ANC și calitatea impresionantă a sunetului pune „Pro” în Galaxy Buds Pro

593
ANC si calitatea impresionanta a sunetului pune Pro in Galaxy Buds Pro
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cu atât de mult conținut disponibil la îndemână, căștile fără fir au o capacitate unică de a îmbunătăți viața de zi cu zi a utilizatorilor. La pachet cu software și hardware de ultimă generație, căștile wireless au devenit o soluție audio „all-in-one”. Acestea oferă o experiență sonoră bogată, indiferent de locul în care vă aflați. Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro este impresionant în acest domeniu.

Seria de căști wireless Galaxy Buds s-a îmbogățit cu excelentul set Samsung Galaxy Buds Pro. Acesta ridică și mai mult nivelul specificațiilor și caracteristicilor acestor dispozitive pe o piață destul de aglomerată. Cu o calitate a apelurilor excelentă, anularea activă a zgomotului și un design ergonomic confortabil, Galaxy Buds Pro aduce ascultătorii mai aproape de sunetul lor ca niciodată.

Captarea texturii sunetului cu Galaxy Buds Pro

Cea mai importantă caracteristică pentru căști va fi întotdeauna calitatea sunetului lor. Cu o gamă vocală dinamică și un echilibru organic și neted pentru sunet natural în toate genurile, cel mai mare avantaj al Galaxy Buds Pro este un sunet curat și clar.

Aceste căști livrate cu adevărat pe tonuri joase au un sunet clar și puternic. Abilitatea lor de a reda sunetele profunde le face perfecte pentru piesele unde predomină basul. Sunetele din gama medie sunt calde și bogate, în timp ce sunetele puternice au detalii surprinzătoare. Locul unde Galaxy Buds Pro strălucește cu adevărat este captarea unor lucruri precum vocea ascuțită, dar fină, fără a pierde din căldura lor.

Un driver este un traductor de difuzor individual care convertește un semnal audio electric în unde sonore. Driverul este partea vitală a căștilor, deoarece este responsabil pentru crearea sunetului de la căști. Fără un driver, căștile nu pot funcționa.

Galaxy Buds Pro are, de asemenea, o capacitate excelentă de a recrea spațialitatea sunetului. În cazul muzicii clasice, acestea surprind sunetul instrumentelor de alamă și a unui cor, având în același timp sentimentul că ascultați muzica într-o sală de concerte. În același timp, căștile Samsung sunt capabile să ofere cele mai mici detalii ale muzicii redate.

Driverii concentrici dubli joacă, de asemenea, un rol major în furnizarea unui sentiment de spațiu cu Galaxy Buds Pro. Căștile sunt echipate cu un driver bidirecțional format din un tweeter de 6,5 mm și woofer de 11 mm. Samsung a dezvoltat un driver bidirecțional all-in-one care plasează tweeterul în centrul wooferului. În acest fel îmbunătățește eficiența sunetului ridicând calitatea sunetului la un nou nivel. Galaxy Buds Pro demonstrează că pot oferi un sunet curat și clar, de tip studio.

Ascultați sunetele pe care le doriți, nu pe cele pe care nu le faceți

Noul set wireless Samsung este încărcat cu funcții care vă ajută să aveți o experiență de sunet captivantă, dar poate cea mai notabilă este Anularea activă a zgomotului (ANC).

O caracteristică obligatorie pentru căștile fără fir de înaltă performanță, ANC anulează activ zgomotul, permițându-le utilizatorilor să se concentreze asupra sunetului dorit fără să simtă că pur și simplu au urechile conectate.

Frumusețea eliminării naturale a zgomotului Galaxy Buds Pro vine prin gama de tonuri joase. Anularea activă a zgomotului funcționează pentru a anula sunetele nedorite prin generarea undelor sonore care au aceeași lungime de undă ca zgomotul extern, dar se mișcă în direcția opusă. În timp ce alte căști tind să se concentreze pe eliminarea zgomotului în frecvența de bandă medie-joasă, Galaxy Buds Pro acoperă un spectru mai larg, eliminând și sunetele nedorite din gama de tonuri înalte. La 118Hz, 99% din zgomot a fost eliminat, lăsând doar un sunet curat, indiferent de tipul muzicii ascultate.

Detectare inteligentă a conversației și o mai bună calitate a apelurilor

Toți am trecut prin acel moment incomod de a ne scoate căștile și întrerupe muzica pentru a vorbi cu cineva. Galaxy Buds Pro are o abordare unică pentru rezolvarea acestei probleme. Echipate cu o funcție de detectare a conversației, acestea activează automat Ambient Sound când începi să vorbești. Acest lucru face posibilă comunicarea cu oamenii din jur chiar și atunci când muzica continuă. Dacă Galaxy Buds Pro detectează apoi că nu mai vorbești, va presupune că ai terminat și va reveni la ANC. Pot chiar regla nivelul volumului extern, astfel încât sunetele mici pot fi amplificate la maximum 20 dB, dacă este necesar, la fel ca modul în care funcționează un aparat auditiv.

Există, de asemenea, o îmbunătățire vizibilă a calității apelurilor. Setul Buds Pro folosește trei microfoane pentru a face treaba, inclusiv un microfon cu sensibilitate ridicată și o unitate de preluare vocală. Atunci când mugurii sunt folosiți în interior, aceștia se potrivesc cu calitatea unui difuzor și a unui microfon pe un smartphone și, atunci când erau folosiți în medii mai zgomotoase, cum ar fi metrourile și autobuzele, aveți apeluri curate și clare fără o scădere a calității.

Mod de joc și audio 360: vizionare imersivă și experiență de joc

Jocurile unde puteți folosi căști sunt tot mai multe în ultimii ani, potrivit Samsung Newsroom. În acest fel utilizatorii cer mai mult decât o calitate clară a apelurilor și experiențe muzicale bogate. Noul set Samsung este echipat pentru a satisface aceste cerințe cu modul de joc – Game Mode. Acesta reduce timpul de întârziere resimțit adesea atunci când utilizați dispozitive Bluetooth. În acest fel astfel ecranul de joc și sunetul rămân perfect sincronizate. Funcții precum Sound Play diferențiază Buds Pro atunci când vine vorba de situații de jocuri live. De foarte multe ori sunetul clar și precis în timp real este crucial pentru experiența de joc.

Funcția 360 Audio adaugă, de asemenea, un sentiment de imersie în timp ce vizionați filme și alte videoclipuri. Tehnologia urmărește mișcarea capului utilizatorului, astfel încât să poată aranja cu precizie sunetul pe un peisaj virtual. Astfel sunetul rămâne centrat și precis iar utilizatorul rămâne scufundat este captivat de experiență chiar și atunci când se deplasează.

Cu ajustarea confortabilă, cea mai bună calitate a sunetului, designul unic și o listă lungă de funcții, Galaxy Buds Pro sunt partenerul perfect pentru utilizatorii care doresc să se scufunde adânc în experiențele lor audio – oricând, oriunde.