Samsung a prezentat la ISE 2023 noua eră a semnalizării digitale

277
Samsung a prezentat la ISE 2023 nouă era a semnalizării digitale
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

ISE 2023 a avut loc la Barcelona timp de patru zile și s-a încheiat cu o zi în urmă. ISE este cea mai importantă expoziție de integrare a sistemelor de semnalizare digitală și AV din lume. La Integrated Systems Europe (ISE) 2023 compania a prezentat cele mai recente tehnologii de semnalizare inteligentă care demonstrează angajamentul său pentru un viitor mai durabil.

La ISE 2023 Samsung a evidențiat inițiativele sale de sustenabilitate pe baza noilor sale obiective de mediu anunțate în 2022. La standul său de la ISE 2023 Samsung a prezentat eco-practicile aplicate produselor de semnalizare digitală. Acestea se bazează pe cele cinci etape ale ciclului de viață al produsului – aprovizionare, producție, distribuție, utilizare și reciclare.

Produsele de semnalizare inteligentă Samsung din 2023 sunt cu aproximativ 40% mai subțiri decât modelele anterioare. Au o grosime de 28,5 mm. Prin aceasta, numărul de containere de transport necesare pentru logistică după producție poate fi redus cu peste 20% față de modelul anterior. În plus, produsele de semnalizare inteligentă acceptă ajustarea automată a luminozității ecranului prin adoptarea unui senzor de iluminare care reacționează la condițiile de lumină din jur, ajutând utilizatorii să-și gestioneze automat consumul de energie. În plus, rășina folosită pentru capacele din spate conține 10% materiale post-consum.

Samsung a prezentat noi produse de semnalizare la ISE 2023

Soluția MagicINFO bazată pe cloud de la Samsung este una dintre ele. Samsung MagicINFO îmbunătățește managementul de la distanță și ajută la gestionarea eficientă a mai multor afișaje de semnalizare și a unei varietăți de conținut. Funcția de management de la distanță permite utilizatorilor să monitorizeze numărul de dispozitive conectate, tipurile și erorile acestora și să gestioneze cu ușurință diferite dispozitive, precum și să controleze de la distanță setările, cum ar fi luminozitatea ecranului. În plus, MagicINFO va oferi alte funcții foarte utile utilizatorilor. De exemplu, diagnosticarea sănătății dispozitivului, informând utilizatorii cu privire la problemele legate de conexiunea prin cablu, temperatura dispozitivului și întreruperea rețelei.

Samsung a prezentat la ISE 2023 și ecranul de semnalizare LED pentru exterior: seria XHB. Acestă serie este special construită pentru industria sportului și alte locații spectaculoase. Seria XHB este disponibilă în patru modele: P6 (pixel pitch de 6 mm), P8, P10 și P16. Pasul pixelilor (pixel pitch) determină rezoluția ecranului. Toate aceste modele au o luminozitate de vârf de 8.000 niți, potrivit Samsungnewsroom. Ecranele au o claritate excepțională și o calitate uimitoare a imaginii – chiar și în lumina directă a soarelui. Mai mult, designul standardizat al modulului XHB garantează o proiectare și instalare flexibile, inclusiv Concav (maximum de curbură 2500R), Convex, formă S, Fascia și tip 90° L.

Cu un design de două ori mai subțire decât modelul anterior, seria Samsung XHB poate fi instalată rapid în diferite locații. În plus, toate modelele au o eficiența energetică îmbunătățită. Consumul de energie este redus cu peste 15% în comparație cu predecesorul său.

Seria XHB este deja disponibilă pentru comandă. Primele modele au fost deja instalate ca tabele electronice pe stadioanele echipelor de baseball americane recunoscute la nivel mondial, New York Mets și Houston Astros.

Samsung OH24B și Samsung Kiosk în versiune Windows

Tot la ISE 2023, Samsung a lansa un afișaj de semnalizare exterioară de dimensiuni mici. Este vorba despre modelul Samsung OH24B cu diagonala de 24 de inch (60,96 centimetri). Acesta este destinat pentru piața stațiile de încărcare a vehiculelor electrice.  Samsung OH24B excelează prin durabilitate și vizibilitate în aer liber. Ecranul are o luminozitate maximă de 1.500 niți și este certificat IP66. Afișajul oferă accesorii Wi-Fi și Bluetooth detașabile care pot optimiza rata de recepție în funcție de condițiile de instalare.

În cele din urmă, Samsung OH24B se mândrește cu o eficiență energetică de neegalat. Are cel mai mic consum de energie din domeniu (maximum 90W), perfect pentru o stație de încărcare EV care necesită funcționare 24/7 și livrare de informații.

Samsung a anunțat la Barcelona și cel mai recent model, versiunea Windows „Samsung Kiosk” (Nume model: KMC-W). Pe lângă modelul Samsung Kiosk cu Tizen OS, versiunea Windows „Samsung Kiosk” este compatibilă cu Windows 10 IoT Enterprise OS pentru a extinde opțiunile clienților.

Samsung Kiosk are procesor Intel Core de a 11-a generație. Este echipat cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare. În acest fel oferă procesare rapidă și spațiu de stocare amplu pentru a satisface cerințele utilizatorilor, dincolo de asistența medicală, ospitalitatea și comerțul cu amănuntul.

Samsung a prezentat la ISE 2023 și o nouă soluție, exclusivă pentru „Samsung Flip”. Compania are și un Samsung Flip 3 cu diagonala de 75 inch (190,5 centimetri). Noua tablă electronică satisface cererea educatorilor și a companiilor de a fi conectată la diferite dispozitive simultan. Permite utilizatorilor să aducă conținutul sau aplicațiile din PC-ul lor pe Flip, conectând un PC la Flip. Astfel utilizatorii pot scrie peste conținutul adus de pe computerul lor pe ecranul lui Flip și pot partaja totul în timp real.