Potrivit GizmoChina, o cameră de 200MP va fi inclusă și în Samsung Galaxy S23 Ultra, conform cunoscutului leaker Ice Universe.

Samsung Galaxy S23 Ultra cu o nouă cameră de 200MP

Potrivit lui Ice Universe, Samsung încă nu a dezvăluit camera de 200MP care va fi folosită pe Galaxy S23 Ultra. Aceasta înseamnă că, deși Motorola Frontier și Samsung Galaxy S23 Ultra vor avea rezoluția exactă a camerei, este posibil să nu aibă aceeași camerei din cauza senzorilor diferiți. Pe lângă Motorola Frontier, se crede că și Xiaomi 12T Pro va avea o cameră de 200MP.

Pentru cei care nu știu, Motorola Frontier (Motorola Moto X30) va avea o cameră Samsung ISOCELL HP1 de 200MP. Samsung ISOCELL HP3 este un nou senzor de cameră de 200MP pe care compania l-a lansat în acest an. Zona modulului camerei ISOCELL HP3 este redusă cu 20% datorită pixelilor săi cu 12% mai mici.

Pixelul este un element component al imaginilor foto digitale. Cuvântul provine din engleză de la PICture ELements (elemente de imagine). Se prescurtează prin „Px” sau „P”. Cel mai întrebuințat multiplu este 1MP (1 megapixel) = 1 milion pixeli.

Potrivit informațiilor, procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, care va fi lansat în noiembrie, va alimenta seria Samsung Galaxy S23. În plus, toate dispozitivele din seria Samsung Galaxy S23 ar putea avea camere frontale de 40MP.

Ar fi interesant de urmărit cum vor concura viitoarele smartphone-uri cu cameră de 200MP, Moto Frontier, Xiaomi 12T Pro și Samsung Galaxy S23 Ultra. Samsung Galaxy S22 Ultra este extrem de apreciat capacitățile sale de fotografie. Dacă noul Galaxy S23 Ultra de la Samsung îl poate depăși pe predecesorul său, rămâne de văzut.