Diferite moduri în care Galaxy Z Fold 4 îți crește productivitatea mobilă

358
Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursă foto: Google

A fi la curent cu tot ce se întâmplă la locul de muncă sau în altă parte atunci când ritmul de zi cu zi este infernal poate deveni cu adevărat complicat. Nu ai timp să-ți scoți laptopul, iar smartphone-urile tradiționale nu oferă întotdeauna spațiul pe ecran de care ai nevoie pentru a lucra confortabil și eficient. Cu Samsung Galaxy Z Fold 4 acum aveți mai puține griji și faceți mai multe. Vă gestionați mai eficient munca și afacerea pe un singur dispozitiv flexibil și duceți productivitatea la următorul nivel.

De aceea, trecerea la dispozitive pliabile, cum ar fi Galaxy Z Fold 4 poate schimba jocul pentru productivitatea ta mobilă. Noul smartphone pliabil Samsung este conceput pentru modul în care lucrează întreprinzătorii și proprietarii de afaceri astăzi. Permanent în deplasare, la birou, între întâlniri și în ton cu prietenii tăi la fiecare pas al drumului.

Galaxy Z Fold 4 se deschide pentru a dezvălui un afișaj asemănător unei tablete de 7,6 inch. În acest fel vă oferă o suprafață de aproape două ori mai mare decât un smartphone clasic. În plus, este dotat cu instrumente și funcții utile care vă fac ușor să profitați de ecranul mare al dispozitivului pentru a vă ușura ziua de lucru. Vă prezentăm mai multe modalități de a face pe Galaxy Z Fold 4 să te ajute în munca zilnică pentru mai multă eficiență și productivitate.

Lansați aplicații una lângă alta și comutați din bara de activități

Lansați aplicații una lângă alta. Galaxy Z Fold 4 facilitează operarea multifuncțională cu Windows Multi-active și perechi de aplicații personalizate pe panoul Edge. Acum este și mai ușor să vă împărțiți ecranul. Glisați pur și simplu cu două degete de la stânga la dreapta pentru a deschide o a doua fereastră. Verificați-vă calendarul în timp ce trimiteți un e-mail sau trimiteți un mesaj cuiva în timp ce revizuiți o prezentare PowerPoint. Munca este mai ușoară atunci când nu trebuie să comutați între aplicații. Când sunteți gata să reveniți la ecranul complet într-o aplicație, glisați aplicația pe care doriți să o închideți din centrul ecranului spre margine, ca și cum închizi fizic o fereastră glisantă.

Fold 4 nu numai că schimbă modul în care vezi munca, ci schimbă și modul în care lucrezi. Cu două ferestre deschise, poți să glisezi și să plasezi imagini și text între aplicații, așa cum faceți pe computer. Această funcționalitate poate economisi mult timp atunci când creați o prezentare sau editați un document Word. De asemenea, este grozav dacă trebuie să copiați un text sau o adresă URL într-un e-mail sau un mesaj.

Comutați din bara de activități. Vorbind despre asemănări cu computerele, gama Fold a adăugat noi caracteristici asemănătoare PC-urilor cu fiecare lansare. Samsung Galaxy Z Fold 4 are o nouă bară de activități în partea de jos a ecranului. În timp ce lucrați într-o aplicație, bara rămâne vizibilă, astfel puteți lansa sau comuta la o altă aplicație în orice moment. Este o altă modalitate de a profita de ecranul mare și de Windows Multi-active.

Puteți personaliza bara de activități cu cele mai utilizate aplicații. Acest lucru vă permite să dedicați panoul Edge aplicațiilor și combinațiilor de aplicații pe care le utilizați frecvent, dar nu la fel de des ca cele de pe bara de activități.

Lucrați în Microsoft Office și deschideți rapid un alt browser cu Galaxy Z Fold 4

Lucrați în Microsoft Office. Samsung Galaxy Z Fold 4 vine cu suita mobilă Microsoft Office completă instalată, inclusiv Word, Excel și PowerPoint. Cu vizualizarea extinsă, nu aveți experiența standard de smartphone în care meniurile sunt condensate. Office este optimizat pentru ecranul pliabil extins, oferindu-vă o experiență de utilizator mult mai apropiată de versiunea pentru PC.

Vizualizați o foaie de calcul întreagă în Excel, adăugați comentarii și linii roșii în partea dreaptă a documentului în Word și creați și organizați diapozitive în PowerPoint. O experiență Office mobilă care vă permite să lucrați eficient din mers, ca niciodată.

Deschideți un al doilea browser foarte ușor. Galaxy Z Fold 4 are tot felul de comenzi rapide pe care le veți descoperi pe măsură ce vă familiarizați mai bine cu dispozitivul. O astfel de comandă rapidă profită de funcționalitatea de glisare și plasare pentru a simplifica navigarea pe web. Acum puteți naviga mai liber lansând o a doua fereastră de browser într-o singură mișcare. Când vedeți un link pe care doriți să îl deschideți, trageți-l până la marginea ecranului pentru a duplica browserul. Este atât de ușor și perfect pentru a compara prețurile sau pentru a căuta informații din mai multe surse.

Scrieți notițe cu S Pen-ul și țineți videoconferințe fără mâini

Luați notițe cu S Pen. Suportul S Pen a fost probabil cea mai proeminentă caracteristică adăugată la Samsung Galaxy Z Fold 3 în 2021. În continuare S Pen-ul rămâne suplimentul favorit printre utilizatorii de Samsung Galaxy Z Fold 4. Dezlănțuiți întreaga putere a S Pen-ului utilizându-l pentru a lua notițe și a vă converti instantaneu scrisul de mână în text. În plus, puteți adnota fișiere PDF și puteți utiliza meniul Air Command pentru a activa comenzile rapide. S Pen-ul adaugă, de asemenea, precizie utilizării zilnice a Galaxy Z Fold 4 atunci când navigați în aplicații și mișcați ferestrele.

Videoconferință fără mâini. La jumătatea distanței dintre modul smartphone și modul tabletă, vă așteaptă o experiență complet nouă. Se numește Flex Mode. În acest mod Fold 4 stă pe cont propriu. Există mai multe moduri de a utiliza modul Flex în mod productiv, dar videoconferința fără mâini creează cu adevărat o nouă experiență mobilă.

Puteți vorbi cu mâinile libere pentru a vă deplasa în timp ce lăsați Galaxy Z Fold 4 pe birou și nu vă fie teamă să efectuați apeluri video oriunde, deoarece puteți plasa dispozitivul pe orice suprafață plană datorită modului său Flex, pentru a avea mintea și camera clare. Și mai bine, folosește S Pen pentru a lua notițe în timpul apelului.

Cu Galaxy Z Fold 4 scrieți e-mailuri de mână și aveți o experiență desktop cu DeX

Organizați o sesiune de tablă virtuală. Pe lângă creșterea productivității, noul Fold 4 vă îmbunătățește și capacitățile de colaborare. Acest lucru este eficient în special atunci când efectuați un apel video pe Microsoft Teams sau alte platforme de mesagerie. Să presupunem că explici o idee și vrei ca toată lumea să o poată vizualiza. Cu câteva atingeri, puteți partaja ecranul, puteți accesa Samsung Notes și puteți utiliza S Pen pentru a nota idei și a lua notițe în timp ce toată lumea vă urmărește în timp real.

Scrieți e-mailuri de mână. Atingerea tastaturii de pe orice dispozitiv mobil poate fi greoaie, dar Galaxy Z Fold 4 inversează scriptul cu S Pen. În Outlook sau Gmail, puteți scrie un e-mail cu S Pen și îl puteți transforma instantaneu în text, potrivit SamsungNewsroom. Există ceva reconfortant în senzația creionului pe hârtie, o trecere subtilă de la scrierea cu degetul mare.

Potrivit pentru o experiență desktop cu DeX. Uneori, aveți nevoie de o experiență completă pe desktop pentru a face treaba. Cu Samsung Galaxy Z Fold 4, obțineți exact asta, datorită Samsung DeX.

Pregătește-te să călătorești mai ușor și să lucrezi mai inteligent. Conectați-vă Galaxy Z Fold 4 fără fir la un monitor sau televizor, asociați o tastatură și un mouse și puneți-vă la lucru într-un mediu intuitiv asemănător unui computer. Indiferent dacă finalizați un contract de vânzare sau prezentați o propunere clienților, puteți face totul din Fold 4 cu Samsung DeX.