Coasia Optics va furniza camere in-display pentru Galaxy Z Fold 4

251
Coasia Optics va furniza camere in-display pentru Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: sammobile.com

Samsung este liderul global când vine vorba de smartphone-uri. De asemenea, este regele de necontestat în categoria de smartphone-uri pliabile. Seriile Galaxy Z Fold și Z Flip sunt cele mai bune smartphone-uri pliabile de pe piață pe care consumatorii le pot cumpăra oriunde în lume. Continuând cu tradiția sa, compania a lansat Galaxy Z Fold 4 anul acesta în august, care, la fel ca predecesorul său, a venit cu o cameră frontală sub afișaj. Acum Samsung adaugă încă un furnizor de camere sub afișaj pentru Galaxy Z Fold 4, este vorba despre compania Coasia Optics.

Potrivit SamMobile, care citează surse media sud-coreene (TheElec), Samsung a adăugat încă un furnizor de camera UDC (Under Display Camera – cameră sub display) pentru smartphone-urile Galaxy Z Fold 4. Aparent, Coasia Optics din Coreea de Sud va furniza module de cameră pentru cel mai recent flagship pliabil al companiei. Anterior, Samsung și-a procurat modulul de cameră doar de la Patron.

Coasia Optics a furnizat camere și pentru seria Galaxy A

Ei bine, Coasia Optics nu este un furnizor nou care să se alăture portofoliului Samsung. De asemenea, Samsung a furnizat module de cameră pentru seria Galaxy A. Pentru prima dată anul trecut, Coasia Optics a furnizat companiei module de cameră pentru seria emblematică Galaxy S.

În acest an compania sud-coreeană a început să furnizeze camera ultra-wide de 12MP pentru Samsung Galaxy A53. A fost prima camera spate furnizată de Coasia Optics companiei Samsung Electronics. Înainte de aceasta, compania Coasia a furnizat doar camere frontale pentru Samsung. Din câte se pare Samsung este foarte mulțumit de această colaborare și o extinde în continuare.

Coasia Optics Corp a fost fondată în 2006 și are sediul în Coreea. Obiectul de activitate este dezvoltarea, producția și vânzarea modulelor pentru camere. Compania are gradul A în toate cele șase categorii de evaluare legate de lentile.

Această mișcare poate fi văzută și ca un semn că Samsung nu dorește să se bazeze pe un singur furnizor din cauza problemelor apărute în perioada pandemiei. De asemenea, Coasia este un furnizor de încredere pentru companie și poate ajuta foarte bine Samsung în eforturile sale de a reduce costurile în producția de smartphone-uri, întrucât creșterea sectorului înregistrează în prezent o încetinire, presurizată de inflație.