Cum să configurați un sertar vertical de aplicații pe un telefon Galaxy

312
Cum sa configurati un sertar vertical de aplicatii pe un telefon Galaxy
Sursa foto: via androidcentral.com

Software-ul Samsung a parcurs un drum lung, iar interfața One UI este cea mai bună din lumea Android. Cu toate acestea, nu este totul perfect și cu siguranță există câteva lucruri pe care am dori să le schimbăm. Unul dintre primele lucruri pe care le-am schimba este sertarul orizontal al aplicațiilor Samsung Galaxy, care te face să defilezi prin paginile de aplicații pentru a găsi ceea ce cauți. Din fericire, există o modalitate de a schimba acest lucru într-un sertar vertical de aplicații, deși nu este atât de simplu pe cât ne-am dori.

Trecerea la un sertar vertical de aplicații pe un smartphone Samsung nu necesită un lansator terță parte pentru acest lucru. Totuși, trebuie să spunem că aceasta este cu siguranță o altă modalitate de a realiza acest lucru. În schimb, puteți folosi aplicația de personalizare Samsung Good Lock. Aceasta le permite proprietarilor de smartphone-uri Galaxy să își personalizeze telefoanele mai mult decât ar putea de obicei.

Configurarea unui sertar vertical de aplicații Galaxy cu aplicația Good Lock

În acest articol, via AndroidCentral, vă vom arăta cum să configurați un sertar vertical de aplicații pe telefonul dvs. Galaxy. Iată cum se trece la o aranjare verticală:

  • Deschideți Good Lock. În fila Machiaj, găsiți și selectați modulul HomeUp.

Notă: Dacă nu aveți deja Good Lock, îl puteți descărca din Galaxy Store. În mod similar, dacă nu aveți deja modulul HomeUp, îl puteți instala din Galaxy Store sau direct din Good Lock.

  • În partea de sus, selectați Ecran de pornire.
  • Comutați opțiunea pentru Lista de aplicații astfel încât să fie activată. Când este activată Lista vă va permite să setați numărul de coloane pe care doriți în sertarul de aplicații.
Sursă foto: AndroidCentral

După ce activați Lista, sertarul de aplicații va fi comutat automat. Veți observa că există o secțiune în partea de sus cu două rânduri de aplicații. Acest lucru este pentru acces rapid la aplicațiile utilizate frecvent, ajutându-vă să economisiți timp la defilare. În plus, dacă sertarul este sortat alfabetic, o linie albastră va sta în lateral, astfel încât să puteți derula rapid după literă. Acestea fiind spuse, sortarea aplicațiilor în ordine alfabetică vă va împiedica să creați foldere.

Stânga: implicit/alfabetic, dreapta: vertical/alfabetic / Sursă foto: AndroidCentral

Acum că aveți în sfârșit un sertar vertical de aplicații, vă puteți întoarce la Good Lock pentru a descoperi toate celelalte modalități de a vă personaliza telefonul Samsung Galaxy.